داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
اداره جهاد سازندگی شهرستان زابل:
۲۵۰ هکتار از ارضی زابل به کشت انگور یاقوتی اختصاص دارد/ باغات انگور یاقوتی در کنار چاهک ها ایجاد شود
کد مطلب: ۴۸۴۰۱
تاریخ انتشار:يکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۵۸
رییس اداره جهاد سازندگی شهرستان زابل عنوان کرد: ۲۵۰ هکتار از اراضی شهرستان زابل به کشت انگور یاقوتی اختصاص دارد که در این راستا حدود ۱۰۰ هکتار پس از سال ۹۲ احداث شده است.
۲۵۰ هکتار از ارضی زابل به کشت انگور یاقوتی اختصاص دارد/ باغات انگور یاقوتی در کنار چاهک ها ایجاد شود
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ رضا موسوی به خبرنگار ما گفت: حدود ۱۸۰ هکتار از اراضی اختصاص یافته به انگور یاقوتی به تولید اقتصادی رسیده است که پیش بینی می شود از این مقدار حدود یک هزار و ۲۰۰ تن انگور برداشت شود.

وی تصریح کرد: هرساله ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار نهال تولید می شود که در سال جاری حدود ۱۸۰ هزار قلمه در چهار نهالستان تولید که پیش بینی می شود که ۱۴۰ هزار از آن ها به نهال مبدل شود.

وی ادامه داد: در حالی که نهال انگور یاقوتی در بازار آزاد بیش از ۲ تا ۳ هزارتومان بفروش می رشد اما اداره جهاد کشاورزی نهال های تولیدی را به قیمت حداقل هزار تومان بفروش می رساند.

موسوی با عنوان اینکه، با توجه به کم بودن هزینه تولید انگور یاقوتی، تولید نهال این محصول از ارزش افزوده خوبی برخوردار است ادامه داد: انگور یاقوتی به عنوان زودرس ترین رقم که در سیستان تولید می شود اواخر اردبیهشت تا پایان خرداد ماه برداشت می شود.

وی بیان داشت: حداقل قیمت فروش انگور یاقوتی در سر مزارع کیلوی ۵ هزارتومان بوده است که در روزهای اول، به قیمتی معال ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان عرضه شده است.

وی با اشاره به، عرضه بیشتر محصول روی قیمت تاثیر مستقیم دارد افزود: با توجه به اینکه در کنار هر چاهک می توان حداقل یک هکتار باغ احداث کرد بنابراین با وجود هزار حلقه چاه فعال، ایجاد باغ انگور یاقوتی در کنار چاهک ها به کشاورزان توصیه می شود.

وی با اشاره به، طرح انتقال با لوله در حال اجرا است تصریح کرد: در بحث الگوی کشت ۴۰ درصد باغ انگور پیش بینی شده چرا که در این زمینه پتانسیل های خوبی وجود دارد.

رییس جهاد کشاورزی شهرستان زابل گفت: کشاورزان انگور یاقوتی برداشتی را با خودرو شخصی به استانهای هم جوار برای فروش انتقال می دهند همچنین در شهرستان زابل انگور یاقوتی و جالیز به حدی نیست که تورم زا باشد بلکه این بازار متورم شده از سایر شهرستانهای حوزه سیستان نشات گرفته است.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark