داخلی آرشيو يادداشت صفحه 
۱
امتیاز مثبت 
۹
 
علم و دانش،تجربه و جسارت سه اصل مهم در کار خبرنگار
محمد ناظری
کد مطلب: ۳۱۷۷۷
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۲۱:۲۹
اوشیدا: مسئولان باید از ظرفیت رسانه و خبرنگاران برای پیشرفت و توسعه طرح‌ها و برنامه‌ها استفاده کنند ومدیرانی موفق هستند که به رسانه‌ها رجوع کنند و اصحاب رسانه را جزئی از خود بدانند، نه اینکه از آنها فاصله بگیرند.
علم و دانش،تجربه و جسارت سه اصل مهم در کار خبرنگار
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا:خبر و خبرنگار ریشه در نباء همان اولین سوره جزء 30 قرآن مجید دارد،نباء به معنای خبر است و بر گرفته از واژه پرارزش انبیاست و در واقع خبرنگار رسالت سنگین انبیاء را بر عهده می گیرد.
انبیاء با صداقت و سلامت زبان و فکر پا به عرصه بشریت گذاشته و مسبب آگاهی بخشی زمان خود شدند.
در ایران اسلامی 17 مرداد ماه که سالروز شهادت محمود صارمی در افغانستان که در سال 1379 توسط طالبان در کنسولگری افغانستان به همراه هشت نفر دیگر از هموطنانمانبه شهادت رسید.

آری خبرنگار با تمام دغدغه های خود سعی در انتقال آگاهی و اطلاع رسانی دارد و در طی سالیان طولانی اگر خبری و اطلاع رسانی اشتباه یا دروغ از خبرنگار به جامعه منتقل می شد یک جامعه دچار هرج و مرج و نابسامانی می شد که این نشان از اهمیت اطلاع رسانی در جامعه است.
خبرنگار واقعی باید به دور از جناح بازی ها با رعایت حفظ مصالح نظام اسلامی تشخیص دهد مسائل و مشکلات جامعه را چگونه در رسانه مطرح نماید که خللی به رسالت واقعی و جایگاه خبر نویسی و اطلاع رسانی وارد نگردد.
خبرنگار باید دانش ، توان و بینش کافی داشته باشد و لازمه خبرنگار خوب بودن، داشتن علم و دانش، تجربه و جسارت است تا در کنار آن با سرعت، دقت و صحت، که سه اصل مهم در کار خبری است بتواند موفق عمل کند.
همان‌گونه که رسانه‌ها و خبرنگاران از مسئولان انتظار اخبار صحیح و مناسب را دارند، مسئولان نیز از این قشر عزیز انتظار امانتداری، صداقت و اطلاع‌رسانی مطلوب را دارند تا برای افکار عمومی سو‌ءتفاهمی به وجود نیاید.
مسئولان باید از ظرفیت رسانه و خبرنگاران برای پیشرفت و توسعه طرح‌ها و برنامه‌ها استفاده کنند ومدیرانی موفق هستند که به رسانه‌ها رجوع کنند و اصحاب رسانه را جزئی از خود بدانند، نه اینکه از آنها فاصله بگیرند.
Share/Save/Bookmark
بانوی آسمانی
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۱۴:۱۶:۴۷
بسیار عالی (7639)