داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
امام جمعه زابل گفت:
سرلشکر خلبان شهید محمد میر در وطن خویش ناشناخته است/ فرمانده ارتش همایشی به یاد این شهید برگزار کند
کد مطلب: ۴۶۵۰۰
تاریخ انتشار:دوشنبه ۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۰۶
امام جمعه شهرستان زابل عنوان کرد: متاسفانه سرلشکر خلبان شهید محمد میر در وطن خود ناشناخته است که در این راستا فرمانده ارتش همایشی به یاد این شهید برگزار کند.
سرلشکر خلبان شهید محمد میر در وطن خویش ناشناخته است/ فرمانده ارتش همایشی به یاد این شهید برگزار کند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: حجه الاسلام و المسلمین علی اکبر کیخا به خبرنگار ما گفت: متاسفانه سرلشکر خلبان شهید محمد میر در وطن خود ناشناخته است که در این راستا فرمانده ارتش باید همایشی به یاد این شهید برگزار و حتی برخی اماکن را به نام وی نامگذاری کنند.

وی با اشاره به، باید از همرزمان و همکاران شهید پرسید چرا وی گمنام و غریب مانده است افزود: مردم انتظار دارند که شهید حداقل در وطن خویش غریب و ناشناخته نباشد.

وی با عنوان، با برگزاری همایش ها و جلسات مختص و به نام وی، می توان شهید میر را به همگان شناساند ادامه داد: در جلسات و همایش هایی که به نام سایر شهدا نیز گرفته می شود

به گوشه هایی از شخصیت شهید میر و مراحل زندگی وی پرداخته شود.

امام جمعه شهرستان زابل گفت: با معرفی شهدایی همچون سرلشکر میر، از طرفی استعدادهای بالقوه مبدل به بالفعل می شود و از طرف دیگر، طبق وظیفه شرعی و عقلی خویش یاد کسانی که مایه امنیت، عزت، شرف، استقلال و پیشرفت مملکت اسلامی شده اند گرامی داشته می شود.

وی با بیان، ایجاد کتابچه و همچنین نامگذاری اماکن به نام شهید میر در شناساندن وی تاثیر به سزایی دارد افزود: با نامگذاری اماکن به اسم شخصیت ها، علما، دانشمندان وشهدا به دلیل در دید قرار گرفتن، شخصیت آنان فراموش نمی شود.

گفتنی است، سرلشکر خلبان شهید محمد میر در اسفندماه ۱۳۳۰ در روستای شهرک از توابع شهرستان زابل متولد شد از همان روزهای نخست پدر گرامی شهید به تعلیم و تربیت مذهبی فرزندش پرداخت. تحصیلات خویش را با سختی بسیار زیاد در مقاطع ابتدایی و متوسطه گذراند و در سال ۱۳۴۹ در دانشکده افسری خلبانی نیروی ارتش پذیرفته شد. در سال ۱۳۵۰ جهت فراگیری علوم و فنون خلبانی به کشور آمریکا اعزام و در سال ۱۳۵۲ به عنوان اولین خلبان بمب‌افکن (اف ـ۴) استان سیستان‌وبلوچستان به وطنش بازگشت.
او در پایگاههای شکاری تهران، شیراز، همدان، بندرعباس مشغول خدمت گردید و با آغاز جنگ تحمیلی خود را موظف به دفاع از آسمان ایران اسلامی نمود و داوطلبانه در عملیات‌های متعدد برون مرزی با رشادت و شجاعت بارها به مواضع نیروهای عراقی حمله کرد و سرانجام این عقاب تیز پرواز پس از چندین بار پرواز به‌خاک دشمن در ۲۵ مهرماه ۱۳۵۹ به هنگام مراجعت در آسمان بصره به آبادان مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و به فیض شهادت نایل گردید.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark