داخلی آرشيو خبر صفحه اجتماعی
امتیاز مثبت 
۰
 
مدیران ارشد فایزر و مدرنا چه کسانی هستند؟/ حمایت سیاسی سازمان بهداشت جهانی از آمریکا
کد مطلب: ۷۲۸۲۱
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۱
سخن گفتن سازمان بهداشت جهانی درباره سیاسی نکردن واکسن کرونا شبیه ادعای مسئولین فیفا درباره عدم دخالت سیاست در فوتبال است.
مدیران ارشد فایزر و مدرنا چه کسانی هستند؟/ حمایت سیاسی سازمان بهداشت جهانی از آمریکا

به گزارش اوشیدا به نقل از یزدرسا، در حالی که واکسن آمریکایی کرونا با اما و اگرهای فراوانی روبرو است اما این کشور مردم کشورهای دیگر را به مثابه موش آزمایشگاهی در نظر گرفته و به دنبال این است تا مرحله آزمایشی این واکسن را روی آن‌ها پیاده کند. همین امر موجب شده تا ایران ورود واکسن از آمریکا و انگلیس را ممنوع اعلام کند.

این موضوع علاوه بر اینکه عصبانیت رسانه‌های ضدایرانی را موجب شده است، واکنش سازمان جهانی بهداشت را هم به دنبال داشته و یکی از مسئولین این سازمان گفته است "بحث واکسن را سیاسی نکنید".

این اظهارات اما در حالی است که ممنوعیت ورود واکسن غیرمطئمن از کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس نه مسئله‌ای سیاسی بلکه موضوعی است که کاملا با سلامت مردم ایران در ارتباط است و این کاملا طبیعی است که نظام جمهوری اسلامی اجازه ندهد مردم کشورش ابزار آزمایش کشورهای دیگر شوند.

 

آمریکایی‌ها هم به واکسن کشورشان اعتماد ندارند

بی‌اعتمادی به واکسن آمریکا منحصر به مردم ایران نیست، چرا که در خود آمریکا هم نسبت به این مسئله تردید جدی وجود دارد.

سی ان بی سی اعلام کرد: "در شرایطی که آمریکا و بسیاری از کشور‌های جهان واکسیناسیون کرونا را آغاز کرده‌اند، نتیجه تحقیقات موسسه پیو نشان می‌دهد که در ماه سپتامبر ۵۰ درصد از آمریکایی‌ها گفته بودند تمایلی به دریافت واکسن کرونا ندارند و ۴۰ درصد نیز معتقدند قطعا یا احتمالا واکسن کرونا را تزریق نمی‌کنند."

 

تبعات تزریق واکنس فایزر؛ از فلج صورت تا مرگ

یواِس‌تودی نیز اعلام کرد: "یک پزشک آمریکایی سه هفته پس از تزریق واکسن کرونا بر اثر سکته مغزی جان خود را از دست داد. او هیچ نوع سابقه بیماری نداشته است. در نروژ نیز هفته گذشته، دو زن پس از دریافت واکسن فایزر جان خود را از دست دادند."

چند روز قبل‌تر از این، نیز روزنامه آمریکایی نیویورک پست اعلام کرده بود: "یک زن سوئیسی بعد از تزریق واکسن فایزر از دنیا رفت."

این در حالی است که مواردی از ابتلای برخی از کسانی که واکنس فایزر را تزریق کرده بودند نیز اعلام شده است.

به عنوان مثال رسانه‌های آمریکا اعلام کردند: "یک پرستار بخش اورژانس در سن دیه گو آمریکا ۸ روز پس از دریافت واکسن کووید۱۹ شرکت فایزر، به این بیماری مبتلا شد.

این پرستار در ۱۸ دسامبر اعلام کرد که واکسن فایزر را دریافت کرده است. اما ۶ روز بعد و پس از یک شیفت کاری در بخش کووید۱۹ در شب کریسمس، این پرستار ۴۵ ساله بیمار شد. در نهایت تست کووید۱۹وی یک روز بعد از کریسمس مثبت شد."

قبل‌تر از آن نیز یورونیوز نوشته بود: "سازمان غذا و دارو آمریکا هشدار داده است که چهار شرکت کننده در آزمایش واکسن کووید ۱۹ شرکت آمریکایی فایزر مبتلا به فلج صورت (بلز)  شده اند."

 

به آمریکا اعتمادی نیست

علاوه بر آنچه بیان شد، خصومت شدید دولت آمریکا نسبت به مردم ایران موجب شده تا، فارغ از تبعات واکسن ساخت این کشور، ایرانیان نسبت به آمریکا بی‌اعتماد باشند. در واقع سئوال اساسی که پیش می‌آید این است که چطور می‌شود آمریکا که سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه ملت ایران اعمال و حتی کشورمان را از نظر دارویی نیز تحریم کرده است حال و در این شرایط می‌خواهد به ما واکسن کرونا بدهد.

اصلا آمریکا در شرایطی که جمعیتش چهار برابر ایران اما میزان فوتی‌های کرونایی‌اش 40 برابر ایران است، آیا اگر واکسن تاثیرگذار و مطئنی دارد چرا خودش از آن استفاده نمی‌کند و چرا باید میزان فوتی‌های کرونا در این کشور روزانه چندین هزار نفر باشند؟

 

 

پروفسور علی کرمی متخصص بیوتکنولوژی پزشکی و فوق تخصص مهندسی ژنتیک در هیمن رابطه می‌گوید: "آمریکا سابقه وحشتناکی در حوزه سلاح‌های بیولوژیک دارد و بزرگترین ذخیره سلاح بیولوژیک متعلق به این کشور است. نباید به واکسن‌های خارجی مانند فایزر اعتماد کنیم زیرا آمریکا سابقه جنایت‌های زیادی علیه ملت ما را دارد. آمریکا ما را تحریم دارویی می‌کند اما الآن می‌گوید که قصد دادن واکسن به ایرانی‌ها را دارد."

دکتر پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا نیز می‌گوید: "شرکت فایزر روی بروشورهای واکسن تولیدی خودش نکاتی را نوشته که این واکسن ممکن است باعث واکنش‌های آلرژی، گلودرد، ورم دست و پا شود و نیاز به آن شود که سیستم بهداشت و درمان از شما مراقبت کند. مسئله دیگری هم بر روی بروشور واکسن فایزر ذکر شده که ممکن است شامل عوارض شدید دیگری هم باشد که ما آن را هنوز نمیدانیم. مسئله دیگر این است که این واکسن هنوز در مرحله مطالعات، آزمون و خطاست."

 

سابقه سیاه فایزر

علاوه بر این، سابقه سیاه شرکت فایزر به ویژه در افریقا موجب بی‌اعتمادی هرچه بیشتر به این شرکت شده است. در دهه ۱۹۹۰ میلادی، شرکت فایزر آزمایش داروی Trovan یا همان داروی ضدمننژیت ساخته شده توسط خود را بر روی کودکان نیجریه‌ای آغاز کرد. این آزمایش در شهر کانو انجام شد و حتی والدین کودکان نیجریه‌ای در جریان نوع آزمایش و حتی چرایی انجام آن بر روی فرزندان خود نبودند.

در نتیجه این آزمایش، ۱۱ کودک نیجریه‌ای جان خود را از دست دادند: ۵ کودک بلافاصله پس از دریافت دارو و ۶ کودک پس از مصرف آنتی بیوتیک‌هایی که جهت مواجهه با آثار و تبعات دریافت داروی Trovan دریافت کرده بودند.

بسیاری از کودکان دیگر، در نتیجه دریافت این دارو، دچار نابینایی، ناشنوایی و آسیب‌های مغزی شدید شدند. شرکت فایزر پس از مدتی بسیار کوتاه و با افزایش قربانیان نیجریه‌ای، متهم شد به صورت غیرقانونی دست به انجام این آزمایش زده است. حتی دولت نیجریه نیز در بیانیه‌ای مدعی شد در جریان انجام این آزمایش مرگبار بر روی کودکان نبوده است.

 

مدیران ارشد فایزر و مدرنا چه کسانی هستند؟

این در حالی است که بر اساس آنچه رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند چند تن از مدیران ارشد شرکت‌های آمریکایی «فایزر» و «مدرنا» از صهیونیست‌هایی هستند که به آمریکا مهاجرت کرده‌اند.

آلبرت بورلا: او مدیرعامل اجرایی و رئیس هیأت مدیره شرکت «فایزر» است و به گفته تایمز اسراییل او یک اسرائیلی متعصب است.

 

 

میکائیل دولستن: او از دیگر مدیران ارشد شرکت واکسن‌سازی «فایزر» و یک مهاجر یهودی با ریشه سوئدی معرفی شده که خانواده‌اش در روزهای نخست جنگ جهانی دوم، از اتریش گریخته‌اند.

تال زاکس: او مدیر ارشد پزشکی شرکت «مدرنا» و سازنده دیگر واکسن کرونای آمریکایی است. او یک صهیونیست متولد حیفا در فلسطین اشغالی است و مدرک خود را از دانشگاه «بن‌گورین» در فلسطین اشغالی گرفته است.

 

حمایت سیاسی سازمان بهداشت جهانی از آمریکا

حال باید از مسئولین سازمان بهداشت جهانی که از سیاسی نکردن واکسن کرونا سخن می‌گویند پرسید آیا زمانی که دولت جنایتکار آمریکا تحریم‌های سخت دارویی علیه مردم ایران اعمال می‌کرد، سیاسی کردن سلامت مردم موضوعیت نداشت؟

از سوی دیگر با توجه به آنچه بیان شد و سابقه شرکت‌های سازنده واکسن در آمریکا و انگلیس و اینکه حتی خود آمریکایی‌ها هم به واکسن کشورشان اعتماد ندارند، آیا سینه چاک کردن مسئولین سازمان بهداشت جهانی نسبت به آمریکا خود مصداق یک فعالیت سیاسی نیست.

به عبارت دیگر آیا اگر غیر از آمریکا کشور دیگری با چنین سوابقی و در شرایطی که واکسن ارائه شده از سوی او تا این حد تبعات به همراه داشت، باز هم اینچنین مورد حمایت مسئولین سازمان جهانی بهداشت قرار می‌گرفت و آیا غیر از این است که این حمایت‌ها خود منشأ سیاسی دارد.

لذا سخن گفتن مسئولین سازمان بهداشت جهانی درباره سیاسی نکردن واکسن کرونا را همانقدر می‌توان جدی گرفت که ادعای مسئولین فیفا درباره عدم دخالت سیاست در فوتبال!

انتهای پیام/

Share/Save/Bookmark