داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
وقتی دکترین اینستاگرامِ صهیونیستی–آمریکایی ترور مجازی سران مقاومت است/ دولت شبکه ملی اطلاعات را قربانی منافع حزبی کرد
کد مطلب: ۷۲۴۹۴
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۳۲
بیش از یک دهه است که موضوع شبکه ملی اطلاعات مطرح است و هر ساله بودجه هایی اختصاص این موضوع می شود، دریغ از آنکه اقدامی جدی در این عرصه برداشته شود.
وقتی دکترین اینستاگرامِ صهیونیستی–آمریکایی ترور مجازی سران مقاومت است/ دولت شبکه ملی اطلاعات را قربانی منافع حزبی کرد

به گزارش  اوشیدا  به نقل از تیتریک، بیش از یک دهه است که موضوع شبکه ملی اطلاعات مطرح است و هر ساله بودجه هایی اختصاص این موضوع می شود، دریغ از آنکه اقدامی جدی در این عرصه برداشته شود.

کاربران ایرانی سال هاست در محیط اینترنت بین الملل فعالیت می کنند بدون آنکه مسئولان امر این نکته را در نظر بگیرند که چه خطراتی آنها را در این فضای جدید تهدید می کند.
 
طی ماه های اخیر هم در شبکه های تلویزیونی برای تبلیغ و جذب مخاطب در شبکه صهیونیستی اینستاگرام و هر برنامه ‌ای که پخش میشد، زیرنویس آدرس صفحه اینستاگرام آن مشاهده می شد.
 
رقابت کانال ها درباره تبلیغ این شبکه اجتماعی به حدی رسید که اخیراً مرکز ملی فضای مجازی، در ابلاغیه‌ای به سازمان صدا و سیما، خواستار توقف تبلیغ اینستاگرام در برنامه‌های تلویزیونی شد.
 
ماجرا به اینجا ختم نمی شود، در دهه هفتاد جریان غرب‌گرا استراتژی «فرزند کمتر، زندگی بهتر» را به نظام تحمیل کرد، رسانه ملی برای این قضیه سنگ تمام گذاشت و کاری کرد که تأثیر آن هنوز پابرجاست.
 
در قضیه برجام با وجود آنکه دلسوزان آن‌ را خسارت محض دانستند تا مدت‌ ها بعد از برجام، براساس بخش‌ نامه رسمی رییس وقت رسانه ملی، هرگونه نقد برجام در صداوسیما ممنوع بود.
 
در جریان مذاکرات، رسانه ملی با پوشش کامل آن و پخش نماهنگ ‌های حماسی از مذاکره‌کنندگان، قهرمان ملی ساخت. این رفتار صداوسیما سابقه طولانی دارد و متاسفانه به یک روال تبدیل شده است.
 
 
به جرات می توان گفت زمانی که صدا و سیما از بودجه دولتی تغذیه می کند نمی تواند پیگیر دغدغه دلسوزان نظام باشد، شبکه اجتماعی اینستاگرام که عملا خسارت ها و ضربه های سنگینی را به کشور تحمیل کرده است، همچنان محبوب است و آقایان فکری برای آن نمی کنند.
 
یک کارشناس فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ اینستاگرام صفحات مربوط به سپاه و فرماندهانش را مسدود کرد و صرفا به هشتگ من یک سپاهی ‌ام و فریاد آزادی بیان کو در رسانه ‌های خودمان بسنده کردیم.
 
محمدرضا شکیبایی‌ زارع افزود:  صفحه حاج قاسم ‌مان را بستند. یک «۲» به آن اضافه کردیم و داد و فریاد زدیم که آزادی بیان کو؟ حاج قاسم را ترور کردند. متعاقباً در اینستاگرام هم این ترور ادامه پیدا کرد و باز هم عکس از صفحه (اسکرین‌شات) گرفتیم و فریاد زدیم آزادی بیان کو؟
 
وی اظهار داشت: صفحه ‌ها را بستند اما ما باز هم یکی دیگر ذلیلانه باز کردیم و در بین خودمان داد زدیم که آزادی بیان کو؟ دانشمندمان را ترور کردند و بعد هم در اینستاگرام ترور را ادامه دادند و ما باز هم فریاد زدیم..
 
شکیبایی زارع تصریح کرد: این‌طور که ما عزت ‌مان را در برابر اینستاگرام و مدیرانش ‌ حفظ کرده ‌ایم بعید نیست که عکس سلفی با حرم امام رضای‌ مان را هم فیلتر کنند و با نگاهی عاقل اندر سفیه بگوییم: دیدید؟ این است آزادی بیان غرب.
 
وی گفت: همه‌ ما از دولت توقع داشتیم انتقام حاج قاسم و شهید فخری‌زاده را بگیرد، ما به‌عنوان کاربر اینستاگرام آیا انتقامی گرفتیم از ترور مجازی حاج قاسم، که توقع داشته باشیم که حالا جرات نکنند شهید فخری‌زاده را در این شبکه ترور کنند؟
 
شکیبایی زارع با اشاره به اینمکه متاسفانه همه ما در بزرگ شدن و حریص شدن اینستاگرام نقش داشته ‌ایم، افزود: البته که صدا و سیما بیشتر، صفحه فلان آیت ‌الله بیشتر، دولت بیشتر، صفحه نخبگان بیشتر... همه ما نقش داریم در این ترورهای مجازی اما قطعاً نارسانه‌ها در این آشفته بازار نقش بیشتری دارند.
 
این کارشناس فضای مجازی با تاکید بر اینکه امروز بت بزرگ فرهنگی و رسانه ‌ای ما همین امثال اینستاگرام است که مدام ترورمان می‌کنند، خاطر نشان داشت: ما هم مدام در برابرشان ذلت بیشتری نشان می‌دهیم که مبادا ابزار تاثیرگذاری‌مان را از دستمان بگیرند و غول شبهات، ما را جادو کند اما همه باید بدانیم که تریبونی که اسم حاج قاسم و شهدای‌ مان را سانسور می‌کند، نجس است.
 
همچنین یک کارشناس فضای مجازی دیگر در گفتگو با "تیتریک" می گوید؛ در اوج کشمکش های جنگ سرد بین شوروی سابق با آمریکا، آمریکا برای ارتباط گیری با نیروی هایش که فاصله بسیاری  با آنها داشت نیازمند وسیله ای بود تا آنها را از راه دور فرماندهی کند؛به همین دلیل اینترنت را در سال ۱۹۶۰ اختراع کرد.
 
حجت الاسلام محمد عجمی افزود: اساسا ساخت و اختراع اینترنت بدلیل مسائل نظامی و امنیتی بوده و هم‌ اکنون نیز اینترنت در اقصی نقاط جهان در دستان نظامی هاست؛  از آمریکا گرفته که اینترنت توسط آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) اداره می شود تا انگلیس و اسرائیل و چین و .....! اما در ایران اینترنت تماما در سیطره وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  است و خود دولت شدیدا ذی نفع به همین دلیل تمام تمرکزش بر پول است و منافع حزبی! اما به منافع ملی ارزنی هم اعتبار نمی دهد.
 
وی اظهار داشت: پس از ترور شهید عماد مغنیه مرد بزرگ مقاومت خبرگزاری ها اعلام کردند که اسرائیل از روی گوشی وی توانسته است مکان دقیق او را شناسایی کند و وی را به شهادت برساند.
 
حجت الاسلام عجمی تصریح کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس هم به شرح ایضا؛ و حالا گمانه زنی ها حاکی از آن است مکان دقیق شهید محسن فخری زاده نیز بوسیله سیگنال های تلفن همراه او صورت گرفته است.
 
 
وی گفت: وقتی وزیر ارتباطات به جای راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و تولید گوشی‌ها و سخت افزارها و نرم افزارهای داخلی کارش می شود شواف و رو نمایی از پهپاد های پستی نباید از ترور دانشمندانمان در خاک خودمان تعجب‌ کنیم.
 
شبکه اجتماعی اینستاگرام زمانی ماهیت صهیونیستی خود را نشان داد که تمامی پست های کاربران ایرانی را درباره شهید فخری زاده را حذف کرد، سید حسین صادقی دیگر کارشناس فضای مجازی در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ نقش جاسوسی سایبری در ترور شهید فخری‌زاده در حالی مطرح می‌شود که کارشناسان فضای مجازی بارها بر موضوع امنیت داده و تقویت زیرساخت‌های ارتباطی کشور تأکید کرده‌اند.
 
وی افزود: رژیم صهیونیستی و سازمان تروریستی موساد، علاوه بر کسب اطلاعات و جذب نیرو به صورت نه‌چندان مخفیانه از طریق جاسوس‌گرام های خارجی، چندین ماه است که به صورت رسمی و از طریق سایت‌های کاریابی و فیلترشکن‌های فعال در فضای ولنگار مجازی‌، در حال عضوگیریِ عمله‌های جاسوسی تروریستی هستند و کک هیچ مسئولی هم نگزیده است.
 
این کارشناس تصریح کرد: آسیب‌پذیری وسایل الکترونیکی و گوشی‌های هوشمند خارجی و پلتفرم‌های اسرائیلی نصب شده بر این گوشی‌ها، این امکان را فراهم می‌کند که سازمان‌های جاسوسی در جهان به جاسوسی سیگنال و شنود الکترونیکی اقدام کنند.
 
وی افزود: در ترور دانشمند شهید محسن فخری‌زاده نیز گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که دریافت موقعیت مکانی ایشان از طریق رهگیری سیگنال‌های تلفن همراه صورت گرفته است. موضوعی که در سایر عملیات‌ های مشابه تروریستی نیز گزارش شده است؛ برای مثال گفته می‌شود که ترور شهید عماد مغنیه نیز از طریق رهگیری گوشی موبایل وی توسط موساد انجام شده است.
 
صادقی در خاتمه خاطر نشان کرد: بدون شک، نقش عاملان وضعیت ولنگار فضای‌ مجازی‌ در ریخته شدن خون این دانشمند شهید ما، کمتر از همکاری با سازمان تروریستی موساد و معاونت در جرم آن تروریست‌ها نیست.
 
 
انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark