داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۳
 
مجری طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب به مزارع دشت سیستان خبر داد؛
پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۲ درصدی طرح انتقال آب/ اشتغال ۳۰۰ نفر در کارخانه لوله زابل
کد مطلب: ۶۳۰۹۲
تاریخ انتشار:دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۱۸
مجری طرح انتقال آب به مزارع دشت سیستان گفت: طرح انتقال آب به مزارع سیستان در حال حاضر از پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۲ درصدی برخوردار است.
پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۲ درصدی طرح انتقال آب/ اشتغال ۳۰۰ نفر در کارخانه لوله زابل
 محمدجواد صالحی نژاد در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار کرد: طرح انتقال آب با بیش از ۶۲ درصد پیشرفت فیزیکی روبرو است که در این راستا با عنایتی که نظام و مقام معظم رهبری و دولت نسبت به این طرح داشته انتظار می رود در پایان سال ۹۷ کاملا به بهره برداری برسد.

وی با بیان اینکه در مقاطع مختلف تعداد نیروهای مشغول به کار در این طرح متفاوت بوده است، خاطرنشان کرد: بیش از سه هزار نفر نیرو در این طرح مشغول به کار بودند که حدود ۷۶ درصد این نیروهای بومی بوده چرا که تمامی سعی و تلاش ها مبنی بر استفاده از ظرفیت های بومی بوده است.

صالحی ادامه داد: با شروع طرح، آزمونی جهت گزینش نیروهای بومی برگزار شد که بیش از ۱۰۰ نفر در ازمون شرکت کردند که بانک اطلاعاتی این نیروها در رشته های مورد نیاز عمران، ابیاری، زهکشی و کشاورزی ایجاد شد.

مجری طرح انتقال آب به مزارع سیستان با عنوان اینکه بخشی از این نیروها در بخش اجرا و بخشی در سیستم های مشاور و پیمانکار به کار گرفته شدند، خاطرنشان کرد: بیشتر نیروهای کارگری بومی هستند.

وی تصریح کرد: با احداث کارخانه لوله سازی در منطقه که لوله های طرح را تامین و تولید می کند با سرمایه گذاری چهار میلیون یورویی بخش خصوصی به غیر از سه نفر باقی نیروها بومی هستند که در این راستا ۳۰۰ نفر در این کارخانه در چند شیفت کاری مشغول به کار هستند.

صالحی با اشاره به اینکه تامین برق پروژه به عنوان مهم ترین نیاز پیگیری شد، تصریح کرد: تعداد ۱۷ ایستگاه پمپاژ در این طرح طراحی شد که ۱۴ ایستگاه اماده بهره برداری است و سه ایستگاه دیگر نیز در دست احداث است.

مجری طرح انتقال آب به مزارع سیستان ابراز کرد: در مجموع ۱۹۲ دستگاه الکتروپمپ در ایستگاه‌های پمپاژ استقرار پیدا کرده که نیاز به ۵۲ مگاوات برق دارد بنابراین با توجه به ناتوانی منطقه برای تامین آن به وزارت نیرو و شرکت توانیر مراجعه شده است.

صالحی اذعان کرد: این طرح نیاز به پست ۲۳۰ کیلو ولت دارد که در این راستا دو پست ۶۳ کیلو ولت و حدود ۲۰۵ کیلومتر خط انتقال ۲۳۰، ۶۳ و ۲۰ کیلو ولت که با تامین اعتباری که انجام شد در اختیار وزارت نیرو قرار گرفت بنابراین طبق زمانبندی در شرکت برق منطقه استان و شرکت توزیع این برق تامین خواهد شد.

وی اضافه کرد: در آذر ماه و دی ماه سال جاری ۱۰ مگاوات برق برای ایستگاهایی که برای خروجی چاه نیمه چهارم ساخته شده تامین شده و برای ۱۰ هزار هکتار نیز تا سر مزرعه لوله رسانده شده و اماده بهره برداری است.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark