داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
اوشیدا گزارش می دهد؛
بیمارستانی با امکانات زیر خط فقر در زابل
کد مطلب: ۶۵۴۶۵
تاریخ انتشار:شنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۷
گفتنی است که 1200 پرسنل در بیمارستان امیر المومنین (ع) زابل مشغول خدمات دهی به بیماران سیستانی هستند اما همواره مشکلاتی سد راه درمان بیماران سیستانی بوده است.
بیمارستانی با امکانات زیر خط فقر در زابل
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ بیمارستان امیر المومنین (ع) زابل مجهزترین بیمارستان منطقه سیستان به شمار می رود که روزانه جمعیتی از بیماران شمال استان جهت درمان به این بیمارستان مراجعه می کنند.
امکانات نسبتا خوب این بیمارستان باعث شده است تا به تنها بیمارستان، درمانی برای بیماران سیستانی تبدیل شود گرچه شهرهایی همچون هیرمند زهک هم دارای بیمارستان هایی مشابه اما کوچک تر هستند، اما به دلیل نبود پزشک متخصص و همچنین امکانات کافی هیچ گاه نتوانستند به پای بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل برسند.
اما طی سال های گذشته مراجعه کنندگان به این بیمارستان همواره مشکلات و معضلاتی را از این بیمارستان بیان کرده اند که ، مهمترین آنها عدم نظافت سرویس های بهداشتی و برخی از اتاق های بستری بیماران است.
همچنین عدم تشخیص بیماری توسط پزشکان این بیمارستان یکی دیگر از معضلاتی است که همواره سیستانی ها از آن یاد می کنند.
یکی از شهروندان سیستانی در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: با مراجعه به بخش سوختگی بیمارستان امیرالمومنین( ع) شهرستان زابل، شاهد وضعیت اَسفبار سرویس های بهداشتی خواهید بود.
وی افزود: در مکانی که بیماران و همراهانشان نیاز مبرمی به سرویس بهداشتی دارند وضعیت بسیار اسف بار است، از این گذشته، شیرآب موجود در سالن نیز غیرقابل استفاده است.
این شهروند سیستانی خاطرنشان کرد: این در حالیست که مدیران و مسئولان مربوطه باید پیگیر حل چنین مسائلی باشند، تا بیماران با خاطری آسوده به انجام کارهای درمانی خود بپردازند.
یکی دیگر از شهروندان سیستانی در فضای مجازی عنوان می کند: اگر بیمارستان زابل امکاناتی داشت شاید امروز من برادر داشتم هر امکاناتی که بیمارستان های تهران دارد زابل باید داشته باشد، آیا مردم زابل هزینه بلیط هواپیما مسافر خانه وهزینه بیمارستان در تهران را می توانند بپردازند جالب انکه به دلیل سوءتغذیه ،باروی های پشت سر هم ،ازدواج های در سن پایین وفامیلی الودگی هوا وآب وهم مرز بودن با کشور افغانستان بیشتر بیماری ها در زابل لانه دارند.
هادی ارباب مدیر بخش داخلی بیمارستان امیر المومنین (ع) گفت:  پزشکان فعال در بیمارستان به صورت ۲۴ ساعت در مراکز دولتی مشغول به فعالیت می باشند و حق فعالیت در مراکز خصوصی را ندارند.


ارباب تصریح کرد: بیمارستان امیرالمومنین دارای ۲۶۴ تخت بیمارستانی بود که با توجه به حجم وسیع مراجات این تعداد در حال افزایش است که به زودی به ۴۰۳ تخت خواهد رسید که پس از دریافت موافقت اصولی این امر محقق خواهد شد.

ارباب تصریح کرد: سیاست بیمارستان بر ارائه خدمات درمان به صورت تخصصی و فوق تخصصی است در بخش اطفال با چهار فوق تخصص بومی در رشته های پایه حجم مراجعان بیماران به سایر شهرستانها ازجمله زاهدان و مشهد کاهش چشم گیری داشته و خانواده ها برای دریافت خدمات فوق تخصصی برای کودکان به زاهدان و مشهد نمی روند که این موضوع از افتخارات محسوب می شود.

گفتنی است که 1200 پرسنل در این بیمارستان مشغول خدمات دهی به بیماران سیستانی هستند اما همواره مشکلاتی سد راه درمان بیماران سیستانی بوده است.

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark