داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
عضو انجمن توسعه روستایی ایران:
دریافت جایزه اول ملی محیط زیست ایران توسط استاندار، برای آلودگی ۸۰ برابری هوای زابل
کد مطلب: ۵۹۵۴۶
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۰۷
عضو انجمن توسعه روستایی ایران عنوان کرد: استاندار سیستان و بلوچستان جایزه‌ اول ملی محیط زیست ایران را برای آلودگی ۸۰ برابر استاندارد جهانی زابل در حوزه‌ی مدیریتش، دریافت کرد.
دریافت جایزه اول ملی محیط زیست ایران توسط استاندار، برای آلودگی ۸۰ برابری هوای زابل
عباس نورزایی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار کرد: در خبرها به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان آمده بود که جایزه اول دوازدهمین دوره‌ی جایزه‌ی ملی محیط زیست ایران در مراسمی با حضور جهانگیری و ابتکار به علی‌اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان تعلق گرفته است.

وی افزود: درست در سالیان مدیریت وی، سازمان بهداشت جهانی، شهر زابل ایران را آلوده‌ترین شهر جهان اعلام کرد که در آن مردم، ماه‌ها از وجود طوفان‌های غباری در تابستان رنج می‌برند.

نورزایی تصریح کرد: اداره‌کل محیط ‌زیست سیستان و بلوچستان نیز رسماً آلودگی زابل را ۸۰ برابر استاندارد جهانی دانست.

کارشناس ارشد مدیریت توسعه خاطرنشان کرد: فاجعه‌ی زیست‌محیطی در تالاب هامون در حال رقم خوردن است و حیات طبیعی با آغاز به فعالیت پتروشیمی در تالاب لیپار چابهار به دلیل عدم توجه به اجرای پیوست زیست‌محیطی این طرح توسعه‌ای و سایر طرح‌های در دست اجرا، به مخاطره افتاده است.

وی همچنین گفت: بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی زابل، سالانه ۵۰۰ نفر به بیماری سل در سیستان مبتلا می‌شوند که از این حیث، رتبه‌ی نخست ابتلا به این بیماری را در کشور دارد.

نورزایی تاکید کرد: چهره‌ی غم‌بار اغلب شهرهای استان، سخن معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور را تایید می‌کند که گفت: «در حال حاضر سرانه‌ی فضای سبز شهری در کشورمان ۱۱.۸ متر مربع است در حالی که در وضعیت مطلوب برای فضای سبز باید ۲۵ متر مربع باشد و نسبت به استان‌های کشور، سیستان و بلوچستان کمترین میزان فضای سبز کشور را دارد» و شهردار زاهدان، سرانه‌ی‌ فضای سبز در زاهدان را کمتر از یک متر مربع می‌داند.

وی بیان کرد: چندی قبل، بر اثر نشت هشت تن مشتقات نفتی از یک کشتی شناور در حوالی اسکله‌ی شهید کلانتری بندر چابهار بخشی از آب‌های این بندر آغشته به مواد نفتی شده است و با چسبیدن این مواد به سنگ‌های ساحل، هم‌چنان آلودگی در سواحل دریای عمان، جولان می‌دهد.

نورزایی ابراز کرد: پسماندهای شهری و فاضلاب شهری در کلان‌شهر زاهدان و همه‌ی شهرهای استان، به روش بسیار سنتی و آلوده‌کننده دفع می‌شوند و به دلیل عدم حمایت مالی دولت، طرح‌های عمرانی مربوط در اغلب این شهرها، بلاتکلیف مانده است و جان مردم بی‌پناه استان را نشانه گرفته‌اند.

کارشناس ارشد مدیریت توسعه اظهار کرد: حال با این شمه از وضعیت زیست‌محیطی استان و درست هم‌زمان با جان‌کندن مردم سیستان در طوفان ریزگردهایی که یک هفته تداوم دارد، جایزه‌ی اهدایی به جناب استاندار، چه محلی از اِعراب دارد؟

وی گفت: به رغم وجود چندین کشتارگاه صنعتی و بهداشتی دام و طیور در استان، استاندار و مدیران منصوبه از جانب ایشان نتوانسته اند به وضعیت آشفته و آلوده ی کشتار دام و طیور در خیابان ها و اماکن غیربهداشتی سامان بدهند و در مواردی نیز که ورود پیدا کرده اند، استانداردهای دامپزشکی را با سلایق فرمانداران، زیر پا گذاشته اند.

نورزایی ادامه داد: حاصل خدمات وی به استان سیستان و بلوچستان، کسب رتبه‌ی یکم توسعه نیافتگی این استان است؛ برای حصول چنین رتبه‌ای، در کدام نقطه ی جهان، مدیر ارشد دولتی در استان را جایزه می‌دهند؟

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark