داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فرمانداری ویژه زابل برگزار شد
کد مطلب: ۳۶۴۳۲
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۰۵
کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور فرماندار ویژه زابل و رؤسای ادارات جهاد کشاورزی، دامپزشکی، تعزیرات، گمرک، پخش فرآورده های نفتی، صنعت و معدن، بخش مبارزه با قاچاق کالا و ارض نیروی انتظامی در فرمانداری ویژه زابل برگزار شد.
کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فرمانداری ویژه زابل برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فرمانداری ویژه زابل برگزار شد.

این جلسه با حضور رؤسای ادارات جهاد کشاورزی، دامپزشکی، تعزیرات، گمرک، پخش فرآورده های نفتی، صنعت و معدن، بخش مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیروی انتظامی و فرماندار ویژه زابل در فرمانداری زابل برگزار گردید.

مدیر شرکت ملی پخش فراورد‌ه‌های نفتی زابل با ارائه آمارهایی از میزان مصرف سوخت در سال 92 و 93 بیان داشت: میزان مصرف بنزین در سال 93 نسبت به سال گذشته کاهش چشم گیری داشته ولی مصرف نفت و گاز در سال جاری 11 درصد افزایش یافته است.

وی در بحث کنترل و مبارزه با قاچاق گفت: نفت بیشترین آمار قاچاق را به خود اختصاص داده است که با وجود نظارت های فراوان این آمار همچنان بالاست.

سید رضا موسوی رئیس جهاد کشاورزی زابل در بحث نظارت و بازدید اظهار داشت: ما دوبار در سال با برنامه ریزی و اطلاع رسانی قبلی از تراکتورها بازدید می کنیم و هر وسیله ای که از بازدید جا بماند سوخت رسانی به آن انجام نمی شود.


وی در خصوص میزان مصرف سوخت در بخش دامپروری تصریح کرد: بیشترین استفاده از سوخت در بخش جوجه ریزی و فعال کردن مرغداری هاست که با توجه به میزان سوخت تخصیص داده شده به ما در این سه ماهه با کمبود سوخت مواجه هستیم.

حامد گنجعلی رئیس دامپزشکی زابل در بحث بومی و غیر بومی بودن دامها اظهار داشت: این فقط ویزه زابل نیست در کل کشور اداره دامپزشکی هیچگونه ملاکی برای بومی یا غیر بومی بودن دامها ندارد و فقط در بحث سلامت دام می توانیم اقدام کنیم.

وی ادامه داد: طرح هویت دار کردن دامها از طرف جهاد است که می آمدند و پلاک هایی روی دام اتخاذ می کردند ما نیز براساس نامه جهاد این دامهای بومی پلاک دار را به کشتارگاه ها ارسال می کردیم.

وی در پایان اظهار داشت: پلاک شدن دامهای بومی و عواقب اینکه دامی بدون پلاک باشد باید حتما به مردم اطلاع رسانی شود.

هوشنگ ناظری فرماندار ویژه زابل در ادامه این جلسه بیان کرد: بحث نظارت از مسائل اساسی کار ما می باشد یعنی اگر جایی از کار ایراد دارد بخاطر ضعف خود ماست.

وی ادامه داد: وقتی اینقدر ذهن ها درگیر است که می آیند برای محکم کردن مخزن ها راهکار ارائه می دهند با این حال باز هم دارد سوء استفاده می شود این نشان می دهد که نظارت ما ناقص است.

فرماندار ویژه زابل با بیان اینکه ادارات باید نظارت خود را بیشتر کنند ادامه داد: اگر نظارت ها ضعیف باشد و به این موضوع نپردازیم سرمایه ملی ما هدر می رود.

وی با بیان اینکه سرمایه ملی ما باید برای ملت استفاده شود نه برای اتباع بیگانه افزود: این سرمایه حق مردم ایران است و برای کار مشخص می باشد که می بینیم جاههای دیگر و شاید برعلیه خودمان استفاده می شود.

ناظری اطلاع رسانی به مردم را بسیار مهم دانست و افزود: رسانه ها، رادیو شهری و صدا و سیما به صورت زیرنویس در شبکه استانی باید اطلاع رسانی کنند به مردم بگویند که از اینجا سوخت خارج می شود.

وی با بیان اینکه قاچاق سوخت و دام باید کنترل شود گفت: در کمیسیون استان هم مطرح شد که از زابل دارد قاچاق انجام می شود بخصوص سوخت در گالن ها که خود پایانه ها باید به ماشین هایشان تذکر بدهند.

فرماندار ویژه زابل در بحث قاچاق نان عنوان کرد: اخباری در خصوص قاچاق نان در زابل و زهک از سوی مردم  به ما گزارش داده شده است.

وی با بیان اینکه این نان ها توسط ماشین های ترانزیت کالا و زیر کالاهای دیگر قاچاق می شود ادامه داد: همین آردی که با هزار زحمت و سهمیه به ما می رسد چرا باید در قالب کالاهای دیگر قاچاق شود؟

ناظری افزود: اداره صنعت، معدن و تجارت باید نظارت و کنترل و بررسی کند بخصوص نانوایی های فانتزی و باگت که کدام نانوایی ها این کار را انجام می دهد.


فرماندار ویژه زابل در پایان گفت: جلسات مبارزه با قاچاق کالا و ارض هر سه هفته باید گذاشته و گزارش داده شود تا به راهکار درستی برای جلوگیری از هدر رفتن سرمایه های ملی مان برسیم.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark