داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
یادداشت/ عباسعلی نورا
حقوق شهروندی از مسائلی اصلی امور اجتماعی و حتی سیاسی است
کد مطلب: ۵۸۰۴۸
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۵۳
حقوق شهروندی از مسائلی اصلی امور اجتماعی و حتی سیاسی است بنابراین شهروندان برای اعتلای جامعه و زندگی اجتماعی باید نسبت به حقوق شهروندی اطلاعات کافی داشته باشند.
حقوق شهروندی از مسائلی اصلی امور اجتماعی و حتی سیاسی است
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ اگر افراد نسبت به حقوق خود آگاه نباشند نمی توانند آنها را مطالبه کنند و وقتی مطالبه نکنند زندگی آنها شباهت به آبیاری دیم خواهد داشت.

در این ایام باید از خود سوال کنیم که انتخابات چرا؟ برای چه باید انتخاب کرد؟ چگونه باید انتخاب کرد؟ ایا انتخاب باید قومی و طایفه ای باشد یا رفاقتی، ولایتی، صنفی، جناحی باشد، مذهبی، لباسی و یا زبانی باشد.

یا اینکه انتخاب بر مبنای برنامه وشایستگی، دانش و تخصص، تجربه، شجاعت در دفاع از حقوق مردم، شناخت، حق مداری و عدالت محوری، سلامت و راستی در رفتار، گفتار، کردار و اقدام و عمل باشد.

هر گاه به دقت در کار بنگریم و در انتخاب خود خوب دقت کنیم آن گاه مطالبه گری معنی دار می شود در ۱یر این صورت نه تنها حق مطالبه گری نداریم بلکه مطالبه گری نتیجه هم نخواهد داشت.

خدایی از خود سوال کنید که اگر برادری را که فاقد تخصص و شناخت باشد و یا اگر برادر دیندار کار نابلد را انتخاب کنیم چه انتظاری از انتخاب خود می توانیم داشته باشیم‌.

اگر برادر کار بلد رانت خوار و ناسالم و یا اگر برادری که تفکر پوپولیستی برای رسیدن به پست و مقام را دارد انتخاب کنیم چه انتظاری از او می توانیم داشته باشیم.


اما اگر فردی با ویژگی های لازم و کافی انتخاب کنیم چه انتظاری داریم.

شک نکنید که زندگی ما رابطه مستقیم با انتخاب ما دارد چرا که راست گفتند که دولت ها منعکس شده فکر مردم هستند بنابراین اگر دولت ها خوب بودند بدانید که مردم خوب انتخاب کردند و خوب اندیشیدند و مردم آن از فکر بالایی برخوردار بودند.

با انتخاب بد نباید انتظار ارتقا، پیشرفت، رفاه عمومی و بهبود زندگی را داشته باشیم.

در قبال همه کاستی هایی که امروز در کشور شاهدیم اول به خود لعن بفرستیم و بعد به دیگران چرا که ثمره انتخاب ما در زمان انتخابات می باشد.

البته سوالی که از سوی تعدادی از مردم مطرح می شود این است که حق انتخاب را با تایید صلاحیت ها محدود می کنند و در بعضی از اوقات افراد شایسته و کارآمد اجازه نامزد شدن در انتخابات را پیدا نمی کنند که آن هم باید مورد توجه قرار گیرد و اجازه داده شود تا افراد درست احراز شرایط شوند و نه سلیقه ای هرچند در بیش از ۹۰ درصد تایید صلاحیت ها به درستی انجام می شود اما با این حال این نووع خود عامل بازدارنده ای است.

در پایان باید تلاش کرد از میان نامزد ها بهترین گزینه را انتخاب کرد تا تحول را در زندگی عمومی و اجتماعی شاهد باشیم.

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark