داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
حال زار بازار زابل؛
دولت مقصر گرانی مرغ/گرانی از کرونا کشنده تر است
کد مطلب: ۷۱۹۵۲
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۰۷:۰۷
گرانی کالاها فقط به دلیل عدم ثبات قیمت ها نیست بلکه نظارت هم در این بین دخیل است و بسیاری از گرانی ها به سبب نبود نظارت ها رخ می دهد.
دولت مقصر گرانی مرغ/گرانی از کرونا کشنده تر است
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ قیمت نابسامان اجناس و کالاهای اساسی این روزها بسیاری از مردم را از خرید و پرسه زدن در بازارها برای تهیه خوار و بار محروم ساخته است.

برخی از مغازه دارها از وضعیت به وجود آمده در اقتصاد کشور به نفع خود سواستفاده می کنند تا در این بین مردم بیشترین ضرر را کرده باشند.

اما گرانی کالاها فقط به دلیل عدم ثبات قیمت ها نیست بلکه نظارت هم در این بین دخیل است و بسیاری از گرانی ها به سبب نبود نظارت ها رخ می دهد.

بسیاری از فروشندگان دیگر کالاها را با توجه به نرخ درج شده بر روی محصول نمی فروشند بلکه با توجه به تغییر قیمت لحظه ای از مشتری پول بیشتری تقاضا می کنند.







نظارت بر بازارها بیشتر شود

غلامرضا نوروزی یکی از شهروندان ساکن شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در هفته های قبل قیمت هر کیلو مرغ زنده ۱۴ هزار تومان بود که این قیمت امروز به ۲۲ هزار تومان افزایش یافته است.

وی افزود: وقتی یک مرغ زنده که قیمت پایین تری نسبت به مرغ کشتار روز هم دارد نزدیک به ۱۰۰ هزار تومان می شود بسیاری از مردم دیگر نمی توانند گوشت سفید را مصرف کنند.

نوروزی بیان کرد: اگر در منطقه سیستان حمایت های دولتی وجود داشت، بسیاری از افراد می توانستند گوشت مورد نیاز منطقه را از طریق پروش مرغ در روستاها تامین کنند.

دولت مقصر گرانی مرغ است

سعید کیانی یکی از کارآفرینان منطقه سیستان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در ابتدا به پرورش مرغ مشغول بودم که در کنار فروش در منطقه می توانستیم به کشور افغانستان هم این محصول را صادر کنیم.

وی افزود: کمر مرغداری های بومی سیستان را مرغ های بیرجند شکسته است که روزانه وارد بازار زابل می شوند و کار و کاسبی مرغداری های بومی را کساد کرده بودند.

کیانی ادامه داد: این در حالی است که در روزهای اخیر هم با توجه به گران شدن دانه مرغی و همچنین قیمت متغیر مرغ دیگر قادر به ادامه فعالیت نیستیم.

وی تصریح کرد: اگر دولت با همان ارز دولتی دانه مرغی را در اختیار مرغداری ها قرار می داد، قیمت مرغ افزایش پیدا نمی کرد.






گرانی از کرونا کشنده تر است

عباس طارقی رئیس اتحادیه خوار و بار فروشان شهرستان زابل در این خصوص در جمع اصحاب رسانه گفت: بازار خواربارفروشان دچار التهاب شدید از نظر قیمت اجناس شده است به طوری که داد مردم از گرانی و چند نرخی بودن کالاها درآمده است.

وی افزود: این روزها در هر محفلی صحبت از وضعیت نابسامان بازار و گرانی افسار گسیخته است و متاسفانه این گرانی ها سفره مردم را روز به روز محدود تر می کند.

وی ادامه داد: متاسفانه هیچ گونه ثباتی از نظر قیمت در بازار وجود ندارد و قیمت کالاها به صورت روزانه افزایش پیدا می کند.

وی با ابراز گلایه از برخی کسبه و فعالین بازار که از این شرایط کرونایی بدنبال سوء استفاده هستند ، تصریح کرد : برخوردها و جرایم کسبه کارساز نیست باید به فکر چاره ای دیگر باشیم بدون شک مسئولان و متولیان امر از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت می تواند آرامش را به بازار برگرداند.

رئیس اتحادیه خوار و بار فروشان شهرستان زابل خاطر نشان کرد : یکی از این راهکارها برای برون رفت از این مشکل راه اندازی مکان های معتمد صنفی جهت توزیع کالاهای اساسی و تامین این کالاها از نیازهای فوری بازار می باشد و بازرسی از این مکان ها باید به طور مستمر صورت گیرد تا شاهد آرامش دوباره بازار و رفاه مردم باشیم.


مردم متخلفین را معرفی کنند

رضا شهری زاد رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت زابل نیز در این خصوص به خبرنگار ما گفت: اگر کسی بخواهد از شرایط اقتصادی مردم سواستفاده کند با شدت با او برخورد خواهیم کرد.

وی افزود: مردم در این چنین شرایطی تعراف ها را کنار بگذارند و گران فروشان و متخلفان را به ما معرفی کنند تا با آنها برخورد شود.
شهری زاد بیان کرد: تلفن ۱۲۴ اداره صنعت، معدن و تجارت همواره پاسخگو مشکلات و شکایات مردمی است لذا از مردم تقاضا داریم تا در این راه به ما کمک کنند.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark