داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
نماینده اسبق مردم زابل، زهک، هیرمند در مجلس شورای اسلامی؛
شهرک فناوری و صنعتی مشترک مرزی بین ایران و افغانستان ایجاد شود/ لزوم آماده سازی منطقه ویژه اقتصادی در منطقه
کد مطلب: ۶۰۱۵۸
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۵۱
نماینده اسبق مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ایجاد شهرک فناوری و صنعتی مشترک مرزی بین ایران و افغانستان باعث توسعه اقتصادی در منطقه خواهد شد.
شهرک فناوری و صنعتی مشترک مرزی بین ایران و افغانستان ایجاد شود/ لزوم آماده سازی منطقه ویژه اقتصادی در منطقه
عباسعلی نورا در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: در سال های اخیر عمده صنایع تولیدی حوزه سیستان غیر فعال شده که در این راستا با چاره اندیشی مناسب می توان امید، توسعه و رونق را برای سیستان و بلوچستان به همراه آورد.

وی افزود: ایجاد شهرک فناوری و صنعتی مشترک مرزی بین ایران و افغانستان در وسعت دو هزار هکتار (سهم هر کشور هزار هکتار) با تامین آب، برق، ارتباطات و دانش فنی و تکنولوژی توسط ایران و آماده سازی زیر ساخت با سرمایه مشترک دو کشور جهت احداث کارخانجات تولیدی توسط سرمایه گذاری بخش خصوصی دو کشور و تامین آب توسط افغانستان امکان پذیر است.

نورا با بیان اینکه سند همکاری مورد تایید دو کشور باید تهیه شود، ادامه داد: این پیشنهاد به شدت مقبول کارشناسان قرار گرفت و مقرر شد به وزیر جهت اقدام لازم و در نهایت در اختیار دولت جهت تصویب پیشنهاد شود.

نورا تصریح کرد: دست اندرکاران منطقه ای به خصوص استاندار و ائمه جماعات و نمایندگان و سازمان صنایع و فرماندار به ویژه مردم شریف سیستان و صاحبان رسانه و قلم پیگیر این موضوع باشند تا شاید قدمی برای سیستان فراموش شده بر داشته شود.

نماینده اسبق مردم سیستان خاطرنشان کرد: فعال کردن و آماده سازی منطقه ویژه اقتصادی سیستان و جذب سرمایه از طریق حق اقامت سرمایه گذاران خارجی در ایران با مشارکت مردم منطقه همان برنامه ای که مناطق کویری حاشیه خلیج فارس را به بهشت برین مبدل کرد پیشنهاد دیگری است که می تواند نوید بخش رشد و شکوفایی در منطقه باشد.

وی بیان کرد: تسهیل تجارت بین مرزین با عاملیت مردم سیستان و بهره برداری از قابلیت انرژی باد و خورشیدی آن هم با سرمایه گذاری شرکت های دولتی، عمومی و معاف شدن سیستان از سیاست های اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی جهت اجازه سرمایه گذاری بخش دولتی در توسعه اقتصادی و صنعتی نیز می تواند برای برون رفت سیستان از چالش هایی که با آنها مواجه می باشد موثر واقع شود.

انتهای پیام/
Share/Save/Bookmark