داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۴
 
مردم زابل همچنان چشم انتظار تعیین شهردار
کد مطلب: ۶۱۵۷۱
تاریخ انتشار:سه شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۱
شهردار همان گونه که از نامش پیداست مسولیت سنگینی برعهده دارد بنابراین انتخاب آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
مردم زابل همچنان چشم انتظار تعیین شهردار
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا؛ وضعیت شهری زابل با قدمت دیرینه ای که دارد به هیچ عنوان مطلوب و قابل قبول نیست به طوری که در سالهای اخیر هیچ گونه پیشرفت و تغییری در آن به چشم نمی خورد.

سطل های مملو از زباله و زباله های ریخته در کنار سطل ها، فقر فضای سبز و نبود اماکن تفریحی مناسب و پارک با وسایل بازی استاندارد تنها بخشی از نابسامانی شهر زابل به شمار می رود.

بسیاری از محلات هنوز از داشتن نعمت آسفالت محروم هستند و شمار زیادی از محلات آسفالت شده هم از آسفالت مناسب برخوردار نیستند.

مردم زابل به هیچ وجه از وضعیت موجود شهر زابل راضی نیستند و با انتخاب شورای شهر جدید در حقیقت خواهان تحول در شهر هستند هر چند گویا باز هم به درهای بسته خورده اند چرا که علیرغم گذشت بیش از یک ماه از عمر شورای شهر جدید این شورا هم در انفعال کامل به سر می برد.

در حال حاضر تمام امید مردم زابل به انتخاب شهرداری که بتواند مشکلات فعلی شهر را رفع و تحولاتی در سطح شهر ایجاد کند می باشد که امید می رود شورای شهر در این مقوله بیش از پیش همت گمارد.

انتخاب شهردار از طریق فراخوان گزینه ای مناسب به شمار می رود

یکی از اهالی شهر زابل عنوان کرد: متاسفانه فقر توسعه‌ای در زمینه فرهنگی و اجتماعی در حوزه شهرداری زابل مشهود است و این می‌طلبد اعضای جدید شورای اسلامی این شهر نگاه کلان‌تری به این مبحث داشته باشند.

موسوی به خبرنگار اوشیدا گفت: در زمینه انتخاب شهردار نیز آنچه به عنوان دغدغه و گوشزد فعالان اجتماعی و فرهنگی باید مدنظر شورا قرار داشته باشد انتخاب شهردار بدون در نظر گرفتن منافع برخی اعضای شورا و جریان‌های خاص است.

وی افزود: طرح و ایده "فراخوان انتخاب شهردار" یکی از بهترین گزینه‌هایی است که اعضای محترم شورای اسلامی شهرها می‌توانند مدنظر قرار دهند.

موسوی خاطرنشان کرد: انتخاب شهردار از طریق پیش رو داشتن گزینه‌های متعدد ضمن شفاف سازی انتخاب شهردار می‌تواند از پتانسیل‌ها و افراد متخصص و توانمند نیز در این زمینه سود ببرد.

وی تصریح کرد: زمانی که شورای اسلامی شهر زابل و به مثابه آن سایر شهرهای منطقه سیستان دست به فراخوان انتخاب شهردار بزنند دور از ذهن نیست که بتوانند افراد و نیروهایی را در این نام‌نویسی جذب کنند که دارای توانمندی بوده و از ایده‌ها و طرح‌های نو و خلاقانه بهره‌مند باشند.

یکی دیگر از اهالی شهر زابل بیان کرد: مزایای انتخاب نکردن شهردار در پشت درهای بسته و از طریق لابی‌های خاص می‌تواند معرف عدم وابستگی شورای شهر باشد.

سرحدی به خبرنگار اوشیدا گفت: اعضای جدید شورای شهر که با رویکردی نو و تازه قدم در میدان گذاشته‌اند بهتر است به هر قانون نانوشته باطل و خلاف واقع پشت پا بزنند و "طرحی نو" در اندازند.

وی ادامه داد: اعضای شورا اگر داعیه سلامت و شفافیت و برنامه‌مند بودن را دارند دست به انتخاب شهردار به شیوه‌ای سلامت محور و برنامه‌محور نمایند.

سرحدی افزود: در کنار انتخاب سالم شهردار، این بار اعضای شورای اسلامی شهر زابل باید بدانند در معرض پرسشگری و سوال افکار عمومی قرار خواهند گرفت بنابراین در صورت انتخاب شهردار از مجرای اعلام فراخوان, شوراها ملزم به پاسخگویی خواهند بود که چرا در میان گزینه‌های متعدد این شهردار را انتخاب کرده‌اند و مانند دوره گذشته نخواهند گفت که هیچ گزینه‌ای نداشتیم چون یکی را استان نپذیرفت دیگری را فلان مجموعه و این بنده خدا تنها گزینه‌ای بود که حاضر شد بپذیرد شهردار باشد.

سرحدی ابراز کرد: این شیوه نمی‌تواند برای اداره شهرها موثر باشد بلکه باید به افکار عمومی پاسخ داده شود که با وجود همه نخبگان موجود چگونه به سه یا چهار نفر آن هم معرفی شده از کانال‌های محدود بسنده شده است.

وی اضافه کرد: هیچ گاه نیز برنامه‌های شهردار برگزیده به جریان‌های اطلاع‌رسانی نفوذ نمی‌کند تا معیارهای افراد برگزیده معرفی شود در حالی که شوراها می‌توانند خواسته‌ها و معیارهای خود برای انتخاب شهردار را رسانه‌ای کرده و در برابر آن شهردار و شورایی پاسخگو را معرفی کنند تا در آینده نیز در صورت عدم اجرای آن طرح‌ها، افکارعمومی به ویژه رسانه‌ها آنها را از روزمرگی آگاه کنند.

وی اضافه کرد: به هر حال امید می‌رود که این شورا بتواند با وعده‌ها و قول‌هایی که داده است شیوه‌های نو و تازه‌ای در اداره امور شهری بدون توجه به منافع فردی و گروهی اعضای شورای شهر ایجاد کند.

انتهای پیام
Share/Save/Bookmark