داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
روح حاکم بر قراردادهای جدید نفتی به کدام سمت گریزان است؟
کد مطلب: ۵۱۱۳۵
تاریخ انتشار:يکشنبه ۳ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۲
جانشين رئيس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: موضوع فناوری روح حاکم بر قراردادهای جدید نفتی است و بخش عمده ای از اهداف را پوشش خواهد داد.
روح حاکم بر قراردادهای جدید نفتی به کدام سمت گریزان است؟
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛اميرعباس حسينی معاون فناوری و امور بین الملل پژوهشگاه صنعت نفت با اشاره به فعاليت های اين نهاد در رابطه با مدل جديد قراردادهای نفتی، اظهار داشت: روح حاكم بر قرارداد های جديد كشور، موضوع فناوری است و آن چيزی كه در معاونت مهندسی و پژوهشی وزارت نفت انجام و از پژوهشگاه نیز در خصوص آن كمک گرفته شد، تهيه پيوست فناوری برای قراردادهای جديد نفتی بود.

جانشين رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در خصوص برخی اشکالات و انتقادات بر بخش های فنی و مهندسی این مدل های جدید قراردادی،گفت: در تنظیم این مدل ها از تجربیات کشورهایی که در الگوهای مدل توسعه فناوری پیشرو بودند در کنار شرایط بومی کشور استفاده و چارچوب تهیه شده، بخش عمده ای از اهداف را پوشش خواهد داد.

وی تاکید کرد: این پیوست که با همکاری یک تیم مشترک بزرگ از مجموعه وزارت نفت، پژوهشگاه نفت، موسسه ازدیاد برداشت، متخصصین توسعه و انتقال فناوری تهیه شده، همه انتظارات در این خصوص را برآورده خواهد کرد.

حسینی در خصوص اصلاحات مدنظر مقام معظم رهبری نیز اظهار داشت: تاکیدات رهبری و شورای فرماندهی بر اجرای اقتصاد مقاومتی در حوزه فناوری بوده و دغدغه وزیر و مجموعه وزارت نفت و شرکت های زیر مجموعه نیز موضوع انتقال فناوری و دانش فنی است که تنها چالش پیش روی این امر مسئله زمان است.

جانشين رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در خصوص برخی اختلافات پیش آمده مبنی بر تهیه و تدوین تنها یک مدل از قرارداد و استفاده آن برای همه پروژه ها اظهار داشت:در مبحث فناوری که تخصص پژوهشگاه است، هرمیدانی می تواند قالب انتقال فناوری متفاوتی را تجربه کند و مدل مختص به خود را داشته باشد.

حسینی آینده صنعت نفت را اینگونه توصیف کرد: همت وزارت نفت و تمامی مجموعه ها بر حضور دانشگاه ها در طرح های توسعه میادین است و این اولین باری است که حوزه دانشگاهی  به اینگونه پروژه ها ورود می کند.

وی تشریح کرد:همچنین تمرکز بر توسعه صنایع پایین دستی  یکی از نیاز های اساسی در حال پیگیری است؛ تمام تلاش ها در کاهش زمان رسیدن به تکنولوژی صورت می گیرد تا کشوری که دارای ذخایر نفت و گاز اول دنیاست،در حوزه تکنولوژی و فناوری به رتبه های بالاتری دست پیدا کند که این امر همواره در تاکیدات مقام معظم رهبری آمده است.

 

این مقام ارشد جامعه پژوهشی صنعت نفت در خصوص گام بعدی این نهاد برای همکاری های آینده با مجامع بین المللی گفت:در حال مذاکره باکشورهای اروپایی و آمریکای شمالی در حوزه بالادستِ شیرین سازی گاز هستیم.

وی در پایان  افزود: کانادا، فرانسه، هلند و آلمان از جمله این کشور ها محسوب می شوند که چارچوب توافق نامه با آنها مباحث زمین شناسی، علوم زمین، توسعه و مطالعات بر روی میدان های مشترک نفت و گاز است.
Share/Save/Bookmark