مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل:

کیفیت غذای سلف دانشگاه مطلوب است/مسمویت غذایی نداشته ایم

12 دی 1398 ساعت 18:47

علی افشاری گفت: هیچ دانشجویی توسط غذای سلف دانشگاه مسموم نشده است.


علی افشاری مقدم مدیریت روابط عمومی دانشگاه زابل در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: کیفیت غذای سلف دانشگاه مطلوب است چرا که در طول هفته بنده هم از همین غذا می خورم.

وی افزود: برخی از دانشجویان کیفیت غذای دانشگاه را با منزل خود مقایسه می کنند که این امر باعث می شود تا غذای سلف بی کیفیت معلوم شود.

افشاری مقدم بیان داشت: از همه خبرنگاران دعوت می کنم تا برای تست کیفیت غذا به این دانشگاه مراجعه کنند.

وی بیان داشت: هیچ فرقی در کیفیت پخت ناهار و شام نیست و همه به وسیله یک سرآشپز انجام می شود.

افشاری مقدم خاطرنشان کرد: همچنین هیچ دانشجویی توسط غذای سلف دانشگاه مسموم نشده است.


انتهای پیام/


کد مطلب: 68816

آدرس مطلب: https://www.oshida.ir/vdciqvaq.t1avz2bcct.html

اوشیدا
  https://www.oshida.ir