داخلی آرشيو خبر صفحه 
۱
امتیاز مثبت 
۳
 
گفتگوی اوشیدا با رییس دانشگاهی که در راستای اقتصاد مقاومتی گام برمی دارد
دانشگاه زابل پیشرو در اقتصاد مقاومتی/ استفاده از ظرفیت های منطقه در جهت خودکفایی
کد مطلب: ۵۸۵۴۶
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۷
اقتصاد مقاومتی یکی از تاکیدات مهم مقام معظم رهبری در طی سال های اخیر جهت برون رفت از مشکلات و مقابله با تحریم ها بوده به طوری که حتی در سال جدید نیز با نامگذاری سال در این راستا توجه ویژه مردم و مسولین را به این واژه معطوف داشته اند.
دانشگاه زابل پیشرو در اقتصاد مقاومتی/ استفاده از ظرفیت های منطقه در جهت خودکفایی
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با تکیه بر اقتصاد مقاومتی می توان به خودکفایی در بسیاری از مسائل به ویژه کالاهای اساسی و در پی آن بی نیازی از سایر کشورها دست یافت بنابراین انتظار می رود هر شخص و مسولی در حد وسع خود در این زمینه گام بردارد تا پله های ترقی در کشور طی شود.

جهان امروز جهان رقابت است بنابراین با بهره برداری از اقتصاد مقاومتی می توان در دنیا به رقابت با سایر کشورها به ویژه کشورهای مدعی پرداخت چرا که تنها با تکیه بر توان داخلی نی توان به الگویی بی نظیر در جهان مبدل شد.

دانشگاه زابل نیز در طی سال های اخیر همپای ارگان هایی از قبیل سپاه پاسداران توانسته نقش ارزنده ای در اقتصاد مقاومتی در منطقه ایفا کند بنابراین خبرنگار اوشیدا به گفتگو با رییس دانشگاه زابل در این زمینه پرداخته که در ادامه خواهید خواند.


اجرای گلخانه چینی برای اولین بار در کشور

رییس دانشگاه زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: اجرای گلخانه چینی برای اولین بار در سطح کشور در دانشگاه زابل انجام شده که این موضوع سبب توانایی در صرفه جویی ۶۰ درصدی در سوخت شده است.

موسی بهلولی افزود: خزانه های تولید گل و گیاه زینتی در محل دانشگاه زابل و همچنین مجتمع بقیه الله اعظم‌ایجاد شده تا علاوه بر مصرف درفضای سبز منطقه زمینه صادرات نیز فراهم شود.

وی ادامه داد: با توجه به سازگاری بالای درخت زیتون در منطقه سیستان و همجنین باردهی خوب آن در راستای اقتصاد مقاومتی توسعه کشت و فراوری زیتون در محل دانشگاه زابل ایجاد شده به طوری که برای اولین بار در سیستان خط تولید روغن زیتون راه اندازی شده است.


۲۰ هکتار از اراضی مجتمع بقیه الله اعظم به کشت انگور یاقوتی اختصاص یافته


رییس دانشگاه زابل گفت: ۲۰ هکتار از اراضی مجتمع بقیه الله اعظم به کشت انگور یاقوتی اختصاص یافته که با این کار دانشگاه زابل توانسته محصولی ارگانیک را در منطقه احیا کند و با جمع آوری و فروش محصول نقش اقتصادی ارزنده ای ایفا کند.

بهلولی اظهار داشت: شمار زیادی گوسفند در مزرعه تحقیقاتی سیستان واقع در دانشکده کشاورزی پرورش می یابد که علاوه بر زادآوری سبب تامین گوشت منطقه نیز می شود.

وی تاکید کرد: دانشگاه زابل موفق شده در راستای کارآفرینی و اشتغال زایی در منطقه در سطح وسیعی بلدرچین را پرورش و برای فروش به بازار عرضه کند.

بهلولی خاطرنشان کرد: به دلیل وجود سنگ های قیمتی در منطقه و همچنین هم مرزی با افغانستان برنامه ریزی جهت ایجاد صنعت گردشگری در منطقه سیستان فراهم شده است.

وی با بیان اینکه، انواع گیاهان دارویی در دست تولید است ابراز داشت: تولید و تکثیر شترمرغ با توجه به سودآوری این حیوان در دانشگاه زابل انجام می شود همچنین پرورش زنبور عسل و همچنین تولید عسل مرغوب در مجتمع بقیه الله انجام می شود.

بهلولی گفت: با توجه به نامگذاری سال جدید با عنوان اقتصاد ملی، تولید و اشتغال از سوی مقام معظم رهبری، دانشگاه زابل در سال جدید به دنبال افزایش نقش خود در زمینه اقتصاد مقاومتی است تا از طریق موفقیت های کسب شده نقشی در اقتصاد کشور ایفا کند.

وی در پایان بیان داشت: دانشگاه زابل با انجام چنین برنامه هایی علاوه بر سودآوری مالی برای منطقه سبب اشتغال شماری از مردم به ویژه بومیان شده است.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark
عضو هیات علمی دانشگاه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۱۶ ۱۸:۰۹:۴۸
تمام موارد ذکر شده نتیجه تلاش سایر مدیران قبلی دانشگاه و برخی از نمایندگان استان بوده لطفا رئیس جدید بفرمایند چه کاری در طی ای ندو ساله انجام داده اند افتضاء توربین بادی ذر محیط دانشگاه و خط تولید زیتون که نمی دانم چند کیلو زوغن گرفته اند و کجا مصرف شده است (13581)