داخلی آرشيو خبر صفحه 
۱
امتیاز مثبت 
۴
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل:
چهار بیمارستان در منطقه سیستان فعالیت دارد/ ۲۲۶ خانه بهداشت ثمره فعالیت دانشگاه علوم پزشکی در منطقه
کد مطلب: ۶۳۲۱۵
تاریخ انتشار:سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۳
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: به منظور ارتقا خدمات درمانی و بهداشتی در منطقه چهار بیمارستان در سیستان فعالیت داد.
چهار بیمارستان در منطقه سیستان فعالیت دارد/ ۲۲۶ خانه بهداشت ثمره فعالیت دانشگاه علوم پزشکی در منطقه
علی اکبر نصیری در گفت و گو باخبرنگار اوشیدا اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال ۱۳۸۱ بعد از مصوبه شورای گسترش، از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جدا شده و به صورت دانشکده مستقل فعالیت خود را آغاز کرد و در نتیجه از سال ۱۳۸۴ با هیئت امنای مستقل با عنوان دانشگاه علوم پزشکی آغاز به کار کرده است.

وی افزود: این دانشگاه جمعیتی بالغ بر ۴۵۰ هزار نفر را به صورت رسمی و به صورت غیر رسمی بالای ۵۰۰ هزار نفر (با احتساب افاغنه منطقه و جمعیت افراد بدون شناسنامه) را پوشش می دهد.

نصیری ادامه داد: محدوده پوشش این دانشگاه شامل پنج شهرستان و چهار شبکه بهداشت و درمانی شامل شهرستان های هیرمند، زهک، نیمروز، هامون و مرکز بهداشت شهرستان زابل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: دانشگاه زابل شامل پنج دانشکده از جمله دانشکده پزشکی، داروسازی، پیرا پزشکی، پرستاری، مامایی و بهداشت بوده و بالای دو هزار دانشجو در حال حاضر در این دانشگاه در ۲۶ رشته مشغول به تحصیل می باشند.

وی ابراز کرد: این دانشگاه شامل تقریبا ۲۲۶ خانه بهداشت در سراسر منطقه سیستان است که به مردم خدمات ارائه می دهند؛ همچنین چهار بیمارستان فعال در منطقه سیستان وجود دارد که شامل بیمارستان امیرالمومنین ۳۶۰ تختخوابه، بیمارستان جنرال و بیمارستان امام خمینی در داخل شهر زابل، بیمارستان هیرمند ۳۲ تختخوابی نزدیک دیوار مرزی و بیمارستان زهک ۴۸ تختخوابی می باشد.

نصیری عنوان کرد: تعداد ۱۹۸ متخصص مشغول به کار در سیستان هستند و در این راستا نزدیک به ۱۱۲ پزشک متخصص و فوق تخصص و ۱۲۰ نفر عضو هیئت علمی دانشگاه هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تاکید کرد: سیستان در منطقه جغرافیایی وجود دارد که جو جغرافیایی و اقلیم خاصی که بر اثر مشکلات زیست محیطی ایجاد شده همانند خشک شدن دریاچه هامون باعث شده که مردم دچار مشکلات بسیار زیادی شوند به طوری که فقر اقتصادی و کمبود اشتغال، باعث شده مردم این منطقه محرومیت های خیلی زیادی داشته باشند.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark
۱۳۹۶-۱۱-۲۴ ۰۷:۵۳:۵۶
Very good (15752)