داخلی آرشيو گفتگو صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۱
 
:رئیس اداره دامپزشکی زهک خبر داد
نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان زهک در روز عیدسعید قربان
کد مطلب: ۷۵۳۶۴
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۷ تير ۱۴۰۲ ساعت ۱۹:۵۵
:رئیس اداره دامپزشکی زهک گفت: در روز عید سعید قربان شبکه دامپزشکی زهک به منظور حفظ سلامت شهروندان بر کشتارگاه های دام نظارت می کند.
نظارت بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان زهک در روز عیدسعید قربان
علی رافع‌شیخی با تبریک فرارسیدن عیدسعیدقربان در گفتگو با خبرنگار اوشیدا بیان کرد: با عنایت به انجام سنت حسنه قربانی دام از سوی شهروندان از تشدید نظارت‌های بهداشتی بر دام‌های قربانی به منظور حفظ سلامت شهروندان، شبکه دامپزشکی شهرستان زهک با سازماندهی یک تیم‌ ثابت و دو تیم سیار ویژه عیدسعیدقربان، از ارائه خدمات بهداشتی توسط اکیپ‌های مزبور در روز عید سعید قربان و بازرسان بهداشتی و ناظران شرعی دامپزشکی با استقرار در نقاط مختلف شهرستان به ویژه در محل کشتارگاه سنتی دام، دام‌های قربانی را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا به ویژه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، بازرسی می کنند.

وی افزود: مردم دام مورد نیاز خود را فقط از مراکز مجاز و مورد تأیید شبکه دامپزشکی که از سوی شهرداری زهک دایر شده‌اند، تهیه کنند، و در این روز یک تیم ثابت و دو اکیپ سیار دامپزشکی در طول روز آماده خدمت در بحث نظارت بهداشتی بر دام‌های قربانی وبه صورت کاملا رایگان هستند که انتظار می‌رود شهروندان همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند شهروندان محترم در صورت نیاز می‌توانند با تماس با سامانه ۱۵۱۲ از خدمات مشاوره لازم برخوردار شوند.

وی با اشاره به شرایط اقلیمی منطقه و فراهم بودن شرایط محیطی مناسب برای فعالیت و تکثیر کنه‌های ناقل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و احتمال شیوع بیماری در منطقه، تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری از ذبح دام‌های قربانی در منازل و معابر عمومی خودداری کرده و صرفا ذبح دام‌های قربانی را در کشتارگاه‌های دام و با نظارت بهداشتی و شرعی انجام دهند و برای از بین بردن خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو پیش از استفاده، گوشت را به مدت ۲۴ ساعت والایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ دردمای یخچال(۱تا۴ درجه سانتی گراد) نگهداری و سپس استفاده نمایند.

رافع شیخی خاطرنشان کرد: در هنگام ذبح، آماده سازی و قطعه‌بندی گوشت از لوازم حفاطت شخصی نظیردست کش، ماسک و... استفاده و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری نمایند و همچنین محل ذبح دام میبایست پس از عمل ذبح حتما شستشو و ضد عفونی گردد.
وی ادامه داد: در خصوص خرید دام قربانی توصیه می‌شود از خرید دام‌های دچار لنگش ، الودگی به کنه ، دام‌های دارای ترشحات بینی و چشم و... هستند خود داری نمایند و دام قربانی را ازمکان‌هایی که در محل میدان دام ثابت شهرستان زهک به آدرس، جنب بلوار امام خمینی (ره ) هماهنگ شده تهیه نمایند.


انتهای خبر/



Share/Save/Bookmark