داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
حجت الاسلام اشرفیان:
کاهش جمعیت تهدیدی جدی برای کشور/ شعار فرزند کمتر زندگی بهتر تفکر یهودی است
کد مطلب: ۶۲۵۲۱
تاریخ انتشار:يکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۱
امام جمعه شهر علی اکبر گفت: شعار فرزند کمتر زندگی بهتر تفکری یهودی است که به خانواده های ایرانی القا می شود.
کاهش جمعیت تهدیدی جدی برای کشور/ شعار فرزند کمتر زندگی بهتر تفکر یهودی است
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی اشرفیان در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: مسئله کاهش جمعیت و فرزند آوری یکی از مشکلات اساسی کشور است که رسانه های غربی پی در پی آن را تبلیغ می کنند ورسانه های داخلی و دلسوز ازآن غافل شدند اما باید سوال کنیم چرا تمام رسانه های غربی برای ایران کاهش جمعیت را توصیه می کنند؟

وی افزود: چرا در حالی که اسلام این همه بر اهمیت تکثیر جمعیت جامعه اسلامی و فرزند آوری تاکید می کند و مقام معظم رهبری بارها ابراز نگرانی کردند و سیاست هایی را برای افزایش جمعیت اعلام فرمودند ما هنوز شاهد کاهش رشد جمعیت هستیم؟

امام جمعه شهر علی اکبر خاطرنشان کرد: خانواده هایی که به یک یا دو فرزند اکتفا می کنند چه آینده ای برای فرزندانشان در نظر گرفتند چگونه تاثیرات سو اجتناب ناپذیری که در انتظار آنها است را جبران می کنند.

حجت الاسلام اشرفیان خاطرنشان کرد: این تفکر که بعضی شعار می دهند که فرزند کمتر زندگی بهتر، یک تفکر یهودی است که به خانواده های ایرانی القا شده تا با این باور سیاست های آنها را در کشور خود جاری کنیم و اگر آنها راست می گفتند چرا خودشان به این نسخه عمل نکردند و سیاستهای تشویقی برای افزایش جمعیت گذاشتند.

وی تاکید کرد: در حالی که خانواده های پر جمعیت از شرایط روحی، عاطفی و رقابت در تحصیل علم و نشاط بیشتری برخوردار هستند در صورتی که کاهش جمعیت هم از لحاظ امنیت و هم سیاسی و اقتصادی کشور را تهدید می کند.

امام جمعه شهر علی اکبر اضافه کرد: آن چیزی که در قضیه کاهش رشد جمعیت نگران کننده است وجود سیاست های غلط گذاشته در بعضی مراکز درمانی و بهداشتی است که به راحتی ابزار پیشگیری از فرزند آوری به زوجین پیشنهاد می شود و گاهی توصیه به این امر می شود که این امر بر خلاف مصالح کشور و سیاستهای تعیین شده مقام معظم رهبری و اصول نظام است.

حجت الاسلام و المسلمین اشرفیان با بیان اینکه کاهش جمعیت یک تهدید جدی است مسئولین امر چاره ای تدبیر کنند، اذعان داشت: بیش از مهاجرت عدم انگیزه برای فرزندآوری منطقه را تهدید می‌کند.

انتهای پیام/ م س
Share/Save/Bookmark