داخلی آرشيو گفتگو صفحه اجتماعی
۱
امتیاز مثبت 
۰
 
کارشناس حوزه خانواده مطرح کرد:
خانواده اساس و پایه جایگاه تربیتی بشریت است/توسعه جامعه با ثبات مهارتی در خانه محقق می شود
کد مطلب: ۷۴۳۶۶
تاریخ انتشار:دوشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۰۱:۳۴
فریبا قدرتی گفت:خانواده زمانی مطلوب و خوشبخت خواهد بود که محلی برای پرورش نسل آینده و برای انتقال درست ارزش ها و فرهنگ های گذشته باشد تا هیچ گاه فرزندان، خود را بدون هویت ندانند و از پیشینه خود دور نشوند.
خانواده اساس و پایه جایگاه تربیتی بشریت است/توسعه جامعه با ثبات مهارتی در خانه محقق می شود
به گزارش اوشیدا، اهمیت خانواده برای کسی پوشیده نیست چرا که خانواده مهمترین جایگاه تربیتی بشر است که بیشترین مسئولیت را در تعالی و تکامل وجودی انسان بر عهده دارد. خانواده بر جامعه بسیار تاثیرگذار است چرا که کمرنگ شدن و تزلزل ارزش های اخلاقی در خانواده، به متزلزل شدن جامعه منجر می شود.

در نگاه اسلام هیچ بنایی نزد خداوند محبوب تر از خانواده نیست؛ در یک خانواده مطلوب اسلامی، مودت و رحمت بین اعضای آن برقرار و والدین با شور و اشتیاق به وظایف خود عمل می کنند.
روز جهانی خانواده فرصت مناسبی برای ارتقای سطح آگاهی عمومی در مورد مسائل مربوط به خانواده و بسط آن در جوامع مختلف است. این روز موقعیتی را فراهم می کند تا بتوان به واقعیت هایی از روش های اقتصادی، ادبی، اجتماعی و جمعیت شناختی موثر بر خانواده ها دست یافت.
فریبا قدرتی کارشناس حوزه خانواده و بنیانگذار مهندسی خوشبختی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا با اشاره به گرامیداشت روز جهانی خانواده بیان کرد: وقتی به خانواده به عنوان کوچکترین واحد اجتماعی اما موثرترین واحد تربیتی نگاه می کنیم به ارزش عشق وجودی که در نهاد خانواده است بیشتر پی می بریم، چرا که ما همان ارزش‌های الهی و عشق بی بدیل را از دل خانواده به قلب اجتماع می بریم و جهانمان را سنگفرش آرامش می کنیم.

خانواده مطلوب
وی با بیان معیارهای یک خانواده مطلوب افزود: اگر گام نخست در تشکیل خانواده سنجیده برداشته شود؛ یعنی افراد در انتخاب همسر، معیارهای ارزشی، اخلاقی و ایمانی را در نظر بگیرند، سیر حرکتی خانواده به سوی تشکیل خانواده ای مطلوب خواهد بود. خانواده مطلوب، خانواده ای است که پدر و مادر گاه گداری برای فرزندانشان تنها گوش باشند و هنر شنیدن را در خود تقویت کنند.

وی با اشاره به توجه خانواده ها به فرزندان تصریح کرد:خانواده ها می توانند هرچه بیشتر به دنیای فرزندان خود نزدیک شوند و بر آن اثر بگذارند. این گروه، خانواده را بر اساس شاخص های والای معنوی بنیان نهاده و کانونی ساخته اند که حضور در آن، هم برای پدر و مادر لذت بخش است و هم برای فرزندان بهترین پناه گاه به شمار می رود. این خانواده کانونی خواهد بود برای پرورش نسل آینده و محلی برای انتقال درست ارزش ها و فرهنگ های گذشته، تا هیچ گاه فرزندان، خود را بدون هویت ندانند و از پیشینه خود دور نشوند.

این مدرس دانشگاه عنوان کرد: در میان شاعران ایرانی تقریبا می توان گفت هریک به گونه ای به نقش مادر و ارزش او پرداخته اند و گریزی به خانواده زدند.فردوسی بزرگترین شاعر حماسه سرای فارسی در حین پرداختن به رزم و نبرد به موضوعات دیگری چون خانواده و داستان های خانوادگی می پردازد، از روابط خانوادگی مانند: فداکاری در راه خانواده، عشق به نهاد خانواده صحبت می‌کند و این ها خود نشان دهنده عشق به بنیاد خانواده در نهاد ایرانیان است.

وی با تاکید بر نگاه شاعران به خانواده تاکید کرد: فردوسی شاعری شیعه مذهب و باورمند و مخلص مولای متقیان علی علیه السلام بود و از خانواده های زیادی در شاهنامه یاد کرده اما خانواده پر افتخار برای او، خاندان پیامبر و آل عترت است، آنجایی که می گوید منم بنده اهل بیت نبی، در واقع ۳۳ بیت در ستایش پیامبر و یارانش به رشته نظم کشیده است

خانواده خوشبخت و تاثیر آن بر اجتماع

کارشناس حوزه خانواده ادامه داد:خودسازی زمینه پیدایش خوشبختی است انسان های خودساخته زمینه ساز ظهور خوشبختی در زندگی خود می باشند آنان نه تنها آمادگی پذیرش درس های خوشبختی و تغییر مستمر در وجود خود را دارند بلکه زمینه‌ساز تغییر در زندگی اطرافیان و حتی انتشار آن در صحنه اجتماع را نیز خواهند داشت.

فریبا قدرتی تصریح کرد:  در یک خانواده خوشبخت و مطلوب اسلامی، مودت و رحمت بین اعضای آن برقرار و والدین با شور و اشتیاق به وظایف خود عمل می کنند.خانواده ای که انتظار در میان آنها از بین رفته است و هر کاری رنگ الهی به خودش گرفته، بین اعضای خانواده مهر و محبت عمیق وجود دارد اما فقط برای کسب رضایت الهی است، داشتن ارتباط پرشور و صمیمی از ویژگی‌های این خانواده است.

بنیانگذار مهندسی خوشبختی خاطرنشان کرد: خانواده خوشبخت خانواده ای است که به مسائل زیبا در زندگی آگاه هستند، گاهی می‌تواند این زیبایی ها از کوچک ترین و ساده ترین اتفاق های زندگی شکل گرفته باشد خانواده ای که از تجملات فاصله گرفته و رنج انتخاب های غیر ضروری و بی‌فایده را تحمل نمی‌کنند، بخشش را تمرین می‌کنند و از مهارت خودباوری جهت کنار آمدن با کاستی هایشان دارا هستند یا استفاده می کنند و همواره در مسیر رشد و پیشرفت قرار دارند .

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark
محمو طیبی
۱۴۰۱-۰۲-۲۶ ۱۲:۰۶:۱۳
لسیار بسیار شیوا و واضح ممنون از خانم قدرتی محترم (17736)