داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۴
 
سیاستهای حمایتی خاص برای سیستان
کد مطلب: ۳۱۱۰۱
تاریخ انتشار:سه شنبه ۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۶
اوشیدا: در سیاست های حمایتی برای سیستان کاهش تعرفه برق و آب مد نظر است و تلاش می کنیم این کاهش و بخشودگی در چهار ماه از سال از زمان آغاز بادهای موسمی ۱۲۰ روزه سیستان اجرا شود.
سیاستهای حمایتی خاص برای سیستان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه در شهرستان زابل گفت: مهاجرت، حاشیه نشینی، اعتیاد و آسیب های اجتماعی امروزه در منطقه بر روی هم انباشته شده است که باید راهکارهای اساسی برای رفع آنها اندیشیده شود.

هاشمی افزود: طرح ها و برنامه ها در سیستان باید بگونه ای باشد که مهاجرت معکوس داشته باشیم.

وی تاکید نمود: در سیاست های حمایتی برای سیستان کاهش تعرفه برق و آب مد نظر است و تلاش می کنیم این کاهش و بخشودگی در چهار ماه از سال از زمان آغاز بادهای موسمی ۱۲۰ روزه سیستان اجرا شود.

وی گفت: سیاست های حمایتی برای این منطقه در حال برنامه ریزی است.

استاندار اجرای طرح انتقال گاز به زابل با عنایت ویژه رییس جمهور را از دیگر طرحهای توسعه ای منطقه خواند و افزود: خط انتقال گاز از ایرانشهر به زاهدان و از زاهدان به زابل با سه هدف مصرف خانگی، مزیت استفاده از مرز و بهره گیری از توانمندیهای منطقه بویژه انرژی های نو اجرا می شود.

وی عنوان کرد: ماده ۱۶۵ قانون این امکان را به دولت داده تا در مناطقی که دچار سیل، زلزله و خشکسالی شده اند بخشودگی مالیاتی داشته باشد.

وی در ادامه بیان داشت: فرمانداران  پنج گانه منطقه سیستان به اتفاق مجموعه امور صنفی و اداره مالیات در نشستی مشترک برآوردهای لازم برای استفاده صنوف واجد شرایط از این بخشودگی را انجام دهند.

هاشمی اظهار کرد: طرحهای اکتشاف معادن نیز در آینده نزدیک در منطقه سیستان به اجرا در خواهد آمد.

وی تصریح نمود: ۸۶ هزار کیلومتر مربع از معادن استان در محدوده طرح اکتشاف قرار گرفته که این در حالی است که در کل کشور ۲۰۰ هزار کیلومتر اکتشاف انجام می شود.
 
وی با اشاره به اینکه یکی از معادن بسیار مهم این منطقه را آنتیموان تشکیل می دهد ،گفت: ذخیره این ماده معدنی در سراسر دنیا حدود دو میلیون تن است در حالی که تا کنون در استان سیستان و بلوچستان معادنی با ذخیره ۲۵۰ هزار تن کشف شده است که با این رقم احتمالا ظرفیت دوم آنتیموان به این استان اختصاص دارد.

وی خاطرنشان کرد: به شهرک محمد شاه کرم یک میلیارد تومان بودجه از محل اعتبارات مناطق آسیب دیده اختصاص یافت تا حداقل شن های روان از معابر آن جمع آوری و انتقال و جاده های خاکی نیز آسفالت شوند.

استاندار در ادامه بیان کرد:  این شهرک دارای هشت هزار نفر جمعیت است ولی متاسفانه وضعیت آن از یک روستاس ۲۰ خانواری بدتر است، بر توجه بیشتر و ارتقا این شهرک به شهر تاکید کرد.

وی تصریح نمود: به تمامی مدیران فرصت داده می شود تا در حوزه تحت پوشش خود تغییرات توسعه محور ایجاد کنند و چنانچه مدیری از این فرصت برای تغییر استفاده نکرد سمتش را از دست خواهد داد.

هاشمی اظهار کرد: مجموع اعتبارات عمرانی منطقه از سال ۵۸ تا ۹۲ افزون بر ۹ هزار و ۲۰۰ میلیون تومان بوده در حالی که تنها برای طرح انتقال آب به مزارع از طریق لوله در سالجاری هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده است.

وی یادآور شد: این طرح در طول چهار سال در منطقه سیستان اجرا شود که تلاشها برای تسریع در اجرای آن معطوف شده است.

وی تاکید نمود: با اجرای این طرح ضامن ماندگاری مردم در منطقه و بازگشت خانواده های مهاجرت کرده خواهیم بود، این طرح در شرایط نبود بودجه و مشکلات مالی دولت با موافقت مقام معظم رهبری به صورت قرض از خزانه برداشت و قرار شد در مواقع طوفان باید ادارات باز باشد.

 وی خطاب به جوانان سیستانی گفت: شما جوانان سیستان باید بعد از آمدن گاز به سمت مطالبه ساخت مجتمع پتروشیمی برای این منطقه باشید زیرا افغانستان همسایه شماست و این بهترین فرصت برای اشتغال جوانان و صادرات محصولات پتروشیمی به کشورهای افغانستان ،پاکستان و هندوستان می باشد و همه اینها می تواند نقش توسعه ای و افزایش درآمد ناخالص برای سیستان باشد.
Share/Save/Bookmark