داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۲
 
۵۴ هزار کودک در شمال استان واکسن فلج اطفال دریافت می کنند
کد مطلب: ۵۶۷۸۴
تاریخ انتشار:چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۸
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل عنوان کرد: ۵۴ هزار و ۲۰۹ کودک زیر پنج سال در منطقه سیستان علیه بیماری فلج اطفال واکسینه می شوند.
۵۴ هزار کودک در شمال استان واکسن فلج اطفال دریافت می کنند
جواد اکبری زاده در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: با توجه به اینکه، حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال در کشور از حساسیت ویژه ای برخودار است عملیات ایمن سازی تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در منطقه سیستان اجرا می شود.

وی با بیان اینکه، ایران اسلامی از نظر ریشه کنی فلج اطفال در جهان بسیار خوب عمل کرده است اما تلاشها برای کامل کردن برنامه ریشه کنی فلج اطفال در سه کشور پولیو آندمیک افغانستان، پاکستان و نیجریه همچنان تداوم دارد ادامه داد: وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری حاکی از این است که تا ۲۶ آبان ماه سال جاری، ۳۲ مورد بیمار فلج اطفال در جهان گزارش شده که اکثریت آنها در افغانستان و پاکستان و در مجاورت استان می باشند.

اکبری زاده خاطرنشان کرد: به منظور افزایش ایمنی کودکان در برابر بیماری فلج اطفال با توجه به همجواری با کشور افغانستان و پاکستان و تردد آنان به داخل استان و همچنین حفظ وضعیت عاری از پولیو ( از سال ۲۰۰۱ کشور ما عاری از ویروس وحشی فلج اطفال میباشد) عملیات ایمن سازی تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در کودکان کمتر از پنج سال در سال جاری نیز چون سالهای گذشته در دو نوبت بصورت خانه به خانه توسط پرسنل بهداشتی درمانی به شرح ذیل اجرا می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه، واکسیناسیون فلج اطفال در دو نوبت انجام می شود ابراز داشت: نوبت اول واکسیناسیون ۲۵ تا ۲۹ دی ماه و نوبت دوم نیز از ۳۰ بهمن ماه آغاز و تا چهار اسفند ادامه خواهد داشت.

اکبری زاده با اشاره به اینکه، گروه هدف تمامی متولدین ۲۵ دی ماه ۱۳۹۰ به بعد هستند تصریح کرد: به منظور اجرای هرچه بهتر و مطلوبتر عملیات برنامه ریزی شده تعداد ۶۲۴ تیم عملیاتی دو نفره به ۹۴ هزار و ۹۷۵ خانوار ایرانی و ۶ هزار و یک خانوار غیر ایرانی جهت اجرای طرح مراجعه کنند و بالغ بر ۴۹ هزار و ۴۵۲ کودک ایرانی و چهار هزار و ۷۵۷ کودک غیرایرانی را برعلیه بیماری فلج اطفال با خوراندن دو قطر واکسن ایمن می کنند.

وی در پایان با عنوان اینکه، بیشترین بار واکسیناسیون بر دوش بهورزان است تاکید کرد: بالغ بر ۲۵۰ نفر ناظر شامل پزشک، کارشناس و کاردان نظارت بر اجرای طرح را بر عهده دارند.

انتهای پیام//
Share/Save/Bookmark