داخلی آرشيو خبر صفحه سیاسی
امتیاز مثبت 
۰
 
بی بی سی هم تریبون رسمی بن سلمان شد/ هزینه نجومی آل سعود برای ویروس پراکنی
کد مطلب: ۶۹۳۲۷
تاریخ انتشار:شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۵
خبرها حکایت از این دارد که بی بی سی فارسی توسط سعودی ها خریداری شده و این شبکه مدعی بی‌طرفی در کنار دو شبکه لندن‌نشین دیگر جنگ کرونایی را علیه ایران راه‌انداخته و هدایت می‌کنند.
بی بی سی هم تریبون رسمی بن سلمان شد/ هزینه نجومی آل سعود برای ویروس پراکنی

به گزارش اوشیدا به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این روزها کرونا به سرخط خبرهای جهان تبدیل شده و بیش از 50 کشور را درگیر خودش کرده. این ویروس ناشناخته که خیلی سریع در حال انتقال است و حتی بستن مرزها هم نتوانست مانع رشدش شود.

روز چهارشنبه 30 بهمن ماه بود که وزارت بهداشت ورود این ویروس به کشورمان و فوت دو فرد مبتلا شده به آن را اعلام و تایید کرد. سرعت انتقال این ویروس مانند سایر کشورها در ایران هم زیاد بود که براساس آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت که عصر دیروز اعلام کرد مبتلایان به کروناویروس به 388 نفر افزایش یافته و ۳۴ نفر بر اثر آن فوت شدند، البته در کنار این اخبار بد خبرهای بسیار خوبی هم مبنی بر درمان شدن بیماران مبتلا به کرونا مانند بهبودی ۴۰۰ بیمار مشکوک و مبتلا به این ویروس ناشناخته در گیلان و یا دیگر شهرها اعلام شد یا اینکه پژوهشگران کشورمان در حال تحقیق برای ساخت دارو و یا واکسن این بیماری هستند و یا اینکه اقداماتی در وزارت دفاع در حال انجام است.

براساس این گزارش شبکه درباری و سلطنتی انگلیس که بارها خباث خود علیه مردم ایران را نشان داده و اثبات کرده و در حالی سوژه‌ای برای پرداختن ندارد و برای پر کردن برنامه روی آنتش، دست به دامن ویروس کروناه شده و در کنار شبکه «سعودی ایران اینترنشنال» و «منو و تو» مثل همیشه اقدام به دورغ پردازی کرده و با ایجاد یک جنگ رسانه‌ای عیله ایران، سعی در بزرگ جلو دادن ویروس کرونا در ایران دارد تا با آن القای ناامید و بی‌اعتمای مردم به مسئولین شود.

بی بی سی این رسانه مدعی بی‌طرف در خبری اعلام کرده اطلاعاتی که از منابع بیمارستانی به دستش رسیده تا شامگاه پنجشنبه ۸ اسفند، در مجموع دست کم ۲۱۰نفر در شهرهای مختلف ایران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا فوت شدند.

جهانپور، مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت نیز با انتشار توییتی به ادعای بی بی سی فارسی درباره تعداد جانباختگان کرونا در ایران پاسخ داد و آن را تکذیب کرد؛ وی در توییت خود نوشت: "رسانه ملکه، بی بی سی فارسی نگران از اینکه از شبکه سعودی و آلبانی در مسابقه دروغ جا بماند، بدون ذکر منبع عددی افزون بر مرگ و میر سندرم های حاد تنفسی در ایران را به جای کرونا به مخاطب قالب می کند. کرونا و شفافیت مثال زدنی ایران در انتشار اطلاعات آن خیلی ها را آچمز کرده."

 

بی بی سی و رسانه‌های تحت حمایت سعودی، از جمله ایران اینترنشنال که ادعای بی‌طرفی در مخابره اخبار به ایرانیان را دارند حالا با شیوع ویروس کرونا در ایران، به تکاپو افتاده‌اند تا با شرایط پیش آمده برای مردم ایران، از آب گل‌آلود ماهی بگیرند.

بی‌بی‌سی که طی روزهای گذشته حجم قابل ملاحظه‌ای از اخبار خود را به شیوع کرونا در ایران آن هم با رویکرد القای ناامیدی و یأس، اختصاص داده و دستگاه و نهادهای کشور را متهم به پنهانکاری می‌کند اما به نظر می‌رسد رسانه‌های لندن‌نشین، ویروس کرونا را به یک جنگ روانی تمام عیار و رسانه‌ای علیه ایران نیز تبدیل کرده و  تمام وقت خود را صرف این موضوع کرده‌ و می‌کنند.

این شبکه سلطنتی که آمار دقیقی که آمار دقیقی از فوت مبتلایان به کروناویروس منتشر کرده و فقط ایران برایش مهم است چرا از آمار مبتلایان به این ویروس در کره جنوبی، ژاپن، امارات، عربستان، رژیم صهیونیستی، آمریکا، انگلیس و... اطلاع دقیقی ندارد و اخبار آن را منتشر و بازتاب نمی‌دهد. چرا خبری از وضعیت قرمز در برخی شهرها و ایالات آمریکا مانند سانفرانسیسکو بر اثر ابتلا به ویروس کرونا که به با سرعت در حال گسترش است، منتشر نمی‌کند و یا اینکه مدارس ژاپن یک ماه تعطلی شده و بیش از 2200 نفر در کره جنوبی به این ویروس مبتلا شده‌اند اما جمهوری اسلامی ایران که دقیقه به دقیقه و هر روز آمار ابتلا، فوتی و بهبود افراد را اعلام می‌کند، از سوی این رسانه‌های لندن نشین و سعودی متهم به پنهانکاری و دروغگوی آن هم از سوی رسانه‌ای بی‌طرف شده است.

هر چند این اولین باری نیست که این شبکه‌های لندنی فارسی زبان خباثت خود را علیه ایران نشان می‌دهد اما چرا آمار قربانیان برای آنها مهم است و بارها آن را تکرار می‌کند ولی هر روز که ده‌ها بیمار کرونایی در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص می‌شوند برایشان اهمیتی ندارد. ولی برای بی بی سی فقط آمار قربانیان مهم است.

نماینده سازمان بهداشت جهانی (WHO) توانمندی و عملکرد ایران در مدیریت کرونا را یک نمونه موفق و مثال زدنی در جهان و منطقه ذکر می‌کند و سازمان صنایع دفاعی خط تولید مایع ضدعفونی‌کننده راه‌اندازی کرده و روزانه، ۲۰هزار لیتر مایع ضدعفونی‌کننده و ده ها هزار ماسک تولید و و در اختیار مردم قرار می‌دهد؛ اما فقط اخبار قحطی و احتکار و افزایش چند برابری قیمت ار این شبکه‌ها به گوش مردم برسد.

اما خبری که یک فعال رسانه‌ای اعلام کرد و شاید رویکرد بی‌بی‌سی نسبت به گذشته علیه ایران و خباثت‌هایش را تشدید شود، جالب بود. اینکه بی‌بی‌سی حجم وسعی از اخبار و فعالیت خود را به کرونا در ایران اختصاص دهد در حالی که شهرهایی مانند دوبی در حالی متروکه شدن است و یا شرایط اضطراری در عربستان سعودی شدیدتر از ایران درگیر این ویروس هستند برایش مهم نباشد نشان از دلارهای سعودی است که علیه ملت ایران صرف می‌شود و بی‌بی‌سی هم در حال دوشیدن این گاو شیرده است.

فرید مدرسی فعال رسانه‌ای و حامی دولت تدبیر و امید در توییتی از خریده شدن شبکه بی بی سی فارسی توسط یک تاجر سعودی خبرداده و نوشته است: براساس منابع رسانه‌ای در شبکه بی بی سی، این شبکه توسط تاجری سعودی خریداری شده و هفته گذشته قرارداد آن امضا شد. قرار است اوایل فرودین ماه خبر آن اعلام شود تا بازتابش قابل کنترل باشد. پس از خریداری ایندیپندنت فارسی، این پیشنهاد به بنگاه رسانه‌ای بی بی سی داده شده بود.

 

 

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark