داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
زیاده طلبی و باج خواهی از تلویزیون «ممنوع»/ آیا این ماجرا ادامه دارد؟
کد مطلب: ۷۲۴۸۵
تاریخ انتشار:يکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۳۲
تصمیمات جدید و قاطع مدیران تلویزیون دربرابر دستمزدهای غیر متعارف برخی بازیگران و کارگردان ها، اتفاقات جدیدی را در رسانه ملی رقم زده که ادامه این ماجرا می تواند خون تازه ای به پیکر نیمه جان تلویزیون جاری کند.
زیاده طلبی و باج خواهی از تلویزیون «ممنوع»/ آیا این ماجرا ادامه دارد؟

به گزارش  اوشیدا به نقل از  راه دانا؛ تلویزیون در ایران با عنوان «رسانه ملی» دراین سال ها علارغم تمام کاستی هایی که وجود داشته، سعی کرده با تولید و پخش سریال، فیلم، مسابقه و انواع برنامه های آموزشی و سرگرم کننده رسالت واقعی خود را به منصه ظهور برساند؛ حال در این راه چقدر موفق بوده یا نه موضوع این نوشته نیست و در زمان دیگری به آن پرداخته خواهد شد.

بهانه این چند سطر گزارش، اتفاقات و اقدامات جدیدی است که از طرف برخی مدیران رسانه ملی رقم خورده و باعث شده کورسوی امیدی در نگاه بسیاری از کارشناسان فرهنگی و رسانه نسبت به آینده «رسانه ملی» ایجاد شود.

به واسطه برخی اتفاقات در دوره ای از حیات تلویزیون که اتفاقا رسانه ملی با مشکلات فراوان مالی گریبان گیر بود و کماکان نیز هست، بسیاری از برنامه سازان با حضور اسپانسرهای مالی سعی کردند به بهانه جذب مخاطب بیشتر از چهره های محبوب و اصطلاحا سلبریتی های سینما و فضای مجازی برای اجرای برنامه های خود استفاده کنند که طبیعتا این حضور چهره ها با دستمزدها و ارقام بسیار بالاتر از دستمزدهای معمول تلویزیون رقم خورد.

بالا رفتن دستمزدها از حد معمول، عرف و استاندارد خود به مرور زمان باعث شد تا مجری های جوان تر و تازه کار نیز برای اجرای برنامه های معمولی تلویزیون، دستمزدهای بسیار بالاتری طلب کنند و همین داستان برای بازیگران سریال های سیما نیز اتفاق افتاد. یعنی حضور برخی چهره های مشهور سینما در سریال های تلویزیون و گرفتن دستمزدهای نجومی کار را به جایی رساند که نابازیگران و چهره های جوان تر که با حضور در همین سریال های تلویزیون به شهرت رسیده بودند، برای ادامه حضور خود، رقم های نجومی از تهیه کنندگان طلب می کردند.

نمونه اخیر این ماجرا که این روزها رسانه ای شد، ماجرای حضور «روزبه حصاری» بازیگر سریال «بچه مهندس» در نقش «جواد جوادی» برای فصل چهارم این مجموعه نمایشی بود. این بازیگر جوان که اتفاقا با همین سریال به شهرت رسیده بود، برای حضور در فصل بعد این سریال، دستمزد 200 میلیونی طلب کرده بود؛ درحالی که برای فصل قبل این مجموعه رقم قراردادش حدود 7 میلیون بوده که با واکنش سریع مدیران مجموعه «سیما فیلم» بازیگر دیگری جایگزین حصاری برای ادامه کار شد.

اتفاق مشابهی که همین اواخر برای کارگردان یکی از همین سریال های «چند فصلی» تلویزیون افتاد که برای ساخت فصل بعدی، دستمزد 1.5 میلیاردی از تلویزیون طلب کرده بود که این بار هم با مخالفت مدیران سیما، فرد دیگری بلافاصله به عنوان کارگردان جدید این مجموعه معرفی شد.

تصمیم شجاعانه مدیران سیما فیلم درباره این زیاده خواهی را می شود به فال نیک گرفت و این امید را در دل پروراند که در ادامه نتیجه دلخواهی به بار خواهد نشست و یک عدالتی در پرداخت دستمزدها بوجود خواهد آمد. عدالتی که بساری از بازیگران سال هاست که از نبود آن رنج می برند.

نام و نشان این مدیریت جدید تلویزیون را می شود با حضور دوباره برخی کارگردان های مطرح به خانواده بزرگ تلویزیون جست و جو کرد. نام هایی که شاید سال ها از حضور آن ها در تلویزون می گذشت و این روزها هر کدامشان پروژه جدیدی در دست تولید دارند.

کیانوش عیاری که آخرین بار با سریال «دکتر قریب» در تلویزیون حضور داشت و با ناراحتی عنوان کرده بود که دیگر محال است به تلویزیون برگردد، این روزها در حال آماده کردن سریال «87 متر» برای شبکه اول سیماست تا بزودی به آنتن این شبکه برسد. ابراهیم حاتمی کیا نیز که آخرین بار با سریال «حلقه سبز» در قاب تلویزیون به عنوان کارگردان سریال حضور داشت، در حال بازنویسی فیلمنامه سریال «حضرت موسی(ع)» است تا این پروژه بزرگ سیما پس از حواشی بسیار کلید بخورد.

علاوه بر عیاری و حاتمی کیا، نام های بزرگ دیگری در حال آماده کردن سریال خود برای رسانه ملی اند؛ بهروز افخمی با «رعد و برق» ، علیرضا افخمی با «دعوت نحس»، ابوالقاسم طالبی با «طلاق»، مسعود ده نمکی با «دادستان»، مجتبی راعی با «جشن سربرون» و بسیاری از نام های دیگر که حضور دوباره آن ها در تلویزیون می تواند به افزایش کیفیت سریال ها و جذب بیشتر مخاطبان این جعبه جادو منجر شود.

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark