داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
استاد دانشگاه زابل:
فشرده سازی و تنوع بیشتر راهکاری مناسب جهت کاهش فقر و توسعه کشاورزی
کد مطلب: ۶۳۳۹۳
تاریخ انتشار:شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۸
استاد دانشگاه زابل گفت: فشرده سازی و تنوع بیشتر راهکارهای مناسب جهت کاهش فقر و توسعه کشاورزی در منطقه سیستان به شمار می روند.
فشرده سازی و تنوع بیشتر راهکاری مناسب جهت کاهش فقر و توسعه کشاورزی
احمد قنبری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا؛ اظهار کرد: با توجه به شرایط فعلی سیستان چندین راهبرد موثر برای کاهش فقر و توسعه کشاورزی توصیه می شود.

وی با بیان اینکه فشرده سازی راهکاری عملی برای کاهش فقر محسوب می‌شود، ادامه داد: فشرده سازی از طریق افزایش بهره برداری و راندمان منابع فیزیکی و مالی مثل بهبود روش آبیاری یا استفاده از منابع جدید که تا کنون استفاده نمی شده امکان پذیر است.

قنبری بیان کرد: تنوع بیشتر جهت افزایش درآمد کشاورزان از قبیل متنوع کردن منابع درآمدی کشاورزان، فرآوری محصولات کشاورزی در مزرعه و امثال آن تاثیر به سزایی در این مقوله دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه بزرگ کردن مزارع را راهکار موثر دیگری اعلام و تصریح کرد: در اینجا هدف بزرگ کردن فیزیکی مزرعه مد نظر نیست بلکه مدیریت یک پارچه مزارع کوچک و پراکنده به صورت واحد مد نظر است.

وی خاطرنشان کرد: ایجاد درآمدهای مکمل خارج از فعالیتها کشاورزی شامل در آمدهای ناشی از فعالیتهای کشاورز در خارج از مزرعه و زمانی که کشاورزان بیکار هستند از قبیل مهاجرت کوتاه مدت به مکانهای دیگر برای کسب درآمد، راهکار دیگری که در این زمینه می توان از آن‌بهره برد، می باشد.

قنبری ابراز کرد: خارج شدن دائمی بخشی از جمعیت روستایی از فعالیتهای کشاورزی راهکار مناسب دیگری است که با توجه به رشد جمعیت و محدود بودن زمین و منابع برای بخشی از جمعیت امکان فعالیت نخواهد بود؛ به طوری که این افراد از طریق آموزش مهارت در سایر بخشها مثلا صنعت، خدمات و غیره مشغول خواهند شد.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark