داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
یادداشت/ عباسعلی نورا
مردم با بهره برداری از اصول کاندیدای اصلح را انتخاب کنند
کد مطلب: ۵۸۹۹۸
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۰۹
عباسعلی نورا نماینده اسبق مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با عنوان بیست اصل و توصیه به مردم جهت بهره برداری از این اصول، در انتخاب کاندیدای اصلح تاکید می کند.
مردم با بهره برداری از اصول کاندیدای اصلح را انتخاب کنند
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ خلقت با نظم و بی عیب و نقص آفریده شده است و انسان جانشین خدا توان برنامه ریزی بدون عیب و نقص را دارد اما این کار فقط با رویکرد معنوی و بکار گیری عقل و تدبیر دانش و نفی منافع شخصی و جناحی و قومی امکان پذیر می باشد.

در این برهه انتخاب ما می تواند کار ساز باشد و چگونه انتخاب کردن ضامن جامعه سالم با برنامه های کارساز و سازنده است.

حال این سوال مطرح میشود که محور های اینگونه انتخاب چیست که در این راستا به پاره ای از محور ها از دیدگاه عام اشاره می شود:

اولین و مهمترین اصل فضای باز سیاسی است چون رشد ، تعالی و بالندگی منوط به محیط آزاد برای اندیشیدن میباشد فضای بسته سیاسی موجب راکد شدن اندیشه ها و خلاقیت ها و در نهایت مانع کارآفرینی می شود.


اصل دوم، رها کردن امور اجرایی به مردم.


اصل سوم، سیاست های باز اقتصادی مبتنی بر اقتدار اقتصاد داخلی و توان تولید داخل.

اصل چهارم، حرکت و تسریع در خصوصی سازی بمفهوم واقعی و نه بشکل سوری و واگذاری ها به سازمان های شبه دولتی.

اصل پنجم، سپردن مدیریت های کشور به افراد شایسته و کاردان، هم از نظر سلامت و هم از نظر توان اجرایی ، به اصطلاح افراد درجه یک.

اصل ششم صداقت و راست گویی و پاک دستی از راس مخروط مدیریت تا رده پایین.

اصل هفتم، عمل به وعده ها و شفاف سازی اقدامات و اعمال و اطلاع رسانی.

اصل هشتم، تعامل و بر قراری ارتباطات بین المللی مبتنی بر عزت و حکمت و پرهیز از تنش.

اصل نهم، ارتقای توان نظامی تا کسی بخودش اجازه تجاوز به این سرزمین ندهد و بر قراری امنیت داخلی تا مردم در آسایش باشند.

اصل دهم، ایجاد فضای مناسب کسب و کار در شان جامعه ایرانی و کاهش رتبه بین المللی کسب و کار در کشور بطوریکه در طول ۴ سال ۸۰ درجه کاهش یابد یعنی بین ۱۸۰ کشور رتبه ایران در رتبه ۴۰ قرار گیرد برای این کار ۱۱ شاخص کسب و کار باید در بین کشور های همجوار ارتقا یابد.

اصل یازدهم که تضمین کننده آینده کشور میباشد توجه به کیفیت آموزش و پژوهش و پرورش منابع انسانی و برند های تحقیقاتی می باشد.

اصل دوازدهم افزایش بهره‌وری بطوریکه موجب افزایش درامدسرانه کل کشور گردد و منجر به ۳ درصد رشد اقتصادی شود.

اصل سیزدهم رعایت حقوق شهروندی در رفع تبعیض، برابری، عدالت وامنیت اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و از همه مهمتر در امر داوری و قضاوت.

اصل چهاردهم تسهیل امور اجرایی و خدمات رسانی به مردم با کاستن از بورکراسی و تشریفات اداری.

اصل پانزدهم قانون گرایی است گریز از قانون راه باز کن دیکتاتوری است.

اصل شانزدهم رعایت عدل و انصاف در بین آحاد جامعه ، با طرفداری از مظلوم در احقاق حق از ظالم در هر مقام و منصبی و امنیت کامل سرمایه های مردم.

اصل هفدهم برنامه ریزی بر کاهش شکاف طبقاتی و رفع تبعیض طبقاتی.

اصل هیجدهم حکومت امانتی در دست حاکم که مردم آن را به او سپرده اند در اصل حاکم نقش یک وکیل و راعی صالح و راعی و نگهبان و نقش مردم نقش موکل و صاحب حق و امانت می باشد و اگر قرار باشد یکی برای دیگری باشد این حاکم است که باید خود را برای مردم فدا کند.

اصل نوزدهم نقد پذیری و نظارت پذیری حاکمان و پاسخگویی در مقابل مردم به طوری که از حقوق مردم بعنوان موکل و صاحب حق، حق نظارت و انتقاد بر نحوه ی حکومت و حاکم می باشد.

اصل بیستم باور دراصلاح فرهنگ عمومی و گسترش هنر اصیل می باشد.

در راس همه اصلاحات اصلاح فرهنگ و امور اجتماعی مبتنی بر ارزش های انسانی و اخلاقیات است‌و تقویت هنر در راستای امور فرهنگ عمومی و اجتماعی از ارکان حکومت محسوب می شود.

این بیست مورد از مهمترین اصولی است که لازمه انتخاب اصلح می باشد لذا به کاندیدایی رای دهیم که برای هر کدام از این اصول برنامه راهبردی و برنامه اجرایی ارائه دهد نه اینکه با شعارهای پوپولیستی بخواهد رای جمع کند که در این شرایط کشور را به پرتگاه سقوط پیش خواهد برد

پس کاندیدا ها را با این اصول باید سنجید و نه شعار های پوپولیستی و مردم فریب!

انتهای پیام //
Share/Save/Bookmark