داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل:
کیفیت غذای سلف دانشگاه مطلوب است/مسمویت غذایی نداشته ایم
کد مطلب: ۶۸۸۱۶
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۴۷
علی افشاری گفت: هیچ دانشجویی توسط غذای سلف دانشگاه مسموم نشده است.
کیفیت غذای سلف دانشگاه مطلوب است/مسمویت غذایی نداشته ایم
علی افشاری مقدم مدیریت روابط عمومی دانشگاه زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: کیفیت غذای سلف دانشگاه مطلوب است چرا که در طول هفته بنده هم از همین غذا می خورم.

وی افزود: برخی از دانشجویان کیفیت غذای دانشگاه را با منزل خود مقایسه می کنند که این امر باعث می شود تا غذای سلف بی کیفیت معلوم شود.

افشاری مقدم بیان داشت: از همه خبرنگاران دعوت می کنم تا برای تست کیفیت غذا به این دانشگاه مراجعه کنند.

وی بیان داشت: هیچ فرقی در کیفیت پخت ناهار و شام نیست و همه به وسیله یک سرآشپز انجام می شود.

افشاری مقدم خاطرنشان کرد: همچنین هیچ دانشجویی توسط غذای سلف دانشگاه مسموم نشده است.


انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark