داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
هزینه های اضافی بیماران شهرهای هیرمند و زهک در سایه نبود دستگاه سی تی اسکن
کد مطلب: ۷۳۸۸۹
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۹ تير ۱۴۰۰ ساعت ۰۲:۵۵
مردم شهرهای زهک و هیرمند خواستار استقرار یک دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان این شهرها شدند.
هزینه های اضافی بیماران شهرهای هیرمند و زهک در سایه نبود دستگاه سی تی اسکن
به گزارش اوشیدا؛ یکی از مهمترین نعمت هایی که انقلاب اسلامی ایران برای مردم به ارمغان آورده است خدمات بهداشت و درمان رایگان و یا ارزان قیمت است که باعث شده است تا بسیاری از بیماری ها در سنین پایین درمان شوند.

سیستان و بلوچستان نیز از جمله استان هایی است که با توجه به نرخ بالای زاد و ولد در این استان، فعالیت کادر بهداشت و درمان نیز بیشتر به چشم می آید.

وجود خانه های بهداشت و مراکز درمانی متعدد در دورترین روستاهای این استان گواه این ادعا است که باعث شده تا مردم از سلامت بالایی برخوردار شوند.

اما با توجه به پیشرفت روزافزون تجهیزات پزشکی و وجود بیمارستان های متعدد در شهرهای مختلف منطقه سیستان، مردم شهرهای زهک و هیرمند نیز خواستار استقرار یک دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان این شهرها شدند.


نبود دستگاه سی تی اسکن در هیرمند هزینه های اضافی برای بیماران بوجود آورده است

مرضیه سارانی یکی از ساکنان شهرستان هیرمند در همین خصوص به خبرنگار ما گفت: با توجه به اینکه بیمارستان شهرستان هیرمند نوساز است و به مراتب خدمات بهتری نسبت به سایر بیمارستان های حوزه سیستان ارائه میکند مسئولان بیمارستان باید یک دستگاه سی تی اسکن در این بیمارستان قرار دهند.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم از دستگاه سی تی اسکن استفاده کنیم باید مسیر۳۰ کیلومتری زابل را طی کنیم و این امر باعث بوجود آمدن هزینه های اضافی برای ما شده است.

سارانی خاطرنشان کرد: از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زابل می خواهیم تا یک دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان شهرستان هیرمند قرار دهند.


انتقال یک دستگاه سی تی اسکن به بیمارستان مرکز شهر

جواد اکبری زاده معاون درمانی دانشگاه علوم پزشکی زابل در همین خصوص به خبرنگار ما گفت: با معیوب شدن دستگاه سی تی اسکن قبلی در زابل دو دستگاه جدید در بیمارستانم امیرالمومنین(ع) زابل نصب شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی زابل دارای سه دستگاه سی تی اسکن است افزود: با توجه به جمعیت بالای زابل نسبت به سایر شهرستان ها و مراجعه اکثر بیماران از روستاها و شهرهای اطراف به زابل در نظر گرفته شده است تا دستگاه سی تی اسکن در زابل مستقر باشد.

اکبری زاده بیان کرد: از طرفی درآمد بیمارستان ها در شهرستان هیرمند به قدری پایین است که از پس هزینه های دستگاه سی تی اسکن برنخواهد آمد و انتقال این دستگاه به هیرمند جنبه اقتصادی نخواهد داشت.

وی ادامه داد: ازطرفی تجهیزات پزشکی در هر شهرستان طبق قانون وزارت بهداشت با توجه به جمعیت آن شهرستان تعلق خواهد گرفت.

اکبری زاده خاطرنشان کرد: همچنین نصب دستگاه سی تی اسکن مکان و کادر مجربی می خواهد که سایر بیمارستان ها فاقد این مکان ها هستند.

وی گفت: مقرر شده است تا یک دستگاه را در بیمارستان امام خمینی(ره) زابل مستقر کنیم که با توجه به قرار گرفتن این بیمارستان در مرکز شهر بیماران با سهولت بیشتری از آن استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: یک دستگاه سی تی اسکن دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز با توجه به قدمت بالا و استفاده بیش از حد آن غیر قابل استفاده شده است.
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark