داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۴
 
در گفت و گو با یکی از مبارزان دوران انقلاب مطرح شد؛
روستایی که به نام امام خمینی معروف شده بود/ مسجد حکیم مهم ترین پایگاه انقلابیون
کد مطلب: ۶۳۰۹۸
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۳۹
روستای تیمورآبادبه دلیل استقرار تعدادی از تبعیدشدگان دوران انقلاب و همچنین حضور اهالی آن در راهپیمایی ها به نام روستای امام خمینی معروف شده است.
روستایی که به نام امام خمینی معروف شده بود/ مسجد حکیم مهم ترین پایگاه انقلابیون
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛شهرستان زابل نیز همانند سایر نقاط کشور در زمان انقلاب مبارزانی داشته که توانسته اند در زمان خود نقش ارزشمندی را ایفا کنند.

 قیام ۱۹ بهمن در زابل علیه رژیم ستمشاهی خود گواه این مدعاست که مردم زابل در مقابله با رژیم شاهنشاهی اقدامات گسترده ای داشته و در این راه جانفشانی های بسیاری داشته اند.

یکی از مبارزان انقلابی شهرستان زابل شیخ احمد رهدار است که در آن زمان در کنار آیت الله شریفی و آیت الله حسینی طباطبایی مجاهدت های فراوان کرده است که در این راستا خبرنگار اوشیدا به گفت و گو با وی پرداخته است.

شیخ حبیب رهداری به خبرنگار اوشیدا گفت: زمان انقلاب در مقطع راهنمایی تحصیل می کردم در آن زمان در بخش شیب اب شهرستان هامون روستای درویش علی زندگی و در روستای تیموراباد تحصیل می کردم.

این مبارز انقلابی با بیان اینکه بعد از پایان دوران راهنمایی به منظور ادامه تحصیل وارد حوزه شدم، افزود: عمو هایم با بیت ایت الله شهید حسینی طباطبایی ارتباط بسیار خوبی داشتند همچنین پسرعموهایم نیز طلبه بودند بنابراین این ارتباط خوب سبب کشیده شدن من به سمت مبارزات انقلابی شد.

رهدار اظهار کرد: در زمان راهپیمایی های انقلابی، شب ها عموهای من به شهر زابل آمده از منزل ایت الله حسینی طباطبایی به خاطر اینکه ماموران رژیم ستمشاهی تعرض نکنند، نگهبانی می کردند.

معاون سابق فرماندار زابل اضافه کرد: به واسطه ارتباطات عموهایم با مبارزان و همچنین حضور در راهپیمایی ها، روستای ما پایگاه خوبی برای انقلابیون بود به طوری که به روستای امام خمینی معروف شده بود.

وی اذعان کرد: به دلیل عموزاده بودن همه اهالی روستا، روستای ما از امنیت خوبی برخوردار بود بنابراین طلاب وعلمای تبعیدی از قبیل شهید اندرزگو و مرحوم طالقانی در اینجا استقرار می یافت.

رهدار بیان کرد: یک بالاخانه به شکل مثلثی ایجاد کرده بودیم که از آن به عنوان دیدگاه استفاده می شد به طوری که از طریق آن جاده را رصد و بر همه اطراف مسلط بودیم.

مبارز انقلابی با عنوان اینکه مردم روستا همگام ما بودند، ابراز کرد: اعلامیه ها و نوارهای کاست به پایگاه اصلی که مسجد حکیم بود توسط من و شهید حسینی در قالب برنامه مکتب های قرانی با تشکیل گروه های هم خوانی و سرودهای قشنگ برای تولد امام زمان انتقال داده می شد.

وی تصریح کرد: در یاداوری خاطراتم از مسجد حکیم زیباتر جایی را نمی بینم در هنگام نماز به همراه عموهایم به مسجد حکیم مراجعه و در آن جا رهبری کامل را شهید حسینی طباطبایی بر عهده داشته و مردم را نسبت به انجام مبارزات انقلابی ترغیب و تشویق می کرد.

مبارز دوران انقلاب خاطرنشان کرد: در سیستان شهدای بسیاری هستند که نامی از آن ها برده نشده که در این راستا می توان به یکی از طلبه ها به نام عباس دهباشی که از شاگردان شهید حسینی طباطبایی بود اشاره کرد همچنین برادر او نیز با بمب های دستی دستش در اطراف مسجد حکیم قطع شد‌.

رهدار با عنوان اینکه شمار زیادی برای انقلاب زحمت کشیدند اما در حال حاضر حضور ذهن ندارم، تاکید کرد: امیدوارم با توجه به نقش ارزنده مسجد حکیم در مبارزات بار دیگر تابلوی آن بالا رود و همچنان این مسجد نقش آفرینی کند.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark