داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
مقام بانكی مالزی:اوراق صكوك اسلامی خلاء بازار جهانی سرمایه را پر كرد
کد مطلب: ۴۷۰۶۱
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۵
عضو شورای شریعت و كمیسیون اوراق قرضه بانك نگارا (Negara Bank) گفت: اوراق صكوك خلاء بازار جهانی سرمایه را پر كرده است، زیرا سرمایه گذاران اسلامی تمایل دارند سبد دارایی خود را با این اوراق قرضه متعادل كنند.
مقام بانكی مالزی:اوراق صكوك اسلامی خلاء بازار جهانی سرمایه را پر كرد
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا:پروفسور «اسمادی محمد نعیم»Asmadi Mohamed Naim روز چهارشنبه در حاشیه هشتمین همایش بین المللی بازار سرمایه اسلامی  افزود: امروزه حتی در كشورهای غیراسلامی نیز تمایل سرمایه گذاران به خرید اوراق صكوك در حال افزایش است و بسیاری از كشورهای غربی به انتشار این اوراق اقدام كرده اند.
وی توضیح داد: صكوك، اوراق قرضه مبتنی بر دارایی است و دارندگان این اوراق در سود پروژه ها سهیم می شوند، در حالی كه دارندگان اوراق قرضه غیراسلامی فقط بهره ای را دریافت می كنند كه متناسب با نرخ بهره بازار است.
به گفته نعیم، مالزی نخستین كشور منتشركننده صكوك است و بزرگ ترین بازار صكوك جهان را دارد و بیش از نیمی از اوراق صكوك منتشر شده در جهان متعلق به این كشور است.
استادیار تجارت اسلامی دانشگاه یوتارا (Utara) مالزی ادامه داد: در دو ماهه نخست سال میلادی جاری 22 میلیارد و 800 میلیون رینگیت (پنج میلیارد و 880 میلیون دلار) اوراق صكوك در مالزی منتشر شد كه در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن، بیش از 50 درصد افزایش داشت.
علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی ایران نیز در آئین گشایش این همایش گفته بود امسال حجم بالایی از اوراق صكوك اسلامی در بازار سرمایه با ضمانت دولت منتشر می شود و از سرمایه گذاران خارجی برای خرید این اوراق كه ریسك پایین و بازدهی بالایی دارد، دعوت كرد.
وی استفاده از بازار سرمایه برای تامین مالی و رشد اقتصادی را از برنامه های اصلی دولت ایران اعلام كرد.
به گزارش ایرنا، مالزی، آلمان، بحرین و قطر از پیشگامان انتشار صكوك در جهان به شمار می روند.
هشتمین همایش بین المللی بازار سرمایه اسلامی با حضور نمایندگان 40 كشور جهان از جمله آلمان، روسیه، فرانسه، سوئیس، كره جنوبی، هند، چین و یونان روز سه شنبه در تهران آغاز به كار كرد.
ساختار و عملكرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری اسلامی، ریسك‌های مالی مرتبط با سرمایه‌گذاری در واحدهای صندوق‌های اسلامی، حاكمیت شرعی در نهادهای مالی اسلامی، نظام‌های قانون‌گذاری در حوزه صندوق‌های اسلامی و بانك‌های سرمایه‌گذاری و خدمات آنها در چارچوب منطبق با شریعت از مهم‌ترین‌ محورهای این همایش است.
این همایش دو روزه امروز (چهارشنبه) پایان می یابد و در آن ابزارهای نوین اسلامی در بازار سرمایه بررسی می شود.
Share/Save/Bookmark
    عکاس :