جواد اکبری زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل ضمن تبریک سال نو و شروع سفرهای نوروزی در گفتگوباخبرنگار اوشیدا بیان کرد: مسمومیت های ناشی از آب و غذا هر سال تعداد زیادی از افراد جوامع مختلف را درگیر می کنند، که عوامل ایجاد کننده آن شامل باکتری ها، ویروس ها و انگل ها هستند. تهوع، استفراغ ، اسهال، درد شکمی، ضعف و بی حالی و کم آبی بدن از مهم ترین علایم این بیماریها است.
اکبری زاده افزود : بهترین راه برای جلوگیری از مسمومیت غذایی این است که غذاهایتان را به روشهای بهداشتی و سالم آماده کنید. برخی غذاها ممکن است در تولید و بسته بندی آلوده شوند. گوشت، تخممرغ و… ممکن است حاوی میکروبهایی باشند که بر اثر حرارت و گرما از بین میروند. اگر این مواد غذایی به شکل خام مصرف شوند و یا به خوبی پخته نشوند ممکن است باعث مسمومیت غذایی شوند.
وی تاکید کرد: همیشه قبل از آشپزی کردن یا خوردن غذا دست هایتان را با آب و صابون بشویید. غذایتان را به درستی بستهبندی و نگهداری کنید. معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: میوهها و سبزیجات را با دقت ضدعفونی کنید و هر وسیلهای را که با مواد غذایی خام در ارتباط است را قبل از استفاده با سایر مواد کاملا ضد عفونی کنید.
انتهای خبر/