داخلی آرشيو گزارش صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
حکایت ناتمام صف های طویل بنزین در سیستان:
قاچاق سوخت و کمبود جایگاه؛ علت صف های طویل خودروها در شمال سیستان و بلوچستان / قول بازگشت سهمیه سوخت به روال سابق
کد مطلب: ۷۴۸۵۱
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۳۱
صف‌های طولانی، شلوغی، قاچاق سوخت و کمبود جایگاه، ایستادن برای دقایق طولانی بخشی از مشکلاتی که تبدیل به معضلی تمام نشدنی در منطقه سیستان شده است.
قاچاق سوخت و کمبود جایگاه؛ علت صف های طویل خودروها در شمال سیستان و بلوچستان / قول بازگشت سهمیه سوخت به روال سابق
به گزارش اوشیدا، تشکیل صف‌های طولانی در مقابل جایگاه‌های سوخت مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده که به گفته برخی رانندگان برای سوخت‌گیری به ناچار باید سه تا چهار ساعت وقتشان را در این صف‌ها سپری کنند واین در حالی است که بازار قاچاق سوخت رونق زیادی گرفته و قاچاقچیان سوخت و سودجویان بشدت به تکاپو افتاده اند و برخی از مردم نیز به فروش سهمیه‌های نفت و بنزین خود رو آورده‌اند.

کمبود سوخت به ویژه بنزین و گاز مایع در برخی از شهرهای سیستان و بلوچستان باعث ایجاد صف های طولانی در مقابل جایگاه های عرضه سوخت این استان شده است.

بالا رفتن سرسام آور قیمت موادسوختی شامل بنزین، نفت و گازوئیل در بازار آزاد سیستان بسیاری از مردم را به فروش سهمیه‌های سوختشان ترغیب کرده به گونه‌ای که یک بشکه ۲۲۰ لیتری نفت سفید به قیمت سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و بنزین نیز یک گالن ۲۰ لیتری حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان در بازار آزاد به فروش می‌رسد.

این روز ها نیز بار دیگر افزایش قیمت سوخت در مرزهای استان سبب شده تا بار دیگر صف های طولانی بنزین در سیستان و بلوچستان تکرار شود؛ هر چند این بار مردم سیستان و بلوچستان شاهد صف های طویل در جایگاه های گازوئیل نیز هستند که این موضوع به معضل جدی تری تبدیل شده است چرا که بعضی از جایگاه های سوخت در نزدیکی دانشگاه آزاد زابل می باشد و مشاهده شده که این صف ها تا محل دانشگاه کشیده شده است.

مهدی سرابندی معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان زابل در خصوص مشکلات و صف های طولانی بنزین در گفتگو به خبرنگار اوشیدا بیان کرد: با توجه به اینکه در سال گذشته مدارس و دانشگاه ها به علت کرونا تعطیل بود و کمبودی در خصوص سهمیه بنزین نداشتیم، اما امسال نسبت به سال گذشته ۴۷ درصد افزایش سهمیه بنزین داشتیم که متاسفانه هنوز مشکلاتی را در این خصوص داریم.

وی افزود: افزایش قاچاق سوخت و استفاده از کارت سوخت بعضی از افراد جهت فروش سهمیه بنزین خود اقدام می کنند و با توجه به بازدیدهای مکرر از جایگاه های سوخت این مورد متاسفانه بارها تکرار شده است.

سرابندی تصریح کرد: در این منطقه به علت مشکلات اقتصادی و فقر بعضی از خانوارها از اعتبار بنزین خود و فروش آن جهت امرار معاش زندگی استفاده می کنند که باید همه جوانب در منطقه سیستان مورد بررسی قرار گیرد.

حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به سفر اعضای کمیسیون انرژی به منطقه سیستان و در طی جلساتی که در روز گذشته با این کمیسیون برگزار گردید، ۱۲ پیشنهاد در خصوص این مشکل مطرح شده که قرار بر این شد تعدادی از این پیشنهادات هر چه سریعتر انجام و تعدادی دیگر از طریق مصوبات دولتی اجرایی گردد.

وی با اشاره به مشکلات سوخت و صف های طولانی بنزین افزود: با توجه به مشکلات پیش آمده در منطقه سیستان و صف های بنزین افزایش جایگاه های بنزین در منطقه یکی از اولویت ها و تاکید بر این پیشنهاد است.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به کاهش سهمیه سوخت در استان مقرر شد تا جهت افزایش سهمیه بنزین و رفع این مشکل مقدار سهمیه به روال سابق، همان ۲۵۰ لیتر بازگردد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark