داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در نشست خبری با اصحاب رسانه/
استقرار یک تیم پزشکی متخصص از تهران در منطقه سیستان جهت درمان رایگان مردم روستایی
کد مطلب: ۳۳۰۰۱
تاریخ انتشار:شنبه ۲۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۲۹
نصیری گفت: یکی از اصلی ترین مشکلات پیش روی ما کمبود نیروی انسانی است که در این خصوص و به جهت تامین نیروی مورد نیاز مکاتباتی صورت گرفته است اما هنوز مجوز لازم جهت جذب نیروی جدید صادر نشده است.
استقرار یک تیم پزشکی متخصص از تهران در منطقه سیستان جهت درمان رایگان مردم روستایی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: علی اکبر نصیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:  طرح تحول نظام سلامت طرح عظيمی است که به همه مردم و به ويژه محرومان کمک خوبی کرده است.

وی ادامه داد: با اجرای اين طرح ضريب اشغال تخت در بيمارستان اميرالمومنين از ۶۰ درصد به بالای ۱۰۰ درصد رسيده است که با کاهش هزينه ها ، دسترسی مردم برای استفاده از خدمات درمانی بيشتر شده و اين امر خوشحالی همه مسئولان را در بر داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیان داشت: از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت در بيمارستانهای دولتی سيستان، زايمان های طبيعی افزايش ۲ و نيم برابری داشته و تعداد سزارين کاهش یافته است.

 وی افزود: از زمان افتتاح مرکز تصوير برداری ام آر آی بيمارستان اميرالمومنين در تاریخ ۶/ ۹۳/۲ تا سه ماه اول کاری آن، تعداد 1100 نفر با هزينه کمتر از هفتاد هزار تومان خدمات دريافت کرده اند.

نصیری در ادامه با اشاره به سوالی مبنی برعدم افتتاح برخی از طرحهای که کارهای عمرانی آن به پایان رسیده است گفت: یکی از اصلی ترین مشکلات پیش روی ما کمبود نیروی انسانی است که دراین خصوص و به جهت تامین نیرو نیز مکاتباتی صورت گرفته است اما هنوز مجوز لازم جهت جذب نیروی جدید صادر نشده است.

وی با اشاره به تفاهم نامه اخیری که بین دانشگاه علوم پزشکی زابل با دانشگاه آزاد صورت پذیرفته گفت: دانشگاه آزاد در رشته پرستاری و مامایی اقدام به پذیرش دانشجو کرده که بر اساس این تفاهم نامه دانشجویان پس از قبولی، در دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی زابل پذیرش خواهند شد.

نصیری ادامه داد: در حال حاضر ۱۶۵۵ نفر دانشجو در ۲۶ رشته مقطع در دانشگاه علوم پزشکی در حال تحصیل هستند.

وی افزود: این دانشگاه دارای ۵ دانشکده و ۱۱۱ عضو هيات علمی می باشد و در رشته های مامايی و پرستاری از ترم مهر سال جاری در مقطع ارشد دانشجو خواهيم داشت و در صدد هستيم با موافقت وزارت بهداشت در سال آينده حداقل در سه رشته تخصصی دانشجو داشته باشيم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تصریح کرد: درحال حاضر جراحانی که در سیستان حضور دارند از بهترین پزشکان کشور هستند و حضور این عزیزان انجام جراحیهای که تا کنون برای مردم هزینه های بسیار زیادی را تحمیل میکرده( لاپاراسکوپی)، در بیمارستان امیرالمومنین انجام میشود و دیگر نیازی نیست که مردم به دیگر شهرها جهت درمان مراجعه کنند، حتی از دیگر شهرها در ماههای گذشته بیمارانی جهت درمان به زابل مراجعه کرده اند.

 وی در ادامه گفت: پیگیر افزایش سهمیه هستیم، و به جهت جبران برخی از کمبودها نیز در دهه پایانی آبان ماه یک تیم پزشکی متخصص و با تجربه از تهران جهت درمان رایگان مردم روستایی در مدت صد روز در سیستان مستقر خواهند شد و خدمات درمانی رایگان به مردم ارائه خواهند داد.

جواداکبری زاده  سرپرست حوزه معاونت بهداشتی گفت:  تعداد ۲۲۰ خانه بهداشت در سطح منطقه سيستان داريم که فعال هستند و تعداد 6 خانه بهداشت به دليل نداشتن نيرو غير فعال هستند.

اکبری زاده ادامه داد: برای پنج سال آينده پيش بينی بهورز شده است که آزمونی جهت جذب نیرو برگزار شد و در صورت نياز آزمون ديگری نيز برگزار خواهد شد.

تجلیل از خبرنگاران، پایان بخش این نشست خبری در دانشگاه علوم پزشکی زابل بود.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark