داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
امرار معاش 700 معتاد از طریق زباله گردی در زابل
کد مطلب: ۶۶۹۴۴
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۷
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زابل گفت: ۷۰۰ ضایعات جمع کن و زباله گرد در شهرستان زابل وجود دارد که این افراد اکثرا معتاد اما کارتن خواب نیستند.
امرار معاش 700 معتاد از طریق زباله گردی در زابل
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ شهرستان زابل به عنوان یکی از شهرهای بزرگ و مهم استان سیستان و بلوچستان در سال های اخیر مسیر پس رفت را به جای پیشرفت طی کرده است.
این شهرستان که زودتر از زاهدان نام شهر را به خود گرفته بود و در دهه های گذشته ، به واسطه اهمیت آن سفارت انگلستان نیز در این شهر احداث شده بود اکنون در وضعیت مناسبی قرار ندارد.
مهمترین دلیل عدم پیشرفت این شهر مهم، نبود زیرساخت های مناسب در شهرستان است، زابل به عنوان تنها شهری که داری فاضلاب شهری در شمال استان سیستان و بلوچستان است با ریزش و نشست لحظه ای زمین مواجه شده است.
مهمترین دلیل نشست زمین در زابل اتمام عمر شبکه فاضلاب شهری است که همواره باعث خساراتی به شهروندان نیز می شود.
همچنین رشد عجیب ضایعات جمع کن ها و معتادین در زابل باعث شده است تا چهره این شهر به شکل عجیبی فقیر تر از آن چیزی که است نشان داده شود.
محمد سرگزی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زابل به خبرنگار ما گفته بود ۷۰۰ ضایعات جمع کن و زباله گرد در شهرستان زابل وجود دارد که این افراد اکثرا معتاد اما کارتن خواب نیستند.
دادستان زابل همچنین گفته بود که اگر مکان هایی که افراد معتاد در خارج از شهر به پاتوق تبدیل کرده اند توسط نیروهای نظامی تخریب شود معتادین وارد خود شهر می شوند و مشکلاتی را برای شهروندان به وجود می آورند.
وی همچنین عنوان داشت: صد در صد سرقت ها در زابل به افراد معتاد مربوط می شود به طوری که در ۴۸ ساعتی که این افراد توسط نیروی انتظامی جمع آوری شده بودند آمار سرقت در این شهرستان به صفر رسیده بود.






غلامرضا گنجی فرماندار ویژه شهرستان زابل همچنین در خصوص پیشرفت و آبادانی زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: با ساماندهی تشکل های غیردولتی و مشارکت های مردمی می توان به اهداف مورد نظر در این حوزه دست پیدا کنیم چرا که برای مبارزه و کاهش آسیب های اجتماعی، عزم همگانی و بسیج عمومی لازم و ضروری است .
معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان زابل افزود: توجه به نیازهای جوانان ، برنامه ریزی برای پرکردن اوقات فراغت آنها و آگاهی بخشی خانواده ها در خصوص آسیب های اجتماعی توسط دستگاه های ذیربط به روند کاهشی و رسیدن به شرایط مطلوب کمک خواهد کرد.
گنجی بیان داشت: : نقش مردم در توسعه و آبادانی شهرستان زابل غیرقابل انکار است چرا که هر جا مردم مسئولان را در خدمتگذاری به خود یاری کردند اثرات و فواید آن چشمگیر و فراگیر بوده است.
وی گفت: همچنین شهروندان باید جهت آبادانی شهرستان احساس مسئولیت کنند و شهرداری نیز بستر حضور و همکاری مردم را فراهم آورد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark