داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
احداث نیروگاه ۱۰۰ کیلوواتی فتوولتائیک در زون انرژی دانشگاه زابل
کد مطلب: ۶۱۵۵۲
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۳۲
رئیس دانشگاه زابل از آغاز پروژه احداث نیروگاه ۱۰۰ کیلوواتی فتوولتائیک در منطقه تولید انرژی نو دانشگاه زابل خبر داد.
احداث نیروگاه ۱۰۰ کیلوواتی فتوولتائیک در زون انرژی دانشگاه زابل
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: موسی بهلولی اظهار داشت:‌ دانشگاه زابل با هدف فعالیت و الگوسازی در زمینه تولید انرژی‌های نوین و در راستای سیاست‌های کلان کشور در زمینه لزوم بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر و نیز سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ضمن تحقیق و بررسی‌های علمی و اقتصادی، به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با شرکت "توسعه انرژی‌های نوین نیروگاهی" به منظور احداث نیروگاه 100 کیلوواتی فتوولتائیک در زون انرژی این دانشگاه اقدام کرده است.

رئیس دانشگاه زابل ادامه داد: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، علاوه بر رویکردهای آموزشی و پژوهشی و استفاده از توانمندی‌های بالقوه سرزمینی در ورود به حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر، فرهنگ‌سازی در سطوح مختلف جامعه و ترسیم افق چشم‌اندازی برای بدل شدن به یکی از بزرگترین قطب‌های بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور است.

وی افزود: با همین رویکرد و پیرو مذاکرات انجام شده میان دانشگاه زابل و شرکت "توسعه انرژی‌های نوین نیروگاهی" و بر اساس مطالعات مقدماتی انجام شده توسط این شرکت، رایزنی‌های لازم برای طراحی و اجرای سیستم نیروگاه فتوولتائیک متصل به شبکه، با ظرفیت اسمی 100 کیلووات و راندمان 16.3 درصد در زون انرژی دانشگاه زابل انجام شده است.

بهلولی خاطرنشان کرد: این سیستم نیروگاهی نسبت به شبکه سراسری انتقال نیرو به صورت هوشمند عمل کرده و تولید خود را در هر لحظه به شبکه سراسری و یا خطوط مصرف، انتقال می‌دهد. بر اساس توافقات صورت گرفته، پس از انجام و اتمام زیرساخت‌ها و نصب 20 کیلووات پنل و اتصال آن به شبکه، این نیروگاه کار اجرایی خود را آغاز کرده و در مدت 6 ماه تکمیل و به ظرفیت 100 کیلووات نهایی ارتقاء پیدا می‌کند.

رئیس دانشگاه زابل گفت: این مجموعه نیروگاه 100 کیلوواتی در قالب بخش‌های حدوداً 20 کیلوواتی و متصل به هم طراحی شده و در نهایت شامل 378 پنل 265 واتی خواهد بود که به صورت هماهنگ شده و با گستره مفید 732 مترمربعی خود، با شیب جذب حداکثری تابش(31 درجه) روی فریم‌های مخصوص و مقاوم به خورندگی نصب شده و با مبدل‌های مستقر شده توسط پست 1200 کیلوواتی دانشگاه، آماده اتصال به خطوط محلی یا شبکه سراسری خواهد بود و همه تولید سالیانه خود را برابر با آئین نامه‌ها و مصوبات جاری کشور به شبکه منتقل خواهد کرد.

وی اظهار داشت: ایران از لحاظ برخورداری از منابع مختلف انرژی یکی از غنی‌ترین کشورهای جهان محسوب می‌شود و علاوه بر وجود منابع گسترده سوخت‌های فسیلی و تجدیدناپذیری چون نفت و گاز، دارای پتانسیل فراوانی در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله باد، خورشید و زیست‌توده است.

بهلولی اضافه کرد: به طور کلی ضرورت توسعه انرژی‏‌های تجدیدپذیر از ابعاد مختلف اقتصادی، کسب و کارهای دانش ‏بنیان، امنیت تولید، توزیع و مصرف انرژی، پدافند غیرعامل و ابعاد زیست‏ محیطی در کشور قابل بررسی است و در طول سالیان گذشته، فعالیت‌های مختلف و متنوع صورت پذیرفته در شکوفایی آن، موضوع انرژی‏‌های تجدیدپذیر را از یک انتخاب به یک ضرورت تبدیل کرده؛ با این وجود به نظر می‏‌رسد ترویج این مهم همچنان نیازمند فرهنگ‏‌سازی در سطوح مختلف جامعه است.

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark