داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
سیستان قربانی باورهای غلط غیر بومی ها/ مسافرین نوروزی عامل افزایش کرونا در زابل
کد مطلب: ۶۹۵۲۵
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۰۶:۳۶
باور غلط عدم ابتلا به ویروس کرونا در مناطق گرم باعث شده است تا مسافران بسیاری به سیستان سفر کنند.
سیستان قربانی باورهای غلط غیر بومی ها/ مسافرین نوروزی عامل افزایش کرونا در زابل
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با شیوع ویروس کرونا در کشور مسافرت های بی منطق برخی از خانواده‌ها باعث شده است تا روند شیوع این بیماری در کشور با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد.
یکی از مناطق هدف، منطقه سیستان است که به علت آمار پایین ویروس و گرمی هوا مسافران این منطقه را برای اسکان در نظر گرفته‌اند.
هرچند که گرمای هوا هیچ تاثیری بر روند شیوع ویروس کرونا ندارد اما این باور اشتباه بین مردم باعث شده است تا به مناطق گرمسیر کشور هجوم آورند.
به گفته شهروندان سیستانی برخی از خانواده های تهرانی با مسافرت به سیستان اقدام به اجاره خانه در روستاهای دور افتاده این منطقه کرده اند.
یک شهروند سیستانی در این خصوص به خبرنگار اوشیدا گفت: با توجه به شیوع این ویروس غیر بومی های بسیاری وارد شهرهای منطقه سیستان شده اند که با اهدا مبلغی مکانی را برای چند ماه اجاره می کنند.
در این خصوص غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل گفت: با توجه به ممنوع بودن ورود به سیستان هیچ خودرو پلاک شهرستان حق ورود به زابل را ندارد.
وی افزود: از چند روز گذشته خودروهایی که پلاک شهرستان هستند و یا بیمه آنها در زابل صادر نشده است به پارکینگ هدایت می شوند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین خودروهایی هم که تازه قصد ورود به سیستان را دارند از مسیر سه راهی دشتک و میل نادر بازگردانده می شوند.
دکتر هادی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل نیز در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: اولین مبتلایان به ویروس کرونا در سیستان سابقه سفر به شهر های آلوده کشور را داشته اند.
وی افزود: همچنین یکی از دلایل افزایش ویروس کرونا در سیستان ورود مسافران است که باعث شده است آمار مبتلایان به این ویروس در شمال سیستان و بلوچستان به ۳۶ نفر برسد.
وی خاطرنشان کرد : سه نفر نیز تا این لحظه به علت ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
میرزایی خاطرنشان کرد: همچنین در نوروز امسال، برنامه محوری بسیج مقابله محیطی با بیماری کرونا ویروس، جایگزین برنامه همه ساله سلامت نوروزی گردید.
وی ادامه داد: درجهت اجرای این برنامه کلیه بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی زابل، در غالب 11 تیم دو نفره موظف گردیده اند تا برنامه نظارت بر مراکز تهیه ، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی، بیمارستان ها و ... ضد عفونی کنند.
میرزایی بیان داشت: نظارت بر مراکز تجمیعی، نظارت بر کفن و دفن متوفیان کرونا ویروس و نظارت بر تاسیسات آبرسانی از دیگر برنامه های این طرح است.
وی ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای از ساعت هشت صبح به مدت ۱۲ ساعت برنامه بسیج مقابله محیطی با بیماری کرونا را انجام می دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطر نشان کرد: لازم به ذکر است سامانه ثبت شکایات مردمی 190 و سامانه پاسخگویی 4030 به صورت 24 ساعته در خدمت شهروندان می باشد.


انتهای پیام/


Share/Save/Bookmark