درآستانه سال نو؛

مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در زابل برگزار شد

16 اسفند 1396 ساعت 7:57

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زابل گفت: در آستانه سال نو مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در زابل برگزار شد.


جواد اکبری زاده در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار کرد: مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی در زابل با هدف بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی برگزار شد.

وی افزود: ۸۴ نفر در قالب ۱۱ تیم درون بخشی متشکل از بازرسین و کارشناسان سلامت محیط و کار شاغل در معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان زابل و شبکه های بهداشت و درمان و مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، ملبس به یونیفرم فوریت های سلامت محیط، با همراهی و همکاری تیم های برون بخشی متشکل از ادارات صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، دامپزشکی، نیروی انتظامی ، اماکن عمومی و تعزیرات حکومتی در اجرای مانور و آغازاجرای طرح و برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی مشارکت دارند.

اکبری زاده خاطرنشان کرد: اجرای مانور مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی همزمان با سایر نقاط کشور، در تمامی شهرستان های تابعه ( زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون) باهدف آمادگی، ظرفیت سازی و اطلاع رسانی به مردم در زمینه بازرسی ها اجرا می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل تصریح کرد: در اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تقریباً دو هزار و ۵۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، یک هزار و ۵۰۰ مکان عمومی، ۲۵ اماکن عمومی و مرکز بین راهی و ۸۵۰ شبکه آبرسانی شهری و روستایی در دو نوبت طی ۳۰ روز از ساعت هشت صبح تا هشت شب برنامه ریزی شده تا با اولویت کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت فردی، ابزار و وسایل کار، وضعیت محیط کار و آب آشامیدنی مورد بررسی و نظارت بهداشتی قرار گیرند.

وی ادامه داد: امسال با استفاده از دستگاه های پرتابل در طرح سلامت نوروزی موارد مشکوک مواد غذایی در فروشگاه ها و مراکز حساس عرضه مواد غذایی مستقیماً و به فوریت شناسایی و از توزیع آنها جلوگیری به عمل خواهد آمد و نمونه برداری هدفمند از مواد غذایی صنعتی و سنتی تنها از موارد خاص انجام و به آزمایشگاه های کنترل مواد غذایی ارسال خواهند شد.

اکبری زاده تاکید کرد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی توسط عرضه کنندگان مواد غذایی و مشاهده سایر موارد مشکوک، بازرسان بهداشت محیط را از طریق تماس با تلفن رسیدگی به شکایات بهداشتی ۱۹۰ یا ۱۴۹۰ مطلع کنند تا بارسیدگی و انجام اقدامات کنترلی به موقع از بروز و طغیان بیماری های مرتبط با آب و غذا جلوگیری به عمل آید.

انتهای پیام


کد مطلب: 63444

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdcayyni.49ney15kk4.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir