داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
اتفاقات خوب و بد سال 96 در سیستان و بلوچستان/از گازرسانی به شهرها تا کند بودن پروژهای ترانزیتی استان
کد مطلب: ۶۳۶۲۰
تاریخ انتشار:شنبه ۴ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۲۲
معاون امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پروژه گازرسانی ایرانشهر در حال اجرا است و ادامه این پروژه از ایرانشهر به خاش و سراوان در برنامه های استانداری قرار دارد.
اتفاقات خوب و بد سال 96 در سیستان و بلوچستان/از گازرسانی به شهرها تا کند بودن پروژهای ترانزیتی استان

به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: باقر کرد با بیان این که چهار پروژه کلان و اساسی در سطح استان در سال جاری در برنامه های حوزه عمرانی استانداری خواهیم داشت، در گفت وگو با خبرنگار ایسکانیوز، اظهار داشت: اولین برنامه حوزه عمرانی استاندار ترانزیت کردن چابهار است.

وی در توضیح اولویت دوم معاونت عمرانی استانداری گفت: شکل گیری طرح راه آهن که این پروژه هم برای ترانزیت کردن استان سیستان و بلوچستان است ، در دستور کار قرار دارد.

 

استان سیستان و بلوچستان با کمبود آب مواجه است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با بیان این که با کمبود آب در سطح استان مواجه هستیم، افزود: با توجه به خشکسالی که در سطح استان سیستان و بلوچستان وجود دارد مدیریت آب اولویت سوم و اصلی استانداری است که متاسفانه سطح عمومی آب های زیرزمینی بسیاری پایین رفته و برای جبران این موضوع برنامه هایی داریم.

وی افزود: قصد داریم در سال جاری آب کشاورزی و حتی آب فاضلاب که بخشی از آن باید برای فضای سبز استفاده می شود تسهیل کنیم.

کرد تصریح کرد: اولویت چهارم راه اندازی مسیر ترازیتی چابهار به میلک است.

 

پروژه گازرسانی از ایرانشهر به خاش و سراوان در برنامه استانداری است

وی در پاسخ به این سوال که سال 96 را در استان سیستان و بلوچستان چطور دید، گفت: به رغم آن که دولت با محدودیت مالی روبرو بوده اما در رابطه با استان سیستان و بلوچستان حداکثر تلاش های عمرانی انجام شده که می توان پروژه گازرسانی به ایرانشهر و فعالیت هایی که در داخل شهر برای توزیع گاز بوده است ، اشاره کرد.

معاون امور عمرانی استانداری در همین رابطه افزود: با توجه به این که این خط بسیار طولانی بود حدود 700 میلیارد تومان هزینه داشت اما با تمام این موضوعات در حال حاضر پروژه گازرسانی ایرانشهر در حال اجرا است و ادامه پروژه گازرسانی از ایرانشهر به خاش و سراوان در برنامه استانداری قرار دارد.

وی با بیان این که از ابتدای سال 97 پروژه گازرسانی به سمت زابل در حال پیگیری است، گفت: یکی از کلان پروژه های استان که در این سال ها در حال انجام است پروژه گازرسانی است که متضمن خیلی از موارد اقتصادی و رفاه مردم خواهد بود و این موضوع جبران انرژی و همچنین صرفه جویی در سوخت های فسیلی از جمله گازوئیل و نفت برای نیروگاه ها را در پی دارد.

 

گازرسانی به شهرهای استان سیستان و بلوچستان از اتفاقات خوب در سال 96 بود

کرد در پاسخ به این سوال که از اتفاقات بسیار خوب و شیرین در حوزه عمرانی استانداری کدام موضوع مهم تر بوده است، گفت : گازرسانی به شهرهای استان سیستان و بلوچستان و به خصوص به مرکز استان از اتفاقات بسیار خوب در این حوزه به شمار می رود.

وی در رابطه با اتفاق تلخ در استان گفت: کند بودن برخی از پروژه ها از جمله ترانزیت هزار کیلومتر از شمال تا جنوب استان است. با توجه به این موضوع که تمام تلاش مان برای اتمام پروژه را انجام داده ایم اما هنوز شکل نگرفته و تمام آرزویمآن آن است که هر چه زودتر این پروژه به سرانجام برسد.

به گزارش ایسکانیوز، استان سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان کشور در جنوب شرقی ایران واقع است. این استان با حدود ۱۸۱٬۷۸۵ کیلومتر مربع وسعت کمابیش اندازه کشور سوریه بزرگی دارد و بیش از ۱۱ درصد وسعت ایران را دربرمی‌گیرد.

این استان با داشتن موقعیت راهبردی بازرگانی و ترانزیتی و دارا بودن کشاورزی و باغبانی (به ویژه میوه‌های استوایی و گرمسیری) و همچنین جاذبه‌های فراوان تاریخی و طبیعی و نیز صنعت در حال رشد از توانایی و ظرفیت فوق‌العاده‌ای برای توسعه و آبادانی برخوردار است.

در 14 آبان 96 دانیال محبی (ملایی) در جلسه هیئت دولت برای تصدی مسؤولیت استانداری سیستان و بلوچستان معرفی و با تصویب هیئت وزیران برای این مسؤولیت انتخاب شد تا پیش از وی، علی اوسط هاشمی سکاندار استانداری را در دستان خود داشت.

استاندار سیستان بلوچستان در 12 اسفند سال گذشته با بیان این که مرز میلک نقش مهمی در توسعه ترانزیت و مبادلات اقتصادی استان را دارد گفت: از این جهت توسعه چابهار وابسته به توسعه میلک است.

وی همچنین هدف اصلی راه آهن چابهار - زاهدان - میلک را ایجاد کریدور ریلی شرق کشور، اتصال بندر شهید بهشتی چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور به شبکه ریلی، کمک به توسعه سواحل مکران، اتصال کشورهای آسیای میانه و افغانستان به آبهای آزاد، ایجاد بستر مناسب برای توسعه و رشد اقتصادی سیستان و بلوچستان و منطقه برشمرد.

Share/Save/Bookmark