داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
یادداشت/ عباس نورزائی
ناهمخوانی زیرساخت‌های ارتباطی در شهرستان هامون با اهداف توسعه‌ی اقتصادی کشور
کد مطلب: ۵۹۷۰۹
تاریخ انتشار:شنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۴
ناهمخوانی زیرساخت‌های ارتباطی در شهرستان هامون با اهداف توسعه‌ی اقتصادی کشور در سایه‌ی نظارت ضعیف مدیران انجام شده است.
ناهمخوانی زیرساخت‌های ارتباطی در شهرستان هامون با اهداف توسعه‌ی اقتصادی کشور
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ با توسعه‌ی سامانه‌های الکترونیکی، گسترش رسانه‌ها و کانال‌های مجازی و ارتباط تنگاتنگ آنها با نظام تولید کالا و خدمات در دنیا بلکه در کشور عزیزمان ایران، وجود زیرساخت‌های ارتباطی و یا در مواردی بهره‌برداری درست از این زیرساخت‌ها، نقش و اهمیت منحصر به فردی در توسعه‌ی اقتصادی و حمایت و پشتیبانی از نظام تولید کالا و خدمات دارند.


امروزه هیچ صنعتی یافت نمی‌شود که مستغنی از ارتباطات دیجیتالی باشد، قریب به اتفاق واحدهای خدماتی ولو خرد یعنی دست‌فروشی‌های کنار خیابان و جاده هم از حداقل یک سیستم کارت‌خوان استفاده می‌کنند.


به تعبیری دیگر نیروهای رمه‌گردان، زارعین در مزارع کشاورزی و خانم‌های خانه‌دار در شکل ساده‌ی بهره‌برداری از خدمات ارتباطی، حداقل از تلفن همراه استفاده می‌کنند و در شکل کلان و حیاتی‌تر، نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی و همین‌طور کارخانجات و صنایع در سامانه‌های پایش انبار، حمل و نقل کالا و محصول، به صورت لحظه‌ای نیازمند این خدمت فراگیر عصر حاضر می‌باشند.


شهرستان هامون، به مرکزیت شهر محمدآباد، قطب به اصطلاح صنعتی منطقه‌ی سیستان به شمار می‌آید؛ شهرک صنعتی محمدآباد، گرچه اغلب واحدهای مستقر در آن به همت مدیران دولتی، یا تعطیل هستند یا زیر ظرفیت کار می‌کنند، اما نسبت به سایر شهرستان‌های منطقه‌ی سیستان، تعداد بیشتری از صنایع را در خود جمع کرده کرده است.


در محدوده‌ی شهر محمدآباد و شهرک صنعتی محمدآباد، متأسفانه به دلیل نظارت ضعیف مدیران این شهرستان، ضعیف‌ترین ارتباط تلفنی اعم از ثابت و یا همراه اول وجود دارد. بارها باید شماره بگیرید تا ارتباطی وصل شود و به ندرت اتفاق می‌افتد که تماس وصل شده، قطع نشود.


این نارسایی در ثبت اطلاعات در سامانه‌‌های مختلف پایشی صنایع، بیشتر رخ می‌نماید؛ تصور کنید کامیون بارگیری شده‌ مواد غذایی که دارای زمان ماندگاری است، دو تا سه ساعت منتظر ثبت سامانه به دلیل قطعی تلفن و بالتبع قطعی اینترنت، بماند و مشکلات جانبی دیگر.


خدمات دیگری چون استفاده از کانال‌های مجازی که نیازمند برقراری اینترنت است و نقش تلگرام در بازار، خرید مواد اولیه، فروش محصول و سایر مبادلات اطلاعات، وقتی نارسایی داشته باشد، به چه میزان آسیب اقتصادی می‌رساند.


مدیران این شهرستان‌، بجا است نسبت به رفع این نارسایی تدبیر لازم را بیندیشند و بستر تولید و اشتغال را بیش از پیش فراهم نمایند، یادمان باشد، مدیریت و ارائه‌ی خدمت به مردم، صرفاً با مصاحبه‌‌ و انتشار آن از طریق رسانه‌‌های دولت‌ساخته، محقق نمی‌شود و با این روش‌ها تعهد رئیس جمهوری به مردم، یعنی ایجاد یک میلیون شغل در سال، پشتیبانی نمی‌شود.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark