داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
مرگ تدریجی یک زندگی / روایت تلخ اعتیاد در حاشیه های شهر زابل
کد مطلب: ۶۸۹۱۲
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۰۶
در حاشیه های شهرستان زابل خرابه هایی وجود دارد که معمولا پاتوق معتادان بی خانمان است.
مرگ تدریجی یک زندگی / روایت تلخ اعتیاد در حاشیه های شهر زابل
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا ؛ اعتیاد در کنار فقر پدیده ای کهن در مناطقی همچون شمال سیستان و بلوچستان است که قربانی اصلی هم مرزی با کشور افغانستان قرار گرفته است.
بزرگترین تولید کننده مواد مخدر جهان کشور افغانستان هم مرز با سیستان و بلوچستان است که روزانه با وجود تلاش های چشمگیر پلیس و مرزبانان همواره قاچاق مواد مخدر در این مرز صورت می گیرد.
طبق اعلام سازمان های مربوطه کشت و برداشت مواد مخدر تریاک در افغانستان نسبت به سال میلادی گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته است.
با این حال خانواده های بسیاری در زابل وجود دارند که با توجه به اعتیاد اطرافیان به تریاک مبتلا به این ماده مخدر می شوند.
در حاشیه های شهرستان زابل خرابه هایی وجود دارد که معمولا پاتوق معتادان بی خانمان است.
معتادانی که در طول روز دستکم چند بار به این محل مراجعه می کنند تا به وسیله آتش زدن پلاستیک های جمع آوری شده از سطح شهر مواد مخدر استعمال کنند البته برخی ها نیز همانجا اسکان می یابند .
به گفته غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل ، این شهرستان دارای ۲۶ محله یا ۴۵ درصد جمعیت آن حاشیه نشین است که در برخی از آنها وضعیت زندگی افراد مطلوب نیست.
فریدون ( اسم مستعار) یکی از افراد بی خانمان در همان خرابه های حاشیه شهر است که شب را آنجا به سر می برد.
به گفته خود او قبلا دارای خانواده بوده است و شغل آبرومندی داشته ، فریدون دارای چند فرزند است که پس از ابتلا به اعتیاد او را ترک کرده اند.
او به خبرنگار اوشیدا می گوید: همه چیز از اولین باری که با بجناقم برای کشیدن مواد مخدر رفته بودیم شروع شد.





وی ادامه داد: اول تریاک بود و تا چند سالی این ماده مخدر را به دور از چشم خانواده مصرف می کردم تا اینکه به مواد مخدر صنعتی همانند ، کراک آشنا شدم.
او گفت: باجناقم که از تبعات مصرف مواد مخدر صنعتی می دانست نزدیک نیامد و به همان کشیدن تریاک ادامه داد اما برای ماجراجویی بهتر و نعشگی بیشتر کراک مصرف کردم.
فریدون ادامه داد: بعد از گذشت چند ماه از مصرف همسرم از اعتیادم آگاه شد و با حکم طلاق به استقبالم آمد .
وی گفت: منکه خانواده جدید خود را با مواد مخدر تشکیل داده بودم ، حضور آنها زیاد برایم اهمیتی نداشت پس بلافاصله حکم طلاق را قبول کردم و توافقی از هم جدا شدیم.
او که در حال مصرف مواد مخدر در حال صحبت کردن بود پس از اتمام کارش تکه فرش پاره ای را در همان خرابه نشان داد و گفت: الان کل زندگی من همین تکه فرش کهنه است با دوستانی که برای مصرف به دور هم جمع می شویم.
وی بیان داشت: چند سال است که در همین خرابه ها زندگی میکنم و رنگ حمام را هنوز ندیده ام ، گاهی وقت ها دلم برای زندگی گذشته ام تنگ می شود دوست دارم بمیرم.
فریدون چند باری هم اقدام به ترک کرده است اما هر دفعه در مدت کوتاهی مجدداً به مواد مخدر بازگشته است.





انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark