داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۱
 
یادداشت/ حبیب آزادی مقدم، فعال اجتماعي استان و مدير سازمان مردم نهاد (جوانان) مجمع حاميان مردمي
به مناسبت هفته درخت كاري در سيستان و بلوچستان
کد مطلب: ۵۸۰۱۳
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۵۳
درخت كاري در سیستان و بلوچستان در تمامی سال تنها به هفته درخت كاري آن هم بصورت نمادين از طرف مسولين و تعدادي عكس يادگاري ختم می شود.
به مناسبت هفته درخت كاري در سيستان و بلوچستان
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: مجمع حاميان مردمي سيستان در سال قبل در محلات زابل اقدام به کاشت درخت در هفته درخت كاري كرد هر چند بگذريم كه بعضی اشخاص تا كاري از طرف سازمان هاي مردم نهاد انجام می شود به نام ارگان خود گزارش می کنند.

بگذريم از اينكه هيچ مسول و شخصي از أعضاي مجمع حاميان مردمي سيستان كه با هزينه هاي شخصي خود اقدام به انجام اين طرح كرده بودند در مراسم تقديري برگزار شده دعوت نشد.

اصلا به نام شما، مستند كنيد و در گزارش كارهايتان بگذاريد اما خداوند بر کار همگان واقف است.

حال امسال هم NGO مجمع حاميان مردمي قصد درخت كاري در چند محله زابل از قبيل پاسداران، حافظ، هيرمند و چند محله ديگر را دارد.

همچنین در مرکز استان هم درخت كاري در حاشيه هاي زاهدان از قبيل بابايان، شير اباد، ابوذر، رجايي، هيرمند، شريعتي و چند محله ديگر برنامه ريزي شده بود كه در این راستا پويش مردمي سبز را مثل سال قبل با پتانسيل مردمي كه در همان محلات زندگي ميكنند و اهالي آنجا هستند ادامه دهد تا از این طریق هم فرهنگ سازي در سطح جامعه شود و هم مردم هر محل كاشت، آبياري و نگهداري نهال را بر عهده بگيرند.

پس از مراجعه به شهرداري منطقه سه زاهدان

و دیدار با مسول فضاي سبز شهر، این مقام مسول سخن از اینکه، نهال نداریم و درسال جاری درختکاری نمی کنیم بر زبان جاری ساخت.

پس از مراجعه به شهرداري مركزي واقع در بلوار آزادي نیز گفته شد که ما هم نه درخت داريم و نه درخت كاري بنابراین مراجعه كنيد به سازمان پاركها و فضاي سبز زاهدان واقع در معلم ٦ كه پس از مراجعه به دفتر اقاي (م) در سازمان پاركها و فضاي سبز نیز اعلام داشت ما نه درخت داريم و نه درخت كاري و به شهرداري مناطق مراجعه کنید اما جالب اينجاست شهرداري مناطق هم قبلا اعلام داشته ما امسال درخت و درخت كاري نداریم.

با بي احترامي به سمن، كه بي هيچ توقع و با هزينه هاي شخصي خود جهت پيشرفت استان گام بر مي دارد مي گویند كه هر كار دوست داريد بكنيد و وقتي از آنان سوال مي شود كه اگر وظيفه شما درخت كاري و إيجاد فضاي سبز نیست این مسولیت برعهده کیست که جوابي جز بي احترامي دريافت نمي شود.

به راستي فضاي سبز و درخت كاري در زاهدان و زابل وظيفه چه ارگانها و نهادهايي است؟

چرا اين همه سال و اين همه برنامه و طرح و تامين بودجه ها و اعتبارات ميگذرد اما هنوز استان ما فقير ترين و كمترين فضاي سبز را دارد و در واقع اصلا فضاي سبز نداريم.

به هر حال با شعار و حرف درخت در شهر سبز نمی شود بلکه بايد این قدر نهال و درخت كاشت تا مردم راضی شوند.

با حرف، شعار و چند عكس يادگاري و چند تا نهال كاري نمادين فضاي سبز به وجود نمي آید بلکه با عمل می توان فضايی سبز و شاد را به وجود آورد.

احتمالا به دلیل همین بی توجهی ها سرانه فضاي سبز استان ما پايين ترين در كشور و حتی زير يك است.

در پايان سوالي از شهردار زاهدان دارم چرا که شهرداري زاهدان در مراسم نمادين امسال كه استاندار و مسولين شهر هم حضور داشتند عنوان کرد در حاشيه هاي زاهدان درخت كاري می شود و فضاي سبز ایجاد می شود

بنده به تمام حاشيه هاي زاهدان و زابل واقف هستم

تمام حاشيه هاي استان را از مسولين بهتر ميدانم و با اينكه به قول بعضي ها جوان و خام هستيم اما

يك سوال كدام حاشيه ها؟

شفاف سازي كنيد تا ما و سازمان هاي مردم نهاد و ان جي او ها به كمك تان بياييم و تا آخر سال و به خصوص هفته درخت كاري صبح تا شب حاضريم بدون هيچ مزدي در خدمت تان باشيم و تمام حاشيه ها را درخت كاري كنيم

فقط بگوييد كدام حاشيه ها؟ شير آباد، بابايان، رسالت، ابوذر، كشاورز، جام جم، هيرمند، مالك أشتر، شريعتي شمالي؟ کجا و كدام قسمت حاشيه شهر است؟

در پايان يك جمله: چه كسي متولي امر فضاي سبز تو استان ما هست؟ شهرداري؟ جهاد كشاورزي؟ منابع طبيعي؟ و يا هر ارگان ديگري كه ما نمي دانيم
اطلاع رساني شود تا بدانيم كدام نهاد متولي و مسول درخت كاري و فضاي سبز است؟
به هر حال وضعيت فضاي سبز استان خود گوياي همه چيز است.

به قول شاعر آن چيز كه عيان است

چه حاجت به بيان است

انتهای پیام///
Share/Save/Bookmark