داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
همبرگر بدون کلسترول- چربی-مواد افزودنی!
کد مطلب: ۶۹۰۳۱
تاریخ انتشار:پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۶
همبرگرهایی که در آن به جای گوشت از گیاه استفاده می شود.
همبرگر بدون کلسترول- چربی-مواد افزودنی!
به گزارش اوشیدا ؛ به نقل از شینهوا آژانس ملی علوم استرالیا با یک فست فود در همان شهر جایگزین گیاه برای همبرگرهای گوشت سازمان تحقیقات علمی صنعتی قرار است یک همبرگر بر پایه حبوبات را سرمایه گذاری کرده است که با نام v۲food نام گزاری شده است .

هدف از ساخت این همبرگر تقلید از طعم و بافت گوشت گاو با فواید اضافی فیبر و مواد مغذی و سازگار با محیط زیست بر اساس تحقیقات موسسه جهانی بهداشت فروش محصولات همبرگر بدون گوشت

در استرالیا بین سال های ۲۰۱۰تا۲۰۱۹    (۲۸۹درصد) رشد کرده است !

مدیر عامل اجرایی v۲food اینگونهبیان کرد:این سرمایه گذاری به دلیل افزایش جهان به مصرفگوشت ضروری است او در ادامه گفت یا اضافه شدن جمعیت یه سمت ۱۰ میلیارد و مصرف سرانه گوشت نیز

در حال رشد است این اقدامات باعث محافظت و حفظ محیط زیست ضروری است .

وی در ادامه گفت امروزه در بیشتر رستوران ها گوشت های بی کیفیت استفاده می شود و اغلب آنها سالم اند و مملو از چربی و نمک است.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark