داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
کیفیت نان سیستانی برای شهرستانی ها!!
کد مطلب: ۶۷۵۳۹
تاریخ انتشار:شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۴۲
اکثر نانوایی های سطح شهرستان زابل نان را با کیفیت پایین به فروش می رسانند.
کیفیت نان سیستانی برای شهرستانی ها!!
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ نان از گذشته تا به امروز در استان سیستان و بلوچستان دارای اهمیت و احترام خاصی بوده است همواره مردم این استان بر سر سفره از نان استفاده می کنند.
فرقی ندارد که چه غذایی بر سر سفره باشد ، نان همواره وجود داشته و مردم سیستان و بلوچستان با هر غذا کمی از آن را نیز میل می کنند به گفته بزرگتر ها نان برکت سفره و زندگی است.
با این حال در گذشته شهروندان سیستانی و بلوچستانی نان را تنور های خشتی و گلی روستایی به پخت می رساندند و به طوری در تهیه آن خودکفا بودند.
نان های سیستانی به قدری معروف هستند که امروزه در تمام نقاط ایران به فروش می رسند و از در دیگر شهرهای ایران از کیفیت بالایی برخوردار هستند .
اما در سیستان از نان سیستانی تنها نام آن باقی مانده است، چرا که نانوایی ها کیفیت را مد نظر قرار نداده و بسیاری از آنها از آرد نا مرغوب جهت پخت نان استفاده می کنند.
با این حال به دلیل اینکه زندگی شهری اجازه پخت نان به روش سنتی را به شهروندان نمی دهند ، خانواده ها مجبورند از این مکان ها نان موردنظر خود را تهیه کنند.
به گفته فرماندار شهرستان زابل به تمام نانوایی ها دستور داده شده است که از بهترین آرد برای پخت نان استفاده کنند اما بسیاری از آنها بعد از مشاهده آرد نا مرغوب آن را به کارخانه برگشت نمی دهند دلیل آنها هم پرداخت مجدد کرایه بار عنوان می شود.
غلامرضا گنجی همچنین در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: سلامت مردم خط قرمز ما است و با هر اقدامی که سلامت مردم را به مخاطره اندازد به شدت برخورد خواهیم کرد.
وی افزود: در بازدید اخیر از نانوایی ها برای واحدهای خبازی متخلف که اقدام به کاهش وزن چانه خمیر نموده و نیز دستور العمل های بهداشتی و صنفی را رعایت نمی کردند ، ضمن صدور دستور پلمپ ، صورتجلسه تخلف تنظیم و پس از تشکیل پرونده جهت اعمال قانون به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
فرماندار ویژه زابل تصریح کرد: بازدید از خبازی ها همچنان ادامه خواهد داشت تا زمانی که کیفیت مجددا به نان سیستانی بازگردد.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark