داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
از توزیع بسته‌‌های معیشتی در «زاچ و داربست» تا «کپری» که در آن زندگی نو آغاز شد/ «جمعیت هلال احمر» هم‌چنان پرکار + فیلم و عکس
کد مطلب: ۷۰۸۷۴
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۳۷
125 بسته غذایی از سوی جمعیت هلال احمر هرمزگان بین مردم سیل‌زده دو روستای زاچ و داربست توزیع شد.
از توزیع بسته‌‌های معیشتی در «زاچ و داربست» تا «کپری» که در آن زندگی نو آغاز شد/ «جمعیت هلال احمر» هم‌چنان پرکار + فیلم و عکس

به گزارش  اوشیدا به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، ۱۲۵ بسته غذایی از سوی جمعیت هلال احمر هرمزگان بین مردم سیل‌زده دو روستای زاچ و داربست توزیع شد.

دو روستای «زاچ و داربست» در غربی‌ترین نقطه بشاگرد هرمزگان با فاصله بیش از ۲۷۰ کیلومتر با مرکز این شهرستان قرار دارد.

این روستاها را که می‌توان دورترین روستاهای بشاگرد، از نظر بعد مسافتی نامید که با مرکز شهرستان سیریک تنها ۶۰ کیلومتر فاصله دارد.

روستاهای زاچ و داربست بشاگرد که در سیل دی‌ماه شرق هرمزگان دچار آسیب شد هنوز بعد از شش ماه از سیل اقدامات اساسی برای اسکان دائم و بهبود شرایط زندگی مردم ایجاد نشده است.

توزیع بسته‌های غذایی و بهداشتی در زاچ و داربست

مختار سلحشور مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان در این باره گفت: در راستای بهبود معیشت خانوارهای محروم و آسیب‌دیده شهرستان جاسک، پروژه داوطلبی محرومیت‌زدایی در روستای زاچ و داربست اجرا شد.

وی افزود: در این پروژه ۱۲۵ بسته غذایی و بهداشتی به ارزش بیش از ۵۳۶ میلیون ریال با همکاری خیرین و داوطلبان جمعیت هلال احمر توزیع شد.

سلحشور تصریح کرد: این بسته‌ها شامل اقلامی هم‌چون برنج، انواع کنسرو، قندوشکر، پتو، ست بهداشتی، ماسک و مایع ضدعفونی‌کننده است.

 

 

این مسؤول یادآور شد: روستاهای زاچ و داربست در سیل ۲۰ دی ۹۸ هرمزگان به‌شدت آسیب دیدند و ساکنان این دو روستا در چادر‌های هلال احمر اسکان داده شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان خاطرنشان ساخت: مردم نوع‌دوست می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت ‌۶۱۰۴۳۳۷۴۲۸۵۳۵۴۵۲ به نام جمعیت هلال احمر استان هرمزگان نزد بانک ملت اهدا کنند.

آغاز زندگی مشترک در زیر «کپر»

به گفته امید جورکش رئیس شعبه جمعیت هلال احمر جاسک، در حال توزیع اقلام معیشتی بودیم که به کپری متفاوت برخورد کردیم.

وی افزود: بر روی این کپر جمله «پیوندتان مبارک» نظرمان را جلب کرد و در این خصوص جویای موضوع شدیم.

جورکش ادامه داد: یکی از مسؤولان روستا به ما گفت؛ این کپر متعلق به یک تازه عروس و دامادی است که روزهای گذشته به خانه بخت رفته‌اند و در این مکان زندگی می‌کنند.

رئیس شعبه جمعیت هلال احمر جاسک تصریح کرد: تازه متوجه شدم که بجای 125 بسته معیشتی می‌بایست 126 بسته را با خود می‌آوردیم که در این باره، از این مسؤول زحمتکش روستا درخواست کردم، سهم خود را به این عروس و داماد بدهد و روزهای آتی بسته معیشتی خود را از ما تحویل بگیرد.

به گزارش فارس، در حال حاضر نبود برق و آب بهداشتی مناسب در گرمای تابستان و اسکان مناسب، از مهم‌ترین دغدغه‌های این مردم سیل‌زده به‌شمار می‌رود.

هم‌اکنون اقداماتی از سوی نیروی دریایی سپاه در این منطقه سیل‌زده در حال انجام است و دریادار علیرضا تنگسیری فرماندهی این نیرو، شخصأ جهت ساخت و ساز و کمک‌های معیشتی به‌طور مستمر پای کار است.

گروه‌های جهادی نیز تمام وقت در کنار مردم این روستا حضور دارند تا شرایط زندگی عادی فراهم شود.

استاندار هرمزگان: بنیاد مسکن زمین اسکان دائم را مشخص کرده است

فریدون همتی روزهای گذشته در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان هرمزگان اظهار داشت: بر اساس نظر کارشناسی بنیاد مسکن هرمزگان، منطقه‌ای که دارای امکانات و زمین‌های بیشتری بوده و در کنار جاده آسفالت نیز قراردارد، جهت اسکان اهالی روستاهای زاچ و داربست در نظر گرفته شده است.

وی افزود: به‌دلیل آسیب‌دیدگی جاده ارتباطی این روستاها، نسبت به جابه‌جایی و اسکان موقت اهالی آن‌ها در راستای رسیدگی بهتر و ایجاد امکانات رفاهی اقدام شده است.

استاندار هرمزگان گفت: در حال حاضر اهالی این روستاها اصرار دارند که در مکان اسکان موقت فعلی، حضور دائمی داشته باشند اما نظر دستگاه‌های تخصصی این است که این منطقه سیلاب دشت محسوب می‌شود و در آینده با خطر سیل مواجه است.

همتی خاطرنشان ساخت: اهالی روستاهای زاچ و داربست نیز به نظر کارشناسی احترام گذاشته و با توجه به مطالعات صورت‌گرفته، همکاری لازم از سوی اهالی صورت گیرد تا هرچه سریع‌تر عملیات اسکان آن‌ها در روستای جدید انجام شود.

انتهای پیام/3264/ی

Share/Save/Bookmark