داخلی آرشيو گفتگو صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
باقری:
زبان شعرای سیستانی آمیخته با درد و رنج خشکسالی است
کد مطلب: ۳۳۲۹۰
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۴۵
رئیس اداره ارشاد اسلامی زابل گفت: در سیستان استعدادهای نهفته ای در زمینه شعر و شاعری وجود دارد و چه بسا بسیاری از جوانانی که در این عرصه فعالیت دارند،بازگو کننده مشکلات و درد و رنج خشکسالی سیستان با زبان شعر هستند.
زبان شعرای سیستانی آمیخته با درد و رنج خشکسالی است
عباس باقری رئیس اداره ارشاد اسلامی شهرستان زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ضمن گرامیداشت بیست و هفتم شهریور سالروز بزرگداشت شهریار و روز شعر و ادب فارسی با اشاره به جایگاه استاد شهریار افزود: در این روزگار که دشمنان با استفاده از تکنولوژیها و ماهواره سعی در ضربه زدن به ادبیات و زبان شیرین پارسی دارند باید در پاسداشت این گوهر گرانبها کوشاتر باشیم و نگذاریم عوامل بیرونی بر شعر و ادبیات فارسی ضربه بزند.

وی تصریح کرد: از عوامل مؤثری که شعر را جذب می‌کند، موسیقی به حساب می‌آید و قطعا موسیقی در شعر وجود دارد و حضور اساتید و مخاطبان عاشق شعر نیز بی‌تأثیر نیست.

باقری گفت: در سیستان استعدادهای نهفته ای در زمینه شعر و شاعری وجود دارد و چه بسا بسیاری از جوانانی که در این عرصه فعالیت دارند،بازگو کننده مشکلات و درد و رنج خشکسالی سیستان با زبان شعر هستند.

وی گفت: استاد شهریار در ادبیات معاصر ایران جایگاه بسیار رفیع و مقام و منزلت ادبی در بین شاعران و اصحاب فرهنگ و هنر کشور داشتند.

رئیس اداره ارشاد اسلامی زابل افزود: آنچه که شهریار را محبوب کرد تنها ذوق شاعری ایشان نبود بلکه عشق و ارادتی بود که به ائمه اطهار داشت و این موجب رشد و تعالی وی شد.

وی ادامه داد: شعر شهریار از ویژگی‌های خاصی برخوردار است که پیوند عمیق با پیشینه ادب فارسی به‌ویژه شعر حافظ یکی از این شاخص ها است.

گفتنی است،سيد محـمد حسين شهـريار در ۲۷ شهـريـور ۱۳۶۷ خورشيـدي در بـيـمارستان مهـر تهـران بدرود حيات گـفت و بـنا به وصيـتـش در زادگـاه خود در مقـبرةالشعـرا سرخاب تـبـريـز به خاك سپـرده شد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark