داخلی آرشيو خبر صفحه 
امتیاز مثبت 
۰
 
کلید پیشرفت کشور، رشد علم و فناوری است
کد مطلب: ۱۰۹۰۳
تاریخ انتشار:شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۱:۲۸
اوشیدا: معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این که کلید پیشرفت کشور، رشد علم و فناوری است، نخبگان را از بزرگترین سرمایه های انقلاب اسلامی توصیف کرد.
به گزارش پایگاه خبری اوشیدا: دکتر داوود طالبی در جلسه تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید بنیاد نخبگان استان کردستان و چهارمین یادواره شهید ماموستا شیخ‌الاسلام و ماموستا برهان عالی که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به سخن حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه روحانیون همیشه پیشتاز مبارزه با ظلم و استکبار جهانی بوده اند، عنوان کرد: سرزمین های اسلامی به خصوص مردم این خطه که مورد تهاجم و تجاوز دشمنان دین و انقلاب قرار گرفت، باید تلاش کنند تا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص شهید ماموستا برهان عالی و شهید حجت الاسلام قدردان زحمات این عزیزان باشند.

وی با ابراز خرسندی از همزمان بودن مراسم گرامیداشت این دو عالم شهید با مراسم تودیع و معرفی رئیس بنیاد ملی نخبگان کردستان، گفت: استان کردستان جایگاه نخبگان بزرگواری بوده که در برابر جهل و جهالت جنگیدند تا بتوانند از علم، مذهب و شرف این سرزمین دفاع کنند.

طالبی با اشاره به اینکه این مراسم، مراسم مبارکی است، گفت: نخبگان دینی و علمی این سرزمین باید به جایگاهی که اسلام به آنان بخشیده دست یابند و برگزاری چنین مراسمی یادآور این نکته است که انقلاب اسلامی ایثار و شهادت این عزیزان را ارج می نهد.

معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان بر اساس آموزه های دینی شکل گرفته است، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب بر نخبه پروری تأکید دارند، لذا با تشکیل این سازمان در سال ۸۴ تلاش شد تا این مهم به عرصه ظهور و عمل برسد.

وی یکی از واقعیات انقلاب را توجه به علم و فناوری و نخبگی دانسته و گفت: بیش از ۱۵ هزار نخبه طی این سال‌ها شناسایی شده اند که قطعاً تعداد واقعی بیش از این مقدار است.

طالبی با بیان اینکه سرمایه گذاری در زمینه شناخت نخبگان از بهترین انواع سرمایه گذاری هاست، افزود: هر چند در سالهای اخیر خروج نخبگان از کشور کاهش یافته، اما باید تلاش کرد تا با مهیا کردن شرایط و زمینه های پیشرفت این عزیزان مانع از دست دادن این سرمایه های علمی شد.

وی با اشاره به اینکه مکتب اسلام مکتب احیاگر و الهام بخش در انقلاب اسلامی ایران است، گفت: خوشبختانه کشور ما از لحاظ علمی دارای مقام بالایی است و حتی توانسته در برخی از حوزه های علمی نیز صاحب نظر و پیشتاز شود، لذا تلاش می شود تا برای تحقق اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله با برنامه ریزی صحیح و درست اقدام کنیم.

طالبی با اشاره به اینکه در این سند فصل خاصی به علم و نخبگی تخصیص داده شده است، افزود: بعد از سند چشم انداز مهمترین سند مربوط به علم و فناوری است که تلاش می کند با بهره گیری از تمامی امکانات و منابع انسانی و غیر انسانی کشور را به عنوان کشوری قدرتمند در منطقه و جهان معرفی کند.

وی با بیان این نکته که کلید پیشرفت، رشد علم و فناوری است، افزود: بنیاد ملی نخبگان از ارکان مهم این سند است که به عنوان یکی از مراکز مهم در راستای تحقق این رسالت تلاش می کند.

معاون توسعه مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: زبان فارسی را یکی از ریشه دارترین و زیباترین زبانهای دنیا دانسته و تأکید کرد: باید تلاش کرد تا زبان فارسی را به عنوان زبان علمی در جهان و منطقه شناساند و برای تحقق این هدف نیازمند تحقق اهداف از مرحله کلامی به مرحله اجرایی است.

وی با اشاره به اینکه یکی از جوامع مورد نظر معاونت ملی و بنیاد نخبگان، حوزه های علمیه و قرآنی است، گفت: بسیاری از استعدادهای برتر در حوزه های علمی و دینی هستند که باید شناخته شود.

طالبی در پایان خاطر نشان کرد: باید تلاش کرد تا با الگوگیری از ارزش های انقلاب اسلامی و با بهره گیری از نعمت ولایت جهانی، عدالت و معنویت را در تمامی زمینه ها شاهد باشیم.
Share/Save/Bookmark
    عکاس :