علی افشاری مقدم مدیریت روابط عمومی دانشگاه زابل در گفت و گو با پایگاه خبری
اوشیدا گفت: کیفیت غذای سلف دانشگاه مطلوب است چرا که در طول هفته بنده هم از همین غذا می خورم.
وی افزود: برخی از دانشجویان کیفیت غذای دانشگاه را با منزل خود مقایسه می کنند که این امر باعث می شود تا غذای سلف بی کیفیت معلوم شود.
افشاری مقدم بیان داشت: از همه خبرنگاران دعوت می کنم تا برای تست کیفیت غذا به این دانشگاه مراجعه کنند.
وی بیان داشت: هیچ فرقی در کیفیت پخت ناهار و شام نیست و همه به وسیله یک سرآشپز انجام می شود.
افشاری مقدم خاطرنشان کرد: همچنین هیچ دانشجویی توسط غذای سلف دانشگاه مسموم نشده است.
انتهای پیام/