داخلی آرشيو خبر صفحه 
۱
امتیاز مثبت 
۵
 
اوشیدا گزارش می دهد؛
حمله حشراتی از جنس کنه به روستای فقیر لشکری نیمروز+تصاویر
کد مطلب: ۵۹۴۵۴
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۲۰
این روزها، تب کنگو و انتقال آن از طریق گزش کنه بحث داغ بسیاری از مناطق به ویژه مناطق روستایی که دامداری در آن ها انجام می شود تبدیل شده است.
حمله حشراتی از جنس کنه به روستای فقیر لشکری نیمروز+تصاویر
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ تب کنگو از طریق گزش کنه به انسان منتقل می شود و به دلیل مرگ آور بودن این نوع کنه در صورت عدم درمان در زمان مناسب، ترس و وحشت بسیاری را در بین مردم ایجاد کرده است.

طبق توصیه دامپزشکان باید مناطقی که در آن ها کنه وجود دارد سم پاشی شود تا از انتقال آن به منازل و محیط زندگی جلوگیری شود چرا که اگر کنه های موجود از نوع انتقال دهنده بیماری تب کنگو باشد بسیار خطرناک و مرگ بار خواهد بود.

اهالی روستاهای شهرستان نیمروز با تماس با پایگاه خبری اوشیدا از حمله کنه ها به روستاها خبر دادند و خواستار پیگیری این معضل شدند.

گرمای هوا سبب هجوم کنه ها به روستاها شده است

یکی از اهالی روستای فقیر لشکری به خبرنگار اوشیدا عنوان کرد: روستای فقیر لشکری یکی از روستاهای مهم و با جمعیت بالا در شهرستان نیمروز به شمار می رود بنابراین وجود مشکلاتی از قبیل حمله کنه، افراد بسیاری را مورد تهدید قرار می دهد.

صیاد افزود: با افزایش دما در منطقه نیمروز و گرم شدن هوا طی روزهای اخیر شاهد حمله حشراتی کنه مانند و کوچک به روستاها بوده ایم که این مسئله تاثیر به سزایی در اوضاع روحی و روانی مردم منطقه داشته است.

وی تصریح کرد: با توجه به شیوع تب کنگو در کشور به دلیل کنه وجود این حشرات ترس و وحشت شدیدی روستاها را فرا گرفته است.

صیاد ادامه داد: اهالی روستای فقیر لشکری دامدار هستند بنابراین وجود کنه در منطقه واقعا رعب آور است و این موضوع تاثیر روانی بسیاری داشته، اما با این حال هیچ گونه کاری از دست ما برنمی آید.

وی ابراز داشت: با اینکه تاکنون کنه ها هیچ کس را نیش زده اما با این حال ترسناک هستند چرا که اگر این کنه ها حامل بیماری کنگو باشد می تواند تاثیر مخرب فراوانی در منطقه ایجاد کند و سلامت افراد را به خطر بیندازد.


جهاد کشاورزی و مرکز بهداشت پاسخگوی مردم نیستند

لشکری یکی دیگر از اهالی روستای فقیر لشکری به خبرنگار اوشیدا گفت: به رغم وجود کنه در روستا تاکنون چندین بار به اداره جهاد کشاورزی و مرکز بهداشت مراجعه کردیم اما با این حال پاسخی دریافت نکردیم.

وی در پاسخ به اینکه چگونه با کنه ها مقابله می کنند، اظهار کرد: راهی برای مقابله با این حشرات نداریم چرا که در این باره هیچ گونهداطلاعاتی نداریم و ترس اینکه کنه ها فرزندانمان را نیش بزنند تمام وجودمان را دربرگرفته است.

لشکری خاطرنشان کرد: هر روزه بر تعداد این حشرات افزوده می شود اما با این حال هیچ کس پاسخگوی مردم روستا نیست بنابراین از مسئولین امر درخواست رسیدگی به این مساله را داریم.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark
ناشناس
۱۳۹۶-۰۳-۱۳ ۰۱:۱۵:۴۵
نمیدونم واقعا کی مسولان سیستان بالاخره میخوان از خواب بیدار بشن و مشکلات مردم منطقه رو رفع کنند.
واقعا جای تاسف داره (13938)