داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
یادداشت/ عباس شیبک
بزرگداشت شهدا برای آینده کشور حیاتی و ضروری است
کد مطلب: ۵۵۵۴۶
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۷
در پیروزی جنگ تحمیلی تمامی اقشار سهیم هستند به طوری که دفاع مقدس به علت حضور ورزشکاران، کارگران، کشاورزان، روحانیون، کارمندان، دانش آموزان و دیگر قشرها متعلق به همه است.
بزرگداشت شهدا برای آینده کشور حیاتی و ضروری است
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ تعداد زیادی از مربیان، داوران، ورزشکاران و قهرمانان در هشت سال دفاع مقدس به درجه شهادت نایل آمده اند که جای بسی افتخار است.

ازاین رو می طلبد برای آشنایی نسل جدید با رشادتها و جانفشانی رزمندگان اسلام در دوران هشت سال دفاع مقدس و همچنین در دوران جدید با تهدیدات و نفوذ دشمن و هدف گرفتن اعتقادات ملی، دینی و مذهبی کاری کنیم.

فرهنگ ایثار، شهادت و جوانمردی درورزش کم رنگ تر شده در حالی که پویا کردن منش پهلوانی و جوانمردی در کنار فرهنگ شهادت و رشادتهای سربازان جان برکف ایران اسلامی می تواند در جامعه و بین ورزشکاران تاثیرگذار باشد و زمینه سازحرکت جدی و بهتر در عرصه فرهنگی و مقابله با جنگ نرم در بین عموم مردم و به ویژه ورزش باشد.

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ارتقاءسطح اخلاق در بین جامعه ورزش و نسل جوان را به همراه دارد.

شهدا شان عالم بشریت هستند و الگو برداری از شهدا به شخص ورزشکار و قهرمان والبته فضای که برای او دراین راستا ایجاد می شود بستگی دارد
اما نمیتوان منکر این مسله شد که شهدا به عنوان افتخار هر انسان آزادیخواه و خداجوی هستند که از خود وخانواده خویش برای دیگران دیگرانی که ما هستیم گذشته اند.

شعار دادن در زمینه اخلاق مداری کار آسانی است اما باید دراین راستا گام موثر برداشت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنا کردن جامعه ورزش با شهداء می تواند بهترین اقدام در این خصوص باشد.

باتوجه به اینکه شهداء محبوبیت و احترام فراوانی بین مردم جامعه، اقوام و مذاهب خود برخوردار هستند و از سوی آنها به عنوان معنای واقعی ایثار و فداکاری می باشند و بهترین الگو برای مسائل اخلاقی یک ملت، برای رسیدن به هدف و بهره برداری مناسب ازاین گنجینه گرانبها باید زمینه های آشنایی مردم را با این قهرمانان واقعی مهیا کرد.

حضرت امام(ره)درجمله ای زیبا خطاب به مردم و مسولین در خصوص ارج نهادن به مقام رزمندگان و شهداء فرمودند (نگذارید پیشکسوتان شهادت وخون درپیچ وخم زندگی روزمره به فراموشی سپرده شود) از این رو بایستی برای ارج نهادن به تلاشها و مجاهدتهای رزمندگان اسلام تلاش شود ونبایستی فقط به دفاع مقدس ختم شود.

جامعه ورزش به عنوان پیشقراول می تواندالگوی مناسبی برای بقیه افرادجامعه باشد بنابراین ترویج روحیه شهادت و ایثاردر جامعه و قدردانی از زحمات رزمندگان خط اول مبارزه با استکبارجهانی، صهیونیسم و تکفیریون مسله ای است که باید در تاروپود جامعه تنیده شود.

اتفاقی که از ورزش شروع شود به طور حتم در نسل جوان و جامعه منتشر میشود بنابراین به هیچ عنوان حق نداریم که فراموش کنیم چه راه سختی را پشت سرگذاشته ایم و چه مسیر دشواری را پیش رو داریم و این محقق نمی شود مگر بازنده نگاه داشتن نام و یادشهداء وفرهنگ ایثار وشهادت.

اگر هرجور که دوست داریم فکرکنیم و یا علاقمندی و وابستگی نسبت پیرامون خود داشته باشیم بزرگ داشت شهداء برای آینده این کشور حیاتی وضروری است.

فرهنگ شهادت یعنی فرهنگ تلاش کردن، بنابراین اگر این فرهنگ جا افتاد می تواند نقطه مقابل فرهنگ فردگرایی، محاسبه شخصی افراد باقیمت، اسکناس، کالا و در کل پولی باشد.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark