داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
از افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در استان تا دغدغه دولت برای ورود زنان به ورزشگاه ها
کد مطلب: ۶۵۱۲۴
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۵۴
در مرز سیستان و بلوچستان ، زنان بی سرپرستی وجود دارند که برای نان شب محتاج هستند و هزینه های تحصیل فرزندان خود را به راحتی نمی توانند پرداخت کنند.
از افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در استان تا دغدغه دولت برای ورود زنان به ورزشگاه ها
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ برخی از زنان بی سرپرست در سیستان و بلوچستان این روزها در شرایط نگران کننده ای زندگی می کنند، در حاشیه مرز های این استان بسیاری از زنان با ازدواج اتباع افغانی سهمی از خدمات جمهوری اسلامی ایران نبرده اند.
عدم اخذ شناسنامه برای فرزندان و همچنین عدم ثبت ازدواج به صورت قانونی باعث شده است تا زنان ایرانی از کمترین خدمات نظام همچون دریافت یارانه ، خدمات پزشکی و درمانی و ... بهره ببرند.
اما در روزهای اخیر بسیاری از سلبریتی های کشور برای بازگشایی در های ورزشگاه آزادی بر روی زنان یقه چاک دادند، زنانی که در بالاترین سطح امکانات رفاهی زندگی می گذرانند و تنها دغدغه آنها ورود به ورزشگاه ها شده است، بر خلاف آنها بیش از دو هزار کیلومتر آن طرف تر در مرز سیستان و بلوچستان ، زنان بی سرپرستی وجود دارند که برای نان شب محتاج هستند و هزینه های تحصیل فرزندان خود را به راحتی نمی توانند پرداخت کنند.
با این حال تمامی روزنامه های اصلاح طلب کشور برای ورود زنان به ورزشگاه آزادی تیترهای پر رنگ با عکس و لوگو متفاوت منتشر کردند تا بلکه مرحمی بر عدم حضور زنان در ورزشگاه آزادی باشد ، دردی که برای یک زن سیستان و بلوچستانی خنده دار به نظر می رسد.
دکتر مجتبی جهانتیغ فعال رسانه ای و سیاسی در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: در یکی از سیاه ترین سال ها از نظر عدالت اقتصادی با فشار له کننده بر عامه مردم گویا عدالت به آزادی های فردی لیبرالی تقلیل داده شده است.
وی افزود: پس از سال 68 فقط طی ده سال اخیر 86 درصد جمعیت زنان سرپرست خانوار افزایش داشته است که بیش از نیمی از آنها تنها زندگی می کنند این رشد شتابان و فرایند زنان سرپرست خانوار تا کنون بیش از سه میلیون خانوار را در بر می گیرد.
جهانتیغ ادامه داد: عدم امکان داشتن زندگی اجتماعی ، عدم امکان زندگی در خانواده و عدم حمایت عاطفی و اقتصادی به عنوان شکست در آزادی زنان می توان عنوان کرد.
وی گفت: بیشتری زنان سرپرست خانوار در سیستان و بلوچستان است، به طوری که 18 درصد خانوارها را شامل می شود یعنی از هر 5 خانوار یک خانوار را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند.
جهانتیغ افزود: زنان سرپرست خانوار ها در سیستان و بلوچستان اکثراً قشرضعیف جامعه هستند و بسیاری از آنها تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و سایر نهاد های حمایتی هستند اما تا کنون دیده نشده است تا این زنان تیتر یک روزنامه ها قرار گیرند.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark