داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
توسط محققان سیستانی انجام شد؛
رفع نيازهاي مرزباني حوضه هاي آبی با شناور سیستانا
کد مطلب: ۶۲۳۵۹
تاریخ انتشار:يکشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۱۷
سرزمین سیستان، سرزمین انسان های خردمند و با اراده ای است که در طول تاریخ دانشمندان، عالمان و نخبگان بسیاری در آن پرورش یافته است.
رفع نيازهاي مرزباني حوضه هاي آبی با شناور سیستانا
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ آثار نبوغ کشف شده در شهر سوخته، عالمانی همچون شهید مطهری، آیت الله سیستانی و ده ها چهره شاخص دیگر به خوبی دانش مردم سیستان را به اثبات می رساند.

با حمایت از استعدادهای نهفته سیستان به طور حتم می توان چهره ای متفاوت از این دیار را در کشور و حتی جهان شناساند.

طرح جديد شناور سيستانا شناوري هوشمند است

سرپرست تيم شناور سیستانا به خبرنگار اوشیدا گفت: ايده شناور سيستانا اولين بار توسط دانشجويان مكانيك ورودي ٨٩ براي شركت در دومين دوره مسابقات ملي شناورهاي هوشمند دانشگاه صنعتي شريف زير نظر گروه مكانيك دانشكده فني و مهندسي دانشگاه زابل مطرح و نمونه اوليه آن با همكاري بسيج ساخته شد.

محمدسعيدبلوچزهي افزود: ايده اوليه تنها يك شناور اثر سطحي با قابليت كنترل از راه دور است كه براي شركت در مسابقه طراحي شده بود.

وی با عنوان اینکه شناور بعد از شركت در مسابقه نتيجه خاصي را به دست نياورد، بیان داشت: بعد از گذشت چند سال در سال ۱۳۹۲ اين شناور را تعمير كردم و بعد از مطالعه مستندات موجود اين طرح را پيگيري كردم.

بلوچزهی خاطرنشان کرد: درسال ۱۳۹۳ زير نظر معاونت علمي بسيج دانشجويي دانشگاه زابل تيمي براي كار روي شناور و بهبود ويژگي هاي آن و افزودن امكاناتي جديد براي توانمند كردن طرح تشكيل داديم.

وی با بیان اینکه پس از تشكيل تيم هدف و ماموريت جديدي براي شناور تعريف كرديم، عنوان کرد: با توجه به نياز منطقه، وجود چندين حوضه آبي وسيع و كم عمق براي نظارت و جمع اوري اطلاعات علمي در اين حوضه ها به شناوري هوشمند نيازمنديم تا بتواند مدت طولاني بر روي آب بماند و از منطقه موجود اطلاعات خواسته شده را جمع اوري كند.

بلوچزهی یادآور شد: طرح جديد شناور سيستانا شناوري هوشمند است كه با استفاده از الگوريتم هاي پردازش تصوير توانايي تشخيص موانع را دارد و مي‌تواند اطلاعات مشخص شده اي را درمورد محيط مانند دما و حاشيه كم عمق اب را تشخيص دهد و در صورت نياز به اپراتور ارسال کند.

نياز هاي مرزباني حوضه هاي ابي كمك كند.

سرپرست تیم شناور سیستانا ابراز کرد: پس از پياده سازي طرح و ايده هاي جديد بر روي شناور سيستانا اعضاي تيم تصميم گرفتند در چهارمين دوره مسابقات ملي شناورهاي هوشمند شركت كنند بنابراين به طراحي مجدد بدنه با توجه به شرايط جديد مسابقه پرداختيم .

بلوچزهی اذعان داشت: پس از تهيه دفترچه هاي طراحي اوليه و طراحي نهايي ومحاسبات و ارسال براي دبيرخانه مسابقات جواز شركت در اين مسابقات را كسب كرديم و به واحد جهاد خود كفايي نيروي دريايي معرفي شديم پس از نامه نگاري هاي بسيار تيم نتوانست حمايت مالي مورد نياز براي ساخت بدنه جديد وشركت در مسابقه را كسب كند و از شركت در مسابقات جا مانديم.

وی تاکید کرد: طرح شناور سیستانا پس از مدتي به علت فارغ التحصيلي اعضاي تيم راكد ماند اما اين طرح همچنان قابليت گسترش و تحقيق را دارد و مي‌تواند به نياز هاي مرزباني حوضه هاي ابي كمك كند.

انتهای پیام/ م ب
Share/Save/Bookmark